Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg a kormány csapágyadat
Nekem ha rossz úton megyek akkor kopog valami, de fogalmam sincs mi. A tárcsáim tök jók meg minden. Fogalmam sincs mi lehet.
Tegnap mi is azt csináltuk a Sasi barátom TLR-jén.
Teljesen kiszedtük a villakifliket, aztán tisztítás, és összerakás.
Jobb lett a fék, és a kanyarodás is tőle.
Meghegesztette a Jacis ahol repedt volt.
Én sem tudtam volna mást csinálni. Sztem nem lehet gond vele.
Amúgy meg a TLS-ekenek sztem a váz anyaga gyengébb minőségű mint a TLR-nek...
Jah, mint a Bicskei Suzukiban, ahol nem tudták szétszedni meg összerakni az elsőtelómat?
Akkor már inkább az otthoni mérés.
Egy hülye kérdés!Index relét hol találom?
Erre minden márkaszervíznem megvannak a műszerei, de minden jól felszerelt egyéb szervíz is meg kell hogy tudja csinálni.
Mondjuk tuti hogy szétkapom és az elejét átvizslatom alaposan
Nem tudod hogy hol foglalkoznak ilyennel?
Ahogy korábban is írtam, ebben az a gáz, hogy ahhoz hogy ott elrepedjen, nagyot kellett kapni valószínűleg és fennáll a veszélye hogy máshol is elment. Például a villanyaknál. Ilyenkor szokott oválra nyúlni a kormánycsapágy, ekkor szorul a kormány, amit adott esetben fellazított kormánycsapággyal tusolnak el. Szóval egy körkörösséget azért mérnék.
Igen megvan a nyoma!Meghegesztette!A varrat szép meg jónak is tűnik de szét kell bontanom és meg kell néznem hogy nem e terjedt-e tovább a repedés!
Igen egyből visszanéztem ahogy mondtad!Most kimegyek és megnézem hogy mit alkotott Laci barátunk!
De tőle de erről nem világosított fel éppen!Nem mondta éppen hogy hol?Vagy kérdezzem inkább őt?Egyedül csak azt mondta hogy a hátsó rugóstag felfogatás volt törve de azt cserélte
Remélem nem a jacis felhasználónevű Dollák úrtól vásároltad a motorod, vagy ha igen akkor remélem felvilágosított róla hogy vázrepedt volt a motor...
a baloldali tárcsának van holtjátéka a jobbosnak nem annyira!De sztem a kormány csapágy is szarakodik mert mintha onnan jönne a hang!Köszi a segítséget
semmiképp sem a telóból jön. Vagy kormánycsapágy, de ami még valószínűbb hogy a féktárcsa; lazák a szegecsek. Fogd meg kézzel a féktárcsa peremét és próbáld érintőirányú erővel mozgatni. Ha van holtjátéka a roppantószegecseknél akkor azt hallod, ha fix akkor a kormánycsapágyat jó eséllyel.
Olyan gondom lenne hogy az első villámban valami recseg!Tehát pl megálok és behúzom az első féket és megmozgatom a villát akkor olyan hangot ad ki mintha ropit törögetnének oda bent!Nem tudjátok hogy az mitől van?Rúgók szárazak?Jah és menet közben is csinálja ha belemegyek egy kis gödörbe vagy rámegyek egy hirtelen út puklira!
Megnézném milyen amikor az ezres V2 visszarúg
Berugókart fogok rá szerelni és nem fog csattogni.
Szerintem a dekompresszort hallod.
vagyok :)
Nem vagy paranoiás de szerintem ez nem normális.
Igen, mert egyre erősebben csattog és már brutál hangja van.