Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól beszélsz.
Aki motoros lett valamikor, az az is marad...
Tényleg semmi gond, én 20 évig bírtam miután eladtam a motorom, most meg befigyelt 3 is. Motorosvér nem válik vízzé!
Hát pedig így áll a dolog , ehhez a nem igazán könnyű döntéshez több dolog is hozzájárul . Röviden talán csak annyi , hogy öregszem még ha hülyén is hangzik . Az életemet elég gyorsan éltem talán ez is az oka annak , hogy előbb eljutottam erre a pontra. Nekem is fáj a szívem de a szép emlékeket őrzöm a szívemben . És örülök neki , hogy életben maradtam eddig . Hi-Hi . Azért semmi gond .
Na de Rock ezt te sem mondod komolyan!
Te már ksitökös korod óta motorozol!
Milyen tanya? Történt valami?
Fura vagyol te nekem!
Sziasztok
Köszönöm az ötletet.
Pf Vari : én már nem nagyon fogok motorozni, úgy néz ki .
Üdv Rock
Mindenkit várunk szeretettel .
A találkozó Márc. 15.én reggel 8:30kor lesz, Kispesten a Kisfaludy utca és az Üllői út sarkán lévő 10emeletes ház előtt. Innen megyünk Érd-re a Shell kútra (M0 -ról lemész Érd felé és az első kút) ott találkozunk a többiekkel 9:00.kor . Rácalmás valami fogadóban fogunk ebédelni valamikor. Szeretettel várunk.
Üdv.:
Zenox
csatlakozom!
HA IGAZÁN el akarod adni tedd fel a vaterára 0-a forint-ról,minimál ár nélkül,6 napos árverésre.
Vasárnap már az új gazdinál lesz a vasad.
A kettő nem fér meg egymás mellett?
Jó lenne ha tudnátok segíteni az eladásban .

Higgyétek el nekem is fáj , hogy el kell mennem
De így zeng most a trónja vesztett magyar
Isten parancsa bennem .
Idézet , Dsida Jenő Magyar zsoltár című verséből .

Előre is köszi:

Üdv : Rock
Ez van srácok.
Szia Gábor

Tanya. , Öregszem.
Nocsak nocsak mi lesz helyette?
Sziasztok
Az volna a hír , hogy a Főnök eladó sorba került .
Szóval a motor első tulajdonostól való , csak túrázásra használt megkímélt állapotban ( karc mentesen) kevés kilométerrel friss műszakival .
A fenti állítások közül természetesen semmi sem igaz ezért az irány ár : 470000.- Magyar Forint
De adok hozzá rengeteg kacatot ( szinte minden meg van a visszaépítéshez is ) .
Bövebb infó : weide.andre22@gmail.com
Tel : 06302949621 ( Péntek - Vasárnapig)
harmadikban csak kuplung kidobással
de 1,,,2 ben igen,gyári áttétel.

Lájtos turázás közben nincs agytevéses májerkodás!
Azért vigyázzatok, mert ha jól emlékszem csaplárzsnak a gépe 3.ba is gázra jön kerékre. Sztem ő menjen elől.
Amint megtudom szólok.
Lehet, hogy üzletnek vette.Bár átiratás után nem sok maradhat rajta. Vagy nem jön be a két henger. Árul egy FZR1000 is, K5-6 Gixxerre cserélne.http://webcache.googleusercont...
Az, olcsó.
Nemtom.
Sok ok lehet legyünk pozitívak,lehet nem jött be a motor karakterisztikája az új tulajdonosnak vagy mi.
Olcsó!
A miéink is csak ennyit ér?
Jó annak aki venni akar.
Hol lesz a tali és mikor?
Vajon a Johnie volt motorjának mi lehet a baja?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Most vették meg tőle, és már árulják is...