Cskawa.
Gratula a géphez,biztos nem fogsz benne csalódni,hisz V2
Sok balesetmentes kilómétert kívánok!
Én a Castrol POWER1 racinget használom,de mondták már bele a motul 5100 is.Maradtam a Castrolnál.
Talán még emlékeztek rám néhányan Gambesz,I mrufo Bólyi pincebuli......
Na arra gondoltam kéne szerveznem egy V2 es találkozót Balatonlellén,RSV,TL,SV,RSV-forum....egy hangulatos kis látványpincénél.
Ami jó lenne egyfajta túrának is,aki messziről jön,és a személyes találkozás meg minden.
Persze apartmanok vannak,szállás megoldható,és nem kell a húzós balatoni árakra gondolni,maga a tulaj is motoros,meg tudok eggyezni valami szolid árban.
A helyről annyit hogy ha otthol vagyok akkor minden este ott vedelünk,jók a borok
Zárt udvarban elférnének a motorok,nincs földesút,zene,csocsó,tranbulin,na meg a pince varázslatosan szép
Itt szokták a Toyota Celica találkozót tartani,az ügyészek itt szoktak ocsmánykodni (ök is vedelnek mint a gödény )
Na szóval jó kis hely.
Az sv fórumon említettem ezt,senki nem írta hogy jó ötlet,olyan távolságtartóak
Szerintetek jó lenne,lenne rá igény?
Sziasztok most vettem meg életem első v2 es gépét és 1 tl1000r lett.Nem nagyon vágom a dolgot milyen olajat raktok bele mennyit bírtok beleönteni olajszűrőcserével együtt?A kormányon van a kuplungkarnál 1 olaj tartáj ami szinte üres? Milyen fajta olaj kelle bele és mi célt szolgál? Mennyire vagytok megelégedve a motorral, én mentem vele 1-2 kört és tetszik a motor.
Előre is köszi a felvilágosítást.
További szép napot.
Minden változatlan, kivéve a hűtőrendszer egyes részeit, kapott egy termosztátot elkerülő bypass vízcsövet valamit a hőérzékelő átkerült a hűtőből a termosztátházba így megszűntek a túldúsítási és termikus problémák.
2db van nekem nem gyári, de szépen meg van hegesztve hajlítva. Gyere el érte hétvégén odaadom ingyé ha kell, mert nekem nem kell. Délpesten vagyok ha arra jársz szombaton otthon vagyok ha minden igaz. Az adatlapomon még az van a képeken rajta.
Tl1000S-re rakott már fel valaki bukógombát?LSL vagy hasonló?
Mert van egy CNC-s haverom és legyártatnám vele csak kéne egy két kép hogy hogyan és hova van felrakva.
Én azt megvettem már kb 2 hónapja mert nekem sem volt gyári. De nekem van 2db alumíniumból hegesztett és hajlított ami nem gyári , de elég jól néz ki ha érdekel odaadom ingyen csak gyere el érte. Ha szeretnéd le is fotózom.
Láttam E-bay-en, de amerikából valami 12 ropi lenne szállítással angliában meg karbonozott van jó drágán, vagy németből lenne még értelmes áron, de az meg a bal oldali....
Itthon bontóban meg persze esélytelen.
Gratula a géphez!
Motul 5100 10w40 Én is ezt használom.