Tegnap mi is azt csináltuk a Sasi barátom TLR-jén.
Teljesen kiszedtük a villakifliket, aztán tisztítás, és összerakás.
Jobb lett a fék, és a kanyarodás is tőle.
Meghegesztette a Jacis ahol repedt volt.
Én sem tudtam volna mást csinálni. Sztem nem lehet gond vele.
Amúgy meg a TLS-ekenek sztem a váz anyaga gyengébb minőségű mint a TLR-nek...
Ahogy korábban is írtam, ebben az a gáz, hogy ahhoz hogy ott elrepedjen, nagyot kellett kapni valószínűleg és fennáll a veszélye hogy máshol is elment. Például a villanyaknál. Ilyenkor szokott oválra nyúlni a kormánycsapágy, ekkor szorul a kormány, amit adott esetben fellazított kormánycsapággyal tusolnak el. Szóval egy körkörösséget azért mérnék.
De tőle de erről nem világosított fel éppen!Nem mondta éppen hogy hol?Vagy kérdezzem inkább őt?Egyedül csak azt mondta hogy a hátsó rugóstag felfogatás volt törve de azt cserélte
a baloldali tárcsának van holtjátéka a jobbosnak nem annyira!De sztem a kormány csapágy is szarakodik mert mintha onnan jönne a hang!Köszi a segítséget
semmiképp sem a telóból jön. Vagy kormánycsapágy, de ami még valószínűbb hogy a féktárcsa; lazák a szegecsek. Fogd meg kézzel a féktárcsa peremét és próbáld érintőirányú erővel mozgatni. Ha van holtjátéka a roppantószegecseknél akkor azt hallod, ha fix akkor a kormánycsapágyat jó eséllyel.
Olyan gondom lenne hogy az első villámban valami recseg!Tehát pl megálok és behúzom az első féket és megmozgatom a villát akkor olyan hangot ad ki mintha ropit törögetnének oda bent!Nem tudjátok hogy az mitől van?Rúgók szárazak?Jah és menet közben is csinálja ha belemegyek egy kis gödörbe vagy rámegyek egy hirtelen út puklira!
Teljesen kiszedtük a villakifliket, aztán tisztítás, és összerakás.
Jobb lett a fék, és a kanyarodás is tőle.
Én sem tudtam volna mást csinálni. Sztem nem lehet gond vele.
Amúgy meg a TLS-ekenek sztem a váz anyaga gyengébb minőségű mint a TLR-nek...
Akkor már inkább az otthoni mérés.