Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az itthoni árát nem tudom hogy mennyi de mivel többször téma volt a benzinpumpa probléma ezért gondoltam megosztom.
Nagyon igeretesen hangzik.
Sziasztok. TL1000r-hez keresek első felnit és felső hűtőt. Tud valaki?elérhetőségem: nevermind22@freemail.hu
küldtem pár képet, amiről beszéltünk..
detto
szintén.. :)
Kitoltam az udvarra,beindítotam,104 fokon kapcsolt a ventillátor hűtés,leálítottam,majd visszatoltam,jó volt!
Hali két dolog

1. / tanácsot kértem , mi van ezzel a tl 1000 motoral

2 ./ olvazsd légyszíves vissza, a burkolt vitám Bendeguz 46 -al jó
Háry János mindenki tud lenni .... ennyi

Segitséget kértem Tl 1000 ügyben és kioktatás kaptam 300 le v2 -ből , meg 1000 le autokról , meg a tuningrol ,, bla bla

Probáltam úgy válaszolni ,hogy ne találjon rajtam fogást , de ö csak a fika ,sétesikxer ,bla,bla . Mindenkivel olyan kesztyűt húzok amit dob .

üdv Taschner Zsolt , csak be ütöd a keresöbe
Képet tudnál küldeni?
Illetve egy árat!
chuwakka19@gmail.com
Lenne kettő Mastek karbon dobom (csavaros) eladó. TL1000R-en volt, kultúrált állapotban, kultúrált áron.
Amúgy pedig ahogy látom profi mozigépész vagy, a vetítés az nagyon megy Nem is értem hogy ennyi idős fejjel miért érzed szükségét hogy olyasmivel dicsekedj, amihez közöd sincs.
Az első gsxr amit sajátodként mutogatsz itt, az a google-ban a gsxr 1100 turbo keresésre elsőként feldobott kép INNEN

A második motor amit pedig kompresszorosnak írsz az lehet hogy a tiéd, de az egy teljesen széria szívómotor, a kompresszor kihajtása el se férne az oldalidomtól
Néhány itt leírt dologgal ellentétben a kettes Golfról szóló információ igaz.
Ha nem hiszed nézd meg
http://www.youtube.com/watch?v...

Ha már feltöltős, és V2
Ez a motor már most kuka , ha ez 300 Le -ős , én körbe ugatom a holdat ! Az ember arról beszél,hogy mit kell még rá költenie !

Hö hö
Jól beszélsz!
Azokra a gépekre én is kiváncsi lennék
A végen ráfokolunk egy jó kis barackpálinkával és nem lesz rivális.
Hazamegyek és Oszival rakunk az enyémbe Turbót, Nitrót, Kompresszort, Ricinusolajat meg mindent. Aztán akkor majd akkor lehet ugatni
Csak a kibaszott TL1000! FuCKYeah!
és mindig visszakanyarodsz a gyári motorokra, hogy igazad legyen, de a tuningról kezdtünk el beszélgetni... ott meg sajnos más a helyzet, mint a motorrevüben....
szép összefüggő szöveg lett... köszönöm a kritikát, bár nem teljesen értem. ne is folytassuk, mert van olyan, aki nem lát, csak érez. örülök, hogy személyeskedni tudsz ;)
majd képeket nyomj már fel a múzeumról meg a turbógéről, mert már tényleg kíváncsi vagyok, hogy az mit takar... Jobban bereklámozod, mint az RTL klub az RTL kettőt... utána beszélgethetünk... de még nem láttam működés közben... 'even exist?'
nem eröségem az irás ,,,, az biztos .. hali

A TL forumosok -tól elnézést kérek .......... a LEGFASZÁBB MOTOR
a VERHOVINA !