Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az sem annyira nyerő :) Meglátjuk mi lesz. Lehet hogy van hasonló utángyártott fillérekért. Köszönöm az infot.
Egyenlőre sehogy. 2 hét múlva lesz pénzem, addig nem szedem szét. De remélem semmi komoly ;)
köszi!
11-be van külföldről gyári:
http://www.cmsnl.com/suzuki-tl...
Most van a német ebay-en eladó.
Dobj egy mail-t rám, és segítek.
Rendelünk kintrőőől.
Na hogy állsz a benzinpumpával?
TL1000S-hez keresek eladó hátsó rugóstagot ha volna valakinek elfekvőben.
Megpróbálok beszerezni valami hasonlót, mert a gyári horror.
Ez nagyon beteg :)
Szuper!
Zsíííír!
ma lett kész még tesztelni kell
Nem lehet kimosni. Pont ma vágtam szét egyet, nagyon finom szerkezetű papír van spirálisan feltekerve benne, nagyon nagy abszorpciós felülettel.
Húbammeg az nem gyerekjáték De azt a szűrőt sztem akkor sem lehet (szabad) kimosni. Biztos papír szűrőanyag van benne. Annak a pórusaiba pedig belerakódott a szmötyi, és nem hiszem hogy kijönne visszafelé.
16,000 Ft, Ne idegeljetek :)
De viccet félretéve remélem Boka az előszűrőre gondolt a szivattyú előtt. Üzemanyagszűrőt cserézni kell! Ami ugye egy fémhenger a szivattyú után.
Hát én inkább a cserére szavaznék....De majd legközelebb az olajszűrőmet is kimosom
Jó az úgy? Nem kell inkább cserélni ha már szét van szedve?
Féktisztító tökéletesen megfelel.
Köszönöm a segítséget. A szűrőt hogy tisztítottad ki ? Vagy csak cserélni lehet?
www.ko-csi.hu
Ez a cég mindenféle AC pumpát forgalmaz. Gyári AC a TLR-hez 25.000 ft körül, hasonló 11.000 ft körül. Alkudni lehet velük, nekem 20.000 ft-ért 1 nap alatt kiküldték futárral a gyárit. A szűrőt a tankban ki kell tisztítani és a tömítés is valószínű cserés lesz. Nem bonyolult, magad is meg tudod csinálni.
Szívesen, bár biztos van ennél olcsóbb is.
Köszi Zenox az infót. :)