Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyél fel képet róla!
590EZER SEM SOK ÉRTE
Te vittél neki a kiállításon egy szatyor zöldséget?
Illatos úton van, és egy fanatikus srácé az egész és ő csinálja a dolgokat. Csak az ECM-et állította és jobban indul hidegen is. Tuti jó lett minden :)
Ezt örömmel hallom . Mit állított rajta? Csak az ECM-et? Ez a szerviz valahol a Lurdynál van?
Nekem a régi motorom hátsó része komplett megvan a rotációs csillapítással együtt. Mondjuk nem tudom,hogy jó e az S-be...
Na. Voltam az AGO Motors-nál beállította a srác és tök tuti lett. Azt mondta hogy injektor tisztítót öntsek bele járjam ki és menjek vissza egy utóállítása mert szerinte kicsit koszos a cucc. Sokkal jobban is indul. Össze vissza volt állítgatva minden a computerben. Látszik hogy az ember ért hozzá és szívvel lélekkel csinálja. Ajánlom mindenkinek. Üdv.
www.motoralkatresz.eu
szia!
www.motoralkatrész.eu jó minőség olcsón.
kérdezhetsz tőlük,nagyon készségesek.
Helló mindenkinek!Gyári méretű láncot lánckerekeket hol lehetne olcsón szerválni?Bigoneoszi képzeld végre eljutott hozzám hétvégén a lámpa alá való műanyag.ezúton köszönöm mégegyszer. üdv
Sztem csak az összekötőt kell majd amit írtam is.De majd megnézed és akkor tudni fogod
Melyik fülnél kell majd a törést keresnem?
A letört fül javítható, ügyes aluhegesztő megoldja. A rotációs csillapító egység ami nem javítható, viszont 10e körüli összegből cserélhető.
Mármint a csillapító nem javítható, vagy a letört tartófül?
Sajnos csak hétvégén tudom megnézni, hogy tényleg az e a baja...
Nem javítható, viszont a cseredarab olcsó.
Inkább az legyen, mint csillapító javíttatás vagy csere...
Akkor jó eséllyel eltört a vázhoz/lengőkarhoz csatlakozó rögzítési pont
Nem merev, mert rugózik, csak nem csillapít...
Akkor ti már jobban ismeritek? :)
Merev, feszes a hátsó felfüggesztés? Berohadhattak a tűgörgős csapágyak a rudazatban.
Nézd meg hogy a villa és a csillapító közötti (hátsó idom alatt) összekötő nincs e eltörve!
Ez Csubi gépe!Grat hozzá jó választás
Sziasztok!

Bemutatnám első utcai motoromat és egyből lenne is egy kérdésem.
Minden rendben van rajta, a hátsó csillapításon kívül. Nem dolgozik kicsit sem...van ötletetek? köszi
Szia!Van 1 eladó tl 1000 r-em,nem szép,de motorikusan kiváló,és 400000-ért elviheted.30/548 58 73