5000 felett megint jó lesz? Ha nem, akkor AC pumpa/benzinszűrő/nyomásszabályzó
Ha 5000 felett megint jó lesz, akkor esetleg gyújtótekercs, vákuumszinkron
Sziasztok nekem olyan problémám van hogy 5000es fordulat körül , megtorpan, ráz és olyan erőtlen hirtelen gázadásnál mintha nem kapna szikrát rendesen. Ugyanezen fordulaton gázvisszaengedésnél óriási lángokat szór a gép. Új a gyertya, be lettek állítva a szelepek meg minden. Beállítás előtt is ugyanezt csinálta. Ha megyek vele többet akkor rosszabodik. Ha kicsit hagyom hűlni akkor javul. Valakinek volt valami hasonló? Gyertya hőérték vagy ilyesmi nem lehet? Idegesítő hogy pont a leghasznosabb fordulatszámon nem tudom használni rendesen mert szarakodik. Help :)
A fekete-barna vezetéknek semmi más funkciója nincs, csak elektronikusan lekorlátozza a motort 100LE-re. Nyugodtan el lehet vágni, ha kell mind a 135 lovacska...
Örömmel olvasom hogy egyre nagyobb az érdeklődés,már ha csak a helyszínt meglátjátok,biztos vagyok benne hogy már akkor jól érzitek majd magatokat
Na de erre visszatérünk késöbb.
Szia, szerintem félreértettük egymást. Éns J3susnak írtam hogy van két kipufogóvédő lemezem. Idomom sajnos nincsen. Van még 1 jobb oldali kipufogócsövem ami nagyon picit sérült, és ennyi. Sorry.
Amint hazamegyek innen cicaországból,leülök a tulajjal megbeszélni az egészet,onnantól tudok mondani árat (biztos nem lesz drága )
A Ducatisoknak is szólok
Ha 5000 felett megint jó lesz, akkor esetleg gyújtótekercs, vákuumszinkron