Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek megtetszene: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s-6678580
Semmi bajom nem lett!Sokat ér a protektor ;) nos? Senkinek sem kell donor? :(
Szia. A tükröket mennyibe tudnád adni saccperkb? Nekem csak a jobb kéne... Köszi elöre is!
Köszönöm az infót!
22854. hozzászólás! Tőlem. //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/.... 6bar-nál akad ki!
bigoneoszi,

akkor , ha jól értem, Te is a JBM138C3,3Bar-os pumpát építetted be? Illetve, ha nem leírnád melyiket?

Köszönöm...
Sziasztok!
Tudna valaki tipped adni, hogy ha olyan fenéklemezt akarok felrakni ami a gyári hátsó lámpáig ér, akkor hol kell elvágni a műanyag csomagtartó hátsó nyulványát?
Biogneoszi!

Régebben olvastam hogy te már csináltál sportdobokat.

Igazából az érdekelne hogy a lemez hajlítása után a heggesztést hogy lehet úgy lecsiszolni hogy ne legyen csupa karc az egész palást.

Vagy tudnál néhány olyan tippet adni hogy hogyan lehetne a legjobban kivitelezni.
Ja lehetséges. 2 hét múlva otthon vagyok. Yeah!
Köszi, lesz kép is...

Engem igazából az zavart meg, hogy az új pumpa nyomása 3 Bar, legalábbis ez szerepel az adatlapján a Ko-csi Kft-nél.
Ha jól látom ez 3 csavaros ugye?
Mert akkor eléggé bukós a TL-ekre...
Nem TL-re való...
Szia Nagyi,
Addig nem segítünk ameddig nincs kép a TL-edről...

Amúgy tényleg az a baja. A barátomét is én csináltam, a mostani pumpa alapból 6bar-t tol. Eddig neki is nehezen indult. Most szivató nélkül a második átfordulásra röffen és jár.
ezt alaposan odaverted.neked lett bajod?
Sziasztok, egy már régebben elhangzott és kivesézett témához szeretnék hozzá szólni, illetve inkább kérdéseim lennének. Szintén TL1000R tulaj vagyok, hasonló hidegindítási problémákkal, mint a márkatársak.
A kérdésem az lenne, hogy az említett JBM138C3 benzinpumpa cseréjével valóban javul-e a helyzet?
Az én motoromnál közel négy Bar nyomást mértek( egész pontosonan 3,8 Bar-t), ennek ellenére hidegen csak szoksori tekertetésre, keservesen indul..
A fent említett bezninpumpa névleges nyomására 3 Bar-t ad meg, a kérdés hogy ez elég a megfelelő benzinnyomás eléréséhez?
Illetve, mi lenne az optimális nyomás?

Köszi, Nagyi
Szia, megírnád emailben hogy mennyit kérsz értük, mert még 2 hétig külföldön vagyok és addig csak levelezni tudok.
címem: attiausungarn@gmail.com
Köszi:
Zenox
Eladó TL-re egy pár YOSHIMURA dob szép állapotban,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Sziasztok!Eladó Suzuki TL1000R!Törött csak alkatrésznek papírok és alváz és motorszám nélkül!Azért mert hiteles!:( Szóval!blokk kifogástalan váz repedt alsó hütö kuka komplett eleje kuka!Ha valakit érdekel írjon ide ha komoly akkor a továbbiakban privátban!Az ár fix 250.000ft!Széles utat!
Hali rockandroll !Egybe nehéz ügy lesz de apróságok érdekelnének. Gyári csavarok közül is némely.
A kipufogó csövek is megvannak? Dob nélkül?
Sziasztok
Maradt egy csomó TL1000S alkatrészem egyben eladnám.
Ha valakit érdekelne kérem az alábbi számon hívjon.
Az árban megegyezünk.
Weide André : 06 30 2949621
-komplett farok idom segédvázastol ,ülésekkel lámpákkal .
-fej idom, (törött lámpával) tartóvas indexekkel kiegyenlítőtartály
-egy nagy kupac gyári csavar
-egy pár javításra szoruló teleszkóp
- gyári féknyergek +betétek
- gyári kipufogók kicsit megfúrva
- gyári kormány
- tükrök
Ui.:nagyjából ennyi de majd még pontosabban utána nézek.
Ja, az új dekni 15 000Ft. A tömítés sem olcsó, márkaszervízben van Kecskeméten, vagy Balatonlellén. Esetleg használt Kakasdon a bontóban .
Sajnos nem elég a tömítést cserélni! Elvetemedik egy idő után a műanyag dekni és ezért folyik az olaj!
Először is egy sima felületen síkba kell csiszolni a dekni felfekvő felületét. Utána ki kell venni a dekniből a távtartó hüvelyeket a furatokból és olyan rövidre kell vágni, hogy ne érjen ki a furatból! Utána megkened vékonyan az eredeti gumitömítést olajálló pasztával, és mehet vissza! Örökös lessz utána, ha jól csináltad.
Ha valami nem világos kérdezz nyugodtan.
Az enyém így lett jó!
Sziasztok!

Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.

Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb

Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.

Köszi Bury
Kuplung dekli felöli gumitömítést hol tudok szerezni?
ügyes vagy otthon is fel tudod szerelni magad,vagy segít valaki,
jobb lesz a fékhatás,kevesebb kézi erő