Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári K&N-es szett (tisztító + olaj) 5500Ft körül van.Másfél szezont simán kibír,úgy hogy 2000km-enként tisztítom és olajozom a szűrőt.
Az a baj a gyári tisztítószerekkel hogy csak nagy kiszerelésben találtam ilyen 15-25 ezrekért ami kicsit sok. Fele elpárolog két használat között :)
Nem lesz egyszerű dolgod, remélem tudod, a motorom nem adom még az életem árán sem. Főleg most hogy tél van, és még jobban menni akar az ember, ilyenkor még jobban ragaszkodik.
Igazad van, akkor téged áslak el....és enyém a TL
Miért is kellene elásnod magad, ha én vagyok nem odafigyelős?
Akkor most gyorsan elásom magam....
Eddig még nem, de majd legközelebb odafigyelek jobban . Mondjuk Boldogházán biztosan .
Bocsánat a bele szólásért,szerintem a gyári tisztító folyadék a legjobb.A lelkemnek legalábbis az.
Állítólag a petróleum származékok tönkretehetik a szűrő műanyag részeit.
THX!
Holnap megyek "haza", ott van csak meg.
Nagyon várjuk :) Mint a tavaszt!
Szia J3sus!
Csak nekem tűnt fel, hogy mindenhol összefutunk?
THX. Akkor kipróbálom. A brigéciol nálam mindig van az MZ óta. Tusfürdőnek is jó egy nagy szerelés után :)
Sugomotort kérdezd meg nekik lehet hogy van
sziasztok segitség kellene!
Nem tud valaki bontot ahol lehet kapni:
Hátsó henger szívó oldali vezérmü tengelyt mert az ujjnak horror ára van 104 ezer :S
Sokan esküsznek a féktisztítóra is, de én brigéciolt használok.
Kis brigéciol, aztán tusfürdős víz, és miután kiszáradt --- légszűrőolaj.
Sportlégszűrőt hogyan/mivel szoktátok tisztítani? Van tisztítófolyadék, de az horror.
úúúúúú ez nekem is kellene!Dobd fel ide a linket légyszi majd ahonnan letudom tölteni!
Servce manual nincs meg magyarul?
szevaa, nem tuc elerni mert Dublinba vagyok, az en telefonom mar nem is muködik csak a havere szoktad csörgetni, a motor mär elkelt, jöttek elölegeztek, masnap vitek, aznap 3 vevö volt es mind3an vitek volna , elsö aki jött azt vitte, sajnos nagyon bänom eladtam , de nem tudtam volna ide hozni magamal :( mar neztem a következö tl1000r csak it 3000 kostäl mert itt nagyon keves sportmotor van :( vagyis felärba adtam enyemet :(
Köszönöm, szépen. Ez az időjárás pont alkalmas a kiolvasására ;)
Így van. Ez már más! Ez a felhasználói kézikönyv.
Nekem ez megvan. Valahova feltöltöm majd neked, h le tudd szedni.
Nagyon köszönöm a segítséget!
A telefonon sajnos nem értem utol , és hogy le elölegezték aszt sajnos nem láttam :(
Ha az övé nem is jön össze akkor is szeretnék egy tl-t!
mennyire ajánljátok?
17éve motorozom és mindig is gondos gazdája voltam az összes motoromnak!Tehát nem széthajtani akarom hanem hosszu távok megtételéhez kellene nekem!Mennyire megbízható?
65e km-errel láttam sok eladót , nem sok az neki ?
Persze függ hogy ki hogy használta , de kicsit elriasztó volt számomra :(
Elöre köszönöm a segítséget!
Jahh majd elfelejtettem. Valamelyik hozzászólásához írsz választ, kap egy értesítő mailt, és akkor tuti felnéz ide!
Szevasz!
Előző oldalon azt írta leelőlegezték, és elviszik már a gépét. Elsején ment Írországba. Van Skype is hozzá, megtalálod azt is előző oldalon.