Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benzin nyomást mért már valaki?
Mennyi a jó nyomás?
Jónak tűnik! Nekem is ilyen.
Alapjáraton 13.67 v
Forgatva 13.90v
Világítás ha rajta van 14.5 v a töltésem.
Szerintetek ez jó?
Én meg Kaszáson dolgozom...lehet azért szoktunk összefutni
Lehet hogy most unatkozom de hajnali 5.50kor már meloztam nagyban
Amúgy ijesztő mi mindent lehet kideríteni...még a számodat is ha mindenigaz...(0620-207....)így kezdődik?
Amúgy mit melózol?
Kaszás stimmel, mert ott lakom :)
Bár unatkoznék én is ennyire, de nekem melózni kell. Am, egyszerűbb ha kérdezel, nem kell kutakodni.
Buda jobb hely
Nem tudom mi számít soknak...olyan havonta 1x tuti...a legtöbbször Kaszásdűlő/Aqvinkumnál...meg az Auchan parkolóba...
Eddig nem kémkedtem...de most fogok ...ugyis unatkozom most...lássuk mit lehet kideríteni a neten vkiről
Baranyai vagyok, nekem Pest, és Buda ugyanahhoz a városhoz tartozik "Pest" gyűjtőnév alatt. De Budán dolgozom, és lakom. Sokszor látsz? Merre , hol, mikor? Még a végén kiderül, hogy kémkedsz utánam
Jut eszembe...Pesten?...Akkor miért szoktalak olyan sokszor látni Budán?
ez telibe talált...
Most nagybátyámnál van bent a házban jó kis szobahőmérsékleten, mert sajnálnám a garázsban hagyni télire a hidegben.Meg sokkal jobb a konyhában szerelni télen mint kint a -10 fokban. Ezzel az a baj, hogy 250km-re van tőlem.
Egyébként Pesten egy 0-24-ben őrzött parkolóban tartom, tető alatt, letakarva, és most tavasztól emelőn, mert szereztem azt is. Igyekszem vigyázni rá, és nem szoktam sokat utcán hagyni ha nem muszáj. Lehet kicsit paranoiás vagyok, bár szerintem ez a jelenlegi helyzetben normális. Elvégre mindig is erre a gépre vágytam, és most hogy megvan, jó hogy vigyázok rá amennyire lehet .
Ja, és hogy visszavágjak, lehet hogy én nem motoroztam most, de annál többet megyek majd, amikor jó idő lesz
Akkor hadd meséljem el hogy egész vasárnap és szombat délután mien jó is volt motorozni ...igaz kicsit eláztam,de sebaj...k@rva jó volt! Amúgy hol szoktad tárolni? Utcán?
Még nem, de esz is miatta a penész, mert minden ismerősöm motorozik körülöttem. Kollégám ma reggel motorral jött dolgozni (szerintem csak azért, hogy idegesítsen ).
Márc 15re tervezem, hogy előveszem a gépet, mert még nincs tükör rajta, és kb addigra érkezik meg a rendelésem, illetve akkor lesz időm felrakni a karbon(mintás) sárvédőt is.
De előfordulhat, hogy bekattanok, és előbb megtörténik.Már nagyon nem bírom
Az összes haverom lett volna olyan szemét, de mivel hirtelen ötlettől vezérelve történt a dolog, nem volt idejük felvenni videora...meg hát túl könnyes volt a szemük a röhögéstől
Fénykép van szegény 350es Jawáról a baleset után, kicsit ráhajtogattam a bukókeretet a kipufogóra...
Előszedted már a mocit?
Azon a linken amit küldtem másképp néz ki a fékkar még a cikkszám is más. Kuplung R-en olajos.
Szerintem igen, mert pl. a DL1000-en is ilyenek vannak. Illetve van pár hirdetés, ahol a TL, DL, SV és a Hayabusa is egy kalap alá van véve:
http://www.ebay.com/itm/Suzuki...
Az R és az S karok megegyeznek?
Meglepődtem volna, ha valaki csak úgy a nyakamba ugrik, az biztos
A motorozást viszont megnéztem volna... nincs róla felvétel?Senki nem volt olyan szemét, hogy felvegye?
Milyen motor volt egyébként?
eladó 4db gyári index tl-hez,az egyik karcos a szett 8eft
szacsomotor@freemail.hu
Nézz körül szerintem itt:
http://www.ebay.com/sch/i.html...

nem muszáj az eredetihez ragaszkodni ( csak ha szeretnél), vannak elég pofásak is.
Köszönöm a segítséget, hétvégén szerzek egy akksit és meglesem hogy mit szól hozzá. Remélem igazad lesz. Szenzor szenzor hátán. :)
Hát elég fura volt jah!Először röhögtem aztán meg a faszom ki volt h nem mehettem rendesen mert a hátsó fék tudjuk h kb lófaszra se való!
Meglepő lehetett, szerencséd, hogy nem valami necces helyzetben derült ki. Belegondolni is rossz, mi van ha nem elég a hátsó fék
Hát jah bakker ma elmentem kerülni egyet és jöttem már lassan haza mikor odanyúlok oszt nincs ott.Csodálkoztam én is hogy mi a faszom.
Kuplungkarodat ki lehet egyengetni, azért nem kell új. Ha olyan állapotban van mint a profilképen. Fenyőfán, gumikalapáccsal kis ütésekkel fokozatosan haladva ki lehet egyengetni nem törik el. Hajlítani nem tanácsos nem bírja az alu a visszahajtást. Fékkart hogy lehet elhagyni, abban fentről van bedugva a csavar nem? Ki tudott rázkódni? Egyébként én itt vettem meg tudod rendelni, viszont csavar szerintem nincs hozzá.
Van valakinek elfekvőben kuplung és fékkarja?Ma sikeresen elhagytam motorozás közben a fékkarom!Más nem kell hozzá csak a fékkar ugye meg a távolság állító?Kuplung kar azért kell mert az meg már régóta meg van hajolva és mondom ha már a fékkar elment akkor ezt is cserélem!Valaki help!