Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

TL-hez keresek féktárcsát!
Akinek van eladó kérem jelezze!
Kis reggeli alter ébresztgetés 9:00-12:00 www.citromradio.hu
Nincsmit!
Kiváncsi leszek a dologra.
Köszike ;) A jövőhét folyamán intézem az AC problémámat majd kommentálom a fejleményeket.
Hi Zenox,
A part list-es manualból veszi gondolom.
Ezt töltsd le:
http://www.manualedereparatie....
Köszike. Honnan szeded ezeket?
Már nem kell, sikerült szereznem.
44590-02840
Azt hittem R es..nem szoltam.
Sokat. A TL kuplungja messze hamarabb megcsúszik minthogy a lamellák cserére szorulnának. Köszönhető ez a konstrukciónak és az alulméretezett kuplungrugóknak, illetve érzékeny az olajválasztásra is. Némelyik TL esetében állandó visszatérő probléma, némelyiknél sose jön elő, én a szerencsésebbek közé tartozom. Átmeneti megoldásként megalátétezhetedm de tuti megoldást csak az erősített rugók hoznak.
Ennyivel kb mennyit megy még el?(hétköznapi használatban)-mire figyeljek még oda vásárláskor?
3.22-3.38mm
A kuplung lamelláknak milyen vastagnak kell lenniük ami még belefér a csúszás határba?Mert használtat tervezek venni és vétel előtt meg akarom mérni milyen vastagok!Illetve megnézem hogy égettek-e!Vagy mire kell még figyelni?
Az R-ben van ott, mint nekem is! Azért kellett manualt néznem, hogy S-ben hol van.
Ezeket a cikkszámokat honnan lehet előszedni? Kéne nekem egy AC pumpa tömítés cikkszám ellenőrzés céljából.
És ha vki nem tudná csak van neki otthon egy, ez a cikkszáma:13101-02FAO
Sztem a 25 ös az a borulás senzor.

Véleményem szerint az index relé jobboldalon elől a biztosítékok előtt van. Az indextartó alatt.
Szívócsonkja nincs vkinek eladó?
Köszönöm szépen így már tuti megtalálom!
Manualban néztem, de nézd meg, a 25. alkatrész az!
Ahol az indító is van?Vagyis ahol az indító biztosíték van?
Igen, illetve nagyjából az ülés és a tank találkozásánál.
Az index relé a tank alatt van?
Nézd meg hogy könnyen jár-e?Illetve a legjobb módja hogy szétszeded és megnézed
Hogy lehet megvizsgálni otthon?