Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is é s amíg a bukót fel nem veszem nagyon csörög mindene.
sziasztok, 2001es TLR re vannak alkatrészeim ha érdekel valakit. komplett motor kábelozással csövekket airboxal és további apróságok. képeket emailben tudok küldeni. zemplén megye
Akkor jó :) Csak indítózásnál olyan mintha kalapáccsal ütném a blokkot :)
Ott a helyem,ha nem esik az eső!
Nekem is csinálja,de az előző is csinálta,én nem csinálok vele semmit.
A drága benzin az ami nem jól működik,
Skacok, indítózásnál és leállításnál kibaszottul csattog valami a gépemen. Valakinek volt már ilyen? Valami szabadonfutót emlegetett egy srác. Úgy vettem észre hogy egyre jobban csinálja. Nem lesz ebből baj?
Olyan 20-25 között. Elég drágán adják még az angoloknál is...
Szia! Mennyiért tudnál szerezni?
Nemhiszem, h jó lenne bele. A Hondámnál is volt ilyen, és ott is a belpiacos kábelkorbács nem volt jó az EU-s gépbe.
Sztem én tudok neked szerezni EU-sat.
Le szeretném cserélni a kábelköteget az R-ben, viszont az egyetlen amit találtam arra azt mondták, hogy japán belpiacos motorból lett kibontva, az enyémen meg ha jól láttam akkor E04 országkód van rajta. Vajon jó lehet e az a kábelköteg az enyémbe?
oké , köszönöm a segítséget
Suzuki Sv 1000 S-é jó rá kérdezd meg őket hátha tudnak!
egy fekete, vagy akár más színű, hibátlan hasidom nekem is jöhetne S-es TL-re , vevő lennék rá.
Sziasztok!
TL 1000 S-hez keresek fejidomot. Törött is érdekel, motorépítéshez kell majd!
airbrushfehervar@gmail.com

Ide várnám az ajánlatokat, ha van valakinek!
Köszi!
futott mögöttünk
OMG! Malacot megetted? Vagy az gyalog megy?
Mint már szó esett róla lenne egy V2 es találkozó (persze minden fajta motoros jöhet) pincebuli formájában Balatonlellén,egy hangulatos borozónál.
Na átbeszéltem a tulajjal mindent,kicsit késve igaz
az időpont máj 19 szombat lenne.Ekkor jó neki,mert elötte,és utánna is vendégei jönnek.
Kb 20,max 30 ember tud ottaludni,a szálláshely nagyon igényes apartmanokban lenne,ezt próbáltam lealkudni,de nem nagyon sikerült.3000/fő.
Nos,az egész úgy lenne hogy két féle kaja van,grillcsirke hasábbal,saláta ez 1700/adag.
Vagy csilisbab ez 1000/adag.
Aki kajál,annak a bor és a szóda korlátlanul ingyen van egész este!
Az üdítő,és a sör fizetős,de természetessen nem csillagászati balatoni áron
Van szép kerthelyiség,bárrész csocsóval,ami ingyenes.
A kajaárban benne van a pincelátogatás borkóstolóval,és az ismeretterjesztés a szőlőkről,borokról,meg minden.
Zene van minden féle!
Van,zárt parkoló a motoroknak!Földesúton nem kell menni,mert Lelle központjában van szinte.
Jó lenne ha aki jönne nem este jönne,hanem már jóval korábban,hogy minél többet tudjunk állatkodni:))))))))
Ja azt hozzáteszem,hogy a borok kitünőek,ezek szőlőből vannak.

Érdeklődni és jelentkezni,nálam lehet.
soosbela@citromail.hu
De elég elötte pár nappal szólni,addig mindenki el tudja dönteni jön e

Aki jön az biztosan nem bánja meg majd

Cím:
BALATONLELLE!
BÁTHORY U JÁTTSZÓTÉR,CSAK EZ AZ EGY NAGY HÁZ VAN?PARKOLÓVAL
VAGY
GÁRDONYI G.U 2!
Két bejárat van!

Addig még írogatuink!
De aki Lellén megáll a körforgalomban,vagy bárhol az hívjon!
Öcsike,info:06207705882
discontinued értem értem. hát viszem nemsoká a motort szervízbe, 1 2 nap mulva motort látok belőle, szóval jobblesz ez igy nekem. hát ritka az olyan, szervíz, bolt, ahol minden igényeidet kielégítenek..probálkozni kell
Én sem találtam még normális szervizet, volt régen egy öreg szakim , de ő nem szerel computereset. Only Karbi :)
Max. 3 nap alatt meg szokott jönni a cucc, én viszont naponta min. 2x elmegyek előttük, így nekem nem kell sokat várnom. A szervizüket nagy ívben elkerülöm, az másik cég. Mostanában, biztos bennem van a hiba, de normális boltot, boltost, nem nagyon találok, így lesz@rom hogy parasztok míg azt hozzák amit kérek. Nem sörözünk együtt oszt kész! De például a gs650-be csak ők tudtak főtengőcsapágyat hozni, más mindenki csak azt tudta hajtogatni, hogy "discontinued" sajnálom! Pedig voltam pár helyen. Ott nem sajnálták megnézni a váltószámokat, aztán még válogathattam is. Hozattak mintadarabot mindét féle csészéből, utána mikor láttuk, hogy jó-e, akkor rendeltük a többit. Náluk nem volt probléma.
Köszönöm!
Sztem ránézésre ugyan az, mint a többin. Ren ami előfordul az a fesszab. , kuplung alsó munkahenger. Ha az olajos, akkor az nagyvalószínűséggel cserés. Tizenpárezer ha jól emléxem.
énis vissza mondtam a rendelést, átviszem a szomszéd városba, 1800 + szerelési költségért kedd szerdán kicserélik a szimeringet, + egyuttal állíttatok egy szelephézagot + egy általános átnézés. nem fogok rá várni heteket. azt mondták 1hét mire odaér hozzájuk + mire nekem kijön..valamikor motorozni is kéne, így pedig hét elején rendbe lesz a motor..
Én onnan nem veszek semmit. Sztem ritka nagy parasztok.