Ez így van. Ahogy kijön a gyárból, nincs rajta a gumi és annyira ki tud kopni a sok retektől, h hiába cserélsz benne karmantyút, az folyni fog. Én vettem újat. Lehet h ugyan az mint az SVé, ehhez már volt védőgumi. Azóta patent.
Azt hiszem a különbség abban áll hogy a TLR esetében nem szereltek porvédő gumit a munkahengerhez ezért felverte rá szabadon a lánc a retket ami elnyírta a karmantyút hosszú távon
Nem tudom, de a karmantyúzás mindkettőnél ugyanaz legfeljebb a méret más, TL-t még nem csináltam, de mivel egy csomó dolog csereszabatos szerintem akár ugyanaz is lehet...van itthon karmantyúm, ha hoz valaki hozzá lehet mérni...
Hi,
Gratula a motoroz.
Motorolajból az jó amit a srácok írnak.
A kuplunghoz és a fékhez is egyaránt használhatsz DOT5.1-es fékfolyadékot(nem utántölteni a régire, hanem lecserélve!). Előtte nézd meg az alsó kuplung munkahengeredet is, h nem folyik-e.
Az első lánckerékfedélnél fogod megtalálni.
Az SV-sekre gondoltam, az svclub elég halott, a másik fórum ahol még szerveződött Dinoparti szintén elvesztette a régi tagjait(már amennyire tudom) itt(sv topic) pedig senki nincs rajtam kívül aki ismerné és én is csak egyszer voltam....jó bulik voltak az biztos....van még motorja egyáltalán Dinónak?
Még nem tudom, de azon leszek. Meg persze azt sem tudom mikor lesz és h lesz e rá keret. Kiderül. Remélem le tudok majd menni. A balcsis történet is érdekel, kérek majd infót!
Inkabb a gyarira szavaznek, nem vagyok benne biztos hogy lemezbol lehetne ugyanolyat hajtogatni. Bar ki tudja, vannak ugyes emberek .
De amikor megvettem a motot, akkor nem sem volt rajta, es csak tuelmesen kellett varnom, hogy E-bayen megjelnjen ami nekem kell, csak barom modon elhagytam az egyik oldalt..... Szoval varom a megfelelo pillanatot most is, influenzasan ugyis raerek netezni.....
"Az sv fórumon említettem ezt,senki nem írta hogy jó ötlet,olyan távolságtartóak"
...nem biztos, csak az a csapat aki még ismerte Dino-t és volt is nála már rég széthullott és az újaknak semmit sem mond a dolog....én egy bulin voltam villányban nála és az jó volt.....,de a régi csapatot már nem nagyon lehet összehozni...
Engem érdekelne a dolog, mindenképpen jó ötletnek hangzik, és ha éppen nem dolgozom akkor mindent megteszek azért hogy elmenjek
@cskawa: Mindenki a motulra esküszik, én is most azt tettem a gépbe, és tényleg rendben van. Bár nekem a Q8 10w50 is megfelelt korábban.
A motorod előző tulaját ismertem, sőt 1x ki is próbáltam a gépet, szóval részben hozzájárult ahhoz, hogy nekem is TL-em legyen
Köszi a felajánlást, de éppen lázasan fekszem itthon, szóval még motorozni sem tudtam . Ha nem haragszol inkább egy gyárit szeretnék magamnak szerezni, de a felajánlást nagyon szépen köszönöm. Viszont ha itt vagy délpesten, akkor valamikor gurulhatnánk egyet, úgysem sok TL-est ismerek személyesen.
Kb 3/4 4kor a Lágymányosi Híd Budai hídfőtől indulok, még nem tudom merre. Ha valaki csatlakozna, szóljon :)
Lehet javítgatni, de nemigazán lesz jó akkor sem.
Itt olvasgasd a fórumot: 16277 hsz. és 17426 hsz.
Gratula a motoroz.
Motorolajból az jó amit a srácok írnak.
A kuplunghoz és a fékhez is egyaránt használhatsz DOT5.1-es fékfolyadékot(nem utántölteni a régire, hanem lecserélve!). Előtte nézd meg az alsó kuplung munkahengeredet is, h nem folyik-e.
Az első lánckerékfedélnél fogod megtalálni.
Öcsesz én benne vagyok a Lellei garnitúrában :)))))) Sanya természetesen van egy robogóm amivel közlekedem :)))
Májusban kéne valamikor,de nem tudom lesz e belőle valami,nem nagy az érdeklődés.
Bólyra mész a motorostalálkozóra?
De amikor megvettem a motot, akkor nem sem volt rajta, es csak tuelmesen kellett varnom, hogy E-bayen megjelnjen ami nekem kell, csak barom modon elhagytam az egyik oldalt..... Szoval varom a megfelelo pillanatot most is, influenzasan ugyis raerek netezni.....
Szevasz Öcsike! Mikorra tervezed? Mert én nem pörgök a jeges fürdőre!
Könyvet lehetne rólad írni
...nem biztos, csak az a csapat aki még ismerte Dino-t és volt is nála már rég széthullott és az újaknak semmit sem mond a dolog....én egy bulin voltam villányban nála és az jó volt.....,de a régi csapatot már nem nagyon lehet összehozni...
@cskawa: Mindenki a motulra esküszik, én is most azt tettem a gépbe, és tényleg rendben van. Bár nekem a Q8 10w50 is megfelelt korábban.
A motorod előző tulaját ismertem, sőt 1x ki is próbáltam a gépet, szóval részben hozzájárult ahhoz, hogy nekem is TL-em legyen