Nem lesz egyszerű dolgod, remélem tudod, a motorom nem adom még az életem árán sem. Főleg most hogy tél van, és még jobban menni akar az ember, ilyenkor még jobban ragaszkodik.
Bocsánat a bele szólásért,szerintem a gyári tisztító folyadék a legjobb.A lelkemnek legalábbis az.
Állítólag a petróleum származékok tönkretehetik a szűrő műanyag részeit.
sziasztok segitség kellene!
Nem tud valaki bontot ahol lehet kapni:
Hátsó henger szívó oldali vezérmü tengelyt mert az ujjnak horror ára van 104 ezer :S
szevaa, nem tuc elerni mert Dublinba vagyok, az en telefonom mar nem is muködik csak a havere szoktad csörgetni, a motor mär elkelt, jöttek elölegeztek, masnap vitek, aznap 3 vevö volt es mind3an vitek volna , elsö aki jött azt vitte, sajnos nagyon bänom eladtam , de nem tudtam volna ide hozni magamal :( mar neztem a következö tl1000r csak it 3000 kostäl mert itt nagyon keves sportmotor van :( vagyis felärba adtam enyemet :(
Nagyon köszönöm a segítséget!
A telefonon sajnos nem értem utol , és hogy le elölegezték aszt sajnos nem láttam :(
Ha az övé nem is jön össze akkor is szeretnék egy tl-t!
mennyire ajánljátok?
17éve motorozom és mindig is gondos gazdája voltam az összes motoromnak!Tehát nem széthajtani akarom hanem hosszu távok megtételéhez kellene nekem!Mennyire megbízható?
65e km-errel láttam sok eladót , nem sok az neki ?
Persze függ hogy ki hogy használta , de kicsit elriasztó volt számomra :(
Elöre köszönöm a segítséget!
Állítólag a petróleum származékok tönkretehetik a szűrő műanyag részeit.
Csak nekem tűnt fel, hogy mindenhol összefutunk?
Nem tud valaki bontot ahol lehet kapni:
Hátsó henger szívó oldali vezérmü tengelyt mert az ujjnak horror ára van 104 ezer :S
Kis brigéciol, aztán tusfürdős víz, és miután kiszáradt --- légszűrőolaj.
Servce manual nincs meg magyarul?
Nekem ez megvan. Valahova feltöltöm majd neked, h le tudd szedni.
A telefonon sajnos nem értem utol , és hogy le elölegezték aszt sajnos nem láttam :(
Ha az övé nem is jön össze akkor is szeretnék egy tl-t!
mennyire ajánljátok?
17éve motorozom és mindig is gondos gazdája voltam az összes motoromnak!Tehát nem széthajtani akarom hanem hosszu távok megtételéhez kellene nekem!Mennyire megbízható?
65e km-errel láttam sok eladót , nem sok az neki ?
Persze függ hogy ki hogy használta , de kicsit elriasztó volt számomra :(
Elöre köszönöm a segítséget!
Előző oldalon azt írta leelőlegezték, és elviszik már a gépét. Elsején ment Írországba. Van Skype is hozzá, megtalálod azt is előző oldalon.