Ha jól emlékszem nekünk a padozáskor derült ki a dolog,hiszen nem volt meg a megfelelő HP :)
Én vittem a Gambesznak Pumpát és nem GSXR-ét :)
Ha jól emlékszem
Amikor a sógi átvette a TLR-em akkor jött elő neki ez a ledadogósdi amit te mondasz,nem tudták javítani,szereztem egy sráctól az enyémet akinek lett amcsiból egy kukáratört TLR-je szinte csak a tank volt ép...nem tudom hogyan sikerült de motort még nem láttam így porrá törve mint azt a sárga TLR-t amibőlkaptam az AC-t!
Még a régi TL-klubbos életemből maradtak ezek a kapcsolatok,ha akarod nem igérem de körbekérdezem a régi barátomat aki a mai napig TL-fan
Honnan tudom hogy a bontott jó lesz ? Ha típushiba akkor a bontott sem igazán jó. Nincs valakinek raktáron :)? Nem lehet esetleg javítani rajta valamit? Mindig van valami szívás...
Szevasztok ,
AC ügyben érdeklődnék TL1000R nél szokott gond lenni vele? Úgy néz ki nem kap elég üzemanyagot a motorom és ezért vergődik. Injektor jó , ECU átprogramozva és bemérve padon 10%.kal kevesebbet kap ezért rángat. Lehet javítani az AC-t? Volt már valaki akinek kevés volt a nyomás ?
Üdv!új vagyok még mind a fórumon,mind TL tulajként is...
sajnos gyorsan frissen olyan gondom akadt hogy hengerfejet kell cserélnem:(ebbenn kérnék információkat,van e különbség az évjáratok között,stb,minden jól jönne...esetleg ha valaki tud egyet.
előre is kösz!
Szia, meg van az eredeti láncvédo, de van sárvédovel egyutt is-nagyon jól mutat a motoron, nem kell alakitani semmit,konnyen felrakható. kuldj e-mail cimet és kuldok képeket
Állatok vagytok :) Köszi az infót ;) Nekünk Verhovina volt amivel hátrafelé lehetett menni :) Az sem volt egyszerű, és ráadásul csak 2es sebesség volt, mert az 1es nem üzemelt valamiért :)
Hello!
Van egy tl 1000 s-em 2001-es.Nem tudna valaki segíteni?Újra kellene gyártatnom a váznyak táblát,sérülés miatt.De kellene egy fotó a gyári tábláról.Honnan tudnék egy jó fotót szerezni?
A V2 es találkozó ügyében :34:
(Persze nem csak V2-eknek:)
Máj 19 szombat kb 14 órától.
Sokan telefonáltak (köszi),és sokan mondták hogy az időtől is függ az érkezésük.
De remélem jó lesz,ami eddig úgy fest:)))
Csütörtök estig ha nagyjából itt összeírnánk a résztvevőket,az jó lenne,mert a tulaj is úgy készül fel.Vagy email ben soosbela@citromail.hu
Nem kell fix adat,csak nagyjából.
És azt kérem jelezni még aki ittalszik! :78 :hihi Már van aki pénteken jön:))) :hihi
Az objektumnak két bejárata van,az egyik:Balatonlelle Gárdonyi G u 2,beton kerítés,az ovóda melett,murvás parkolóval a házzal szemben. A kapu nyitva lesz,be is lehet jönni az udvarba,(csak ez a ház elött van ilyen)
A másik Báthory u,itt házszám nincs,csak egyenesen az utcában 50 métert és oda érkeztek,de ahol a motorok lesznek,itt is murvás parkoló van a ház elött,el sem lehet téveszteni!
A kaja:Grillcsirke hasábbal,salátával 1700ft
Vagy csilisbab:1000ft
A kaja árában benne van az egész ceremónia alatt fogyasztandó vörös,fehérbor,és a szóda!Akár kifulladásig:)))))))))))))))
Az üdítő és a sör az nincs benne,de az sem egetverően sok:))
A szállás 3000/fő.
Vasárnap van lehetőség reggelire is,ez 600ft/fő
Ha valaki nem boldogul amikor jön,az hívjon fel Lelléről,és elmegyek elé motorral!Öcsike:207705882
soosbela@citromail.hu
A borokat teszteltem szombat este is,igen jók,mint mindíg :hihi
Jahh, az az önindító szabadonfutója. Nekem is olyan, de ha megnézel pár youtube videot, akkor megnyugszol Te is, hogy mind olyan. Szerintem amikor a dugónak már nincs ereje túljutni a holtponton, a kompresszió visszarúgja, elindul visszafelé. Akkor a szabadonfutó rázár a tengelyre, és szeretné visszafelé megforgatni az önindítót. Csak ahhoz túl nagy visszafelé az áttétel, így gyakorlatilag megakad. Na ennek van olyan köcsög hangja.-------
Régen suhanc koromban, a 125 csúzlimmal játszottunk ilyen visszafelé forgósat. Leállításnál mikor már az utolsót pöffent, visszatettük rá a gyújtást. Ha jó ütemben csináltad, mikor a kompresszió visszalökte a dugót akkor beindult visszafelé a motor. Lehetett tolatni, mert abban ugye nem nagyon volt önindító ami megakassza(meg az 2 ütemű volt). Mit sem sejtő Bátyám ráültettük,menjen egy kört. Nyomott egy egyest, kuplung ki, kormány megharap. Mi , Ő .
Ha jól emlékszem nekünk a padozáskor derült ki a dolog,hiszen nem volt meg a megfelelő HP :)
Én vittem a Gambesznak Pumpát és nem GSXR-ét :)
Ha jól emlékszem
Amikor a sógi átvette a TLR-em akkor jött elő neki ez a ledadogósdi amit te mondasz,nem tudták javítani,szereztem egy sráctól az enyémet akinek lett amcsiból egy kukáratört TLR-je szinte csak a tank volt ép...nem tudom hogyan sikerült de motort még nem láttam így porrá törve mint azt a sárga TLR-t amibőlkaptam az AC-t!
Még a régi TL-klubbos életemből maradtak ezek a kapcsolatok,ha akarod nem igérem de körbekérdezem a régi barátomat aki a mai napig TL-fan
Tasi