Amúgy pedig ahogy látom profi mozigépész vagy, a vetítés az nagyon megy Nem is értem hogy ennyi idős fejjel miért érzed szükségét hogy olyasmivel dicsekedj, amihez közöd sincs.
Az első gsxr amit sajátodként mutogatsz itt, az a google-ban a gsxr 1100 turbo keresésre elsőként feldobott kép INNEN
A második motor amit pedig kompresszorosnak írsz az lehet hogy a tiéd, de az egy teljesen széria szívómotor, a kompresszor kihajtása el se férne az oldalidomtól
és mindig visszakanyarodsz a gyári motorokra, hogy igazad legyen, de a tuningról kezdtünk el beszélgetni... ott meg sajnos más a helyzet, mint a motorrevüben....
szép összefüggő szöveg lett... köszönöm a kritikát, bár nem teljesen értem. ne is folytassuk, mert van olyan, aki nem lát, csak érez. örülök, hogy személyeskedni tudsz ;)
majd képeket nyomj már fel a múzeumról meg a turbógéről, mert már tényleg kíváncsi vagyok, hogy az mit takar... Jobban bereklámozod, mint az RTL klub az RTL kettőt... utána beszélgethetünk... de még nem láttam működés közben... 'even exist?'
http://www.ebay.com/itm/New-In...
1. / tanácsot kértem , mi van ezzel a tl 1000 motoral
2 ./ olvazsd légyszíves vissza, a burkolt vitám Bendeguz 46 -al jó
Háry János mindenki tud lenni .... ennyi
Segitséget kértem Tl 1000 ügyben és kioktatás kaptam 300 le v2 -ből , meg 1000 le autokról , meg a tuningrol ,, bla bla
Probáltam úgy válaszolni ,hogy ne találjon rajtam fogást , de ö csak a fika ,sétesikxer ,bla,bla . Mindenkivel olyan kesztyűt húzok amit dob .
üdv Taschner Zsolt , csak be ütöd a keresöbe
Illetve egy árat!
chuwakka19@gmail.com
Az első gsxr amit sajátodként mutogatsz itt, az a google-ban a gsxr 1100 turbo keresésre elsőként feldobott kép INNEN
A második motor amit pedig kompresszorosnak írsz az lehet hogy a tiéd, de az egy teljesen széria szívómotor, a kompresszor kihajtása el se férne az oldalidomtól
Ha nem hiszed nézd meg
Ha már feltöltős, és V2
Hö hö
majd képeket nyomj már fel a múzeumról meg a turbógéről, mert már tényleg kíváncsi vagyok, hogy az mit takar... Jobban bereklámozod, mint az RTL klub az RTL kettőt... utána beszélgethetünk... de még nem láttam működés közben... 'even exist?'
A TL forumosok -tól elnézést kérek .......... a LEGFASZÁBB MOTOR
a VERHOVINA !