Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, megkeresem. Köszönöm.
nem tudom a tl-nél hogy van de az sv-ben és a gsxr-ben is van környezetvédelmi tiltás ami az első 3 fokozatban nem engedi a teljes kraftot bármennyire is csutkázod a gázt neked eddig nem volt suzukid lehet azért furcsa neked).Ezt ki lehet iktatni bizonyos fokozat kijelzőkkel vagy egy adott értékű ellenállás beszerelésével.Keresd fel az sv fórumban tsanyi-t,ő többet is tud erről mondani sőt meg is tudja csinálni ezt a kiiktatást.
Eddig sikerült mindig Falco-val, Factory Rsv-vel, de ez nem akarja! Gyertyát cserelek, legszurot megnézem mert dadog,hezitál kigyorsitaskor. Kipufogó lett cserélve lett, előző tulaj. Mivel tudnám orvosolni?
ismerem ezt az érzést,szar amikor nem áll fel!
potemix a tankba segít
Nekem van Anita,írj!
I.anita!Megvan még az ülléspúpom ha kell!Írj e-mailt. koporso-z@freemail.hu

Köszi srácok hogy ti is kiirtátok!:) Széles utat!
játszani kell a gázzal, megbuktatni és utána oda húzni, akkor azt ágaskodik csak hanyatt ne dobjon!

csak benéztem ide is! Üdv nektek!
Sziasztok!
Nekem még új a gép. Miért nem jön fel kerékre ? akárhogy húzom neki 1.ben sem akar. Mennyi a gyári áttétel? lehet hogy az előző tulaj változtatott rajta.

És még dadog is alsó fordulaton. légszűrőházban van valami érdekes ami bezavarhatja a működést? Nem rég vettem, és szeretnék tanácsot kérni a motorhoz. Mennyi megy nagyon, de semmi 1kerék,..
Konkrétan, ha veszek hozzá egy R-es termosztátot, akkor azt hogy tudod fel szerelni, hova szerelem fel hogy jól mérjen és mi lesz a régivel vagy annak helyével? :)
Konkrét kérdésnek jobban örülnék mert lehet írni róla hosszan és röviden is.
Van emilje is! koporso-z@freemail.hu. 907. oldalon találod.
Szia!
Az előző oldalra ha visszamész, srad-os Z- nek, pont van egy eladó!
Válaszolj valamelyik hozzászólására, akkor kap emilt, és fel tudod venni vele a kapcsolatot.
De, így lecsúszol az utasülésről!
Sziasztok.
A párom nemrég vett egy TL 1000 R-T.Szeretnék neki venni hozzá szülinapjára egy üléspúpot jó áron.Már mindenhol megnéztem de 50 ezer alatt nemigen van.Tudna nekem segíteni valaki.Már odáig jutottam hogy használt is jó ha rendben van,külsőleg.
A szülinap most lessz aug 30.-án.Nagyon megköszönném ha valaki tudna segiteni.Köszi előre is.
36-30-412-4222. Sorry elfelejtettem. :) Hívj
Adj vmi elérhetőséget.
Amennyit neked neked megér annyiért elviheted. Viszont holnap reggel elutazom és 1 hétig nem leszek ha sürgős akkor ma átveheted Soroksáron ha el tudsz érte jönni.
Ok, jöhet.

Mennyit kérsz érte?
Írd be itt fennt a keresőbe,hogy tre, még rajzot is találsz. (amúgy szerintem szart sem ér a mókolás).
Szia. Igazából minden érdekelne az átalakitásról,amit elöre is megköszönök!:-)
Szia,
ha jól emlékszem itt a fórumon vagy az "apróba" találtam bontott alkatrészeket hozzá. 10e volt de hőgombával együtt ami így elég jutányos ár. Ha az átalakításról van kérdésed csak nyugodtan tedd fel.

Üdv,
Karesz
TL 1000 R hez keresek hátsó fékbetétet.... a motor 1 napja van nálam...még nemtom mit hol lehet hozzá olcsóbban vagy jó áron....
segítsetek... ajánlott márka és árat illetve ha tudtok boltlinket azt is elfogadom..) előre is köszönöm
Van nekem egy kék, karcos és le van törve a füle ahol fel kell csavarozni. Vettem hogy 2ből csináltatok 1et de nem kellett mert szépen megjavították az enyémet. Ha gondolod csinálok képet róla.
Szevasztok!

Nincs vkinek elfekvőben egy első sárvédője? Érdekelne.