Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom.
A cimbinek hibaüzi nem volt, csak a jelenség, h a motor nem tolt rendesen. Aztán kicseréltük és megszűnt a hiba...
Ezt már hallottam valahol, meg fogom próbálni. Köszönöm szépen a tippeket meg a segítségeket. Az ECU nem fog megszomorodni ha lehúzom a csatit? Vagy rövidre kell zárni?
Kapsz tőlem is még1 tippet.
A fejidomkonzolra középen a lámpa alatt fel van rakva a légnyomás mérő. Próbáld meg, h lehúzod, és, h akkor milyen lesz.
Viszont AC pumpa csere után a hidegen is pöccre indul. Mindig alig akart beindulni, azóta pöcc-röff-röff-röff ;)
Még egy tippet kaptam egy sráctól, akinek hasonló baja volt és azt mondta hogy a gyertyapipát kellet kicserélni mert hajszálrepedés volt rajta és 1 pillanatra nem adott szikrát. Berendeltem egy darabot, és le lesz tesztelve jövőhéten. Ha az sem lesz jó akkor veszek egy raklap sört, fölcelluxozom a hátamra és irány Környe ;) THX.!
Minden volt és , az a helyzet hogy tök faszán be lett állítva majd fokozatosan 50km alatt visszaáll olyanra amilyen volt.
AGO szerint valami szenzor miatt visszaáll az ECU, de nincs hibakód meg semmi.
Hi Zenox,
Egyszer fogod magad, és eljössz ide Környére, aztán jól kitaláljuk mi a baja. Itt a Sasi haverom TL-je, lehet cross-check-et csinálni.
Volt írva a gyári ECU?.....azt kéne alapra állítani ha nincs benne PC vagy valami hasonló és utána megnézni...
Üdv. Uraim,
A helyzet a következő még mindig, a motorom nagygázra 4000 fordulaton megtorpan fél másodpercre. AC pumpát már kicseréltem mert nem volt elég a nyomás , de a probléma maradt. 3x voltam állíttatni AGO-nál fékpadon és egyértelműen látszik hogy nagyon kevés üzemanyagot kap 4000 fordulaton, de csak abba a kis tartományban. Ötleteket várok hogy miért csinálhatja. Arra gyanakodunk hogy valami szenzor rossz jelet ad. Csak hirtelen nagy gázadásnál jelentkezik. Help!? Kicsit már kiidegel a dolog. Gyertyakábel, pipa miatt nem csinálhat ilyeneket? Melyik szenzor okozhat ilyen problémát?
Üdv.:
Zenoxx
szombaton gurulok
TURBO
Uraim!
Neki lehet állni az átalakításnak,és nekünk csak 2 hengerre kell gyártani .
Eladó gyári légszűrők 9566Ft helyett 6000-ért...
Asszem mondhatom, h a többség 5100at használ.
Motul 7100 vagy 5100 10w40-t javasoltok?(Eddig 5100 raktam bele mindig!)
Az ülés alatt van a fesszab.nak is a csatlakozója, szóval okozhat.
Sziasztok!

Az ülés alatti csatlakozó okozhat töltés problémát?
Volt olyan probléma a motorral, hogy néha teljesen elment az áram, de ha hozzányúltam a vezetékhez, ami az ülés alatti csatlakozóba ment, visszajött. Most meg nincs rendesen töltésem, az irányjelző gyorsan kezd villogni ha gázt adok. Az aksi új.
Van ötletetek?
Nem gondolta csak úgy jött.
Szerintem úgy gondolta, hogy peca + Te adsz ötezret...
Köszi akkor inkább megmarad dísznek,pecacuccal nem tudok mit kezdeni...
vannak pecáim is peca + 5000 ft
szeretnék közeli képet kívül belül,ne legyen törött

emaílemre kérhetnék címet hova mehetek érte?
Bocs hogy csak most írok.legyen akkor 9.900.- :) ha neked az jó!?
10 alatt szeretném megvenni,van pecáim csrébe ha érdekel,vagy
nem nyitható műanyag ablakok.60x120cm
Köszi a leírást.
Mostmár van valami elképzelés, h mit kell vagy nem cserélni.
Köszi a képeket Cimbi!
Minden vágyamat kielégítetted...