szeva tesooo, Grattulälok a kiss motoros utodnak ;) hät mär tegnap este leelölegeztek :( ma mär viszik :( de jön mas nem sokära ;) keresek kint egytlr1000 ;) nyäron küldök kepek Isle of man TT röl ;) ott leszek :) jöhetnel lätogatoba valamikor ;)
Szega faszi!
Jól teszed. Huzzál el errről a szemétdombról. Sajna én már nem mehetek veled! Közbejött egy kis ,,apróság"! Juliusra várjuk a Kis Atixot" De sok szerencsét Neked hozzá! A vasad meg ne kótyavetyéld el! Ha akarod átsuhansz a mühelybe, letakarod azt kész! Itt melegbe van télen -nyáron!
Igen nálam is volt annó. Onnan vettem győr mellől. Most meg járhatok rendőrségre meg biróságra! Ott voltunk kihallgatáson győrbe kb 7-8-an akik voltunk tulajok! Teljesen átlátják a dolgokat a szervek, mégis azt mondták ,hogy mindannyiunkat megbasznak majd egyedi jelzés meghamisitásáért, mégha nem is mi követtük eztt el.... Mert ugyebár azt akarják rács mögé rakni aki a müszakiállomáson intézte annak a fasznak. De ehez mi is hozzátartozunk. Állitólag mindannyian büncselekményt követtünk el azzal hogy tovább adtuk. (a vétellel nem! Érdekes!) Különösen jól jön ez most, a januári tárgyaláson kaptam 2 év felfüggit.... Mostmeg ilyen faszsággal basztatnak. Rohadék egy ország.
Az S-em is ilyen volt. Programozták százszor (szakszervizben), nem is lett jó. Így adtam el, a mostani tulajnál is jelentkezik, de nem zavarja. Én ezért váltam meg tőle.
Reggel hétkor örültek a szomszédok: hutyutyutyutyutyutyutyu----döRRRR---hutyutyutyutyutyutyu---pÁKKKKK---
hutyutyutyutyutyutyu---PUFF,DÖRR,PÁKK....dödödödödödödöd és már járt is röpke 3 perc nógatás után.
Akkorákat durrogot azt hitték vadászidény van.
hät sajnos valamiert 1-2 probälkozasra indul reggelente :( utana ha beindult elsöre indul egesz nap de reggel mindig durcäskodik, olyan mint egy nö kenyeztetni kell reggelente es utäna egesz nap szepen viselkedik
na, fogod a imbusz kulcs , kicsavarod a tank, felemeled, es ot van 2 csö ami a a legszürö teteljere megy! azt nezd meg nem volt babrälva ;) elvileg az ha nincs babrälva kipucolod, vagy visza kötöd helyere (ältalaba kikötik 1-2 le remenyebe pff, es utäna elsöre indul, ha nem segit egy injector tisztito adalek älitolag segit ;) most olvastam utana külföldi oldalakon ;) de ha szezon elejen elviszed egy szervizbe beällitjäk a injector optimälis ällasra es märis elsöre indul a tlr1000 ;)
hät nem kell semmiröl tudnod, amit mondot a elado az kel tudnod, az hogy 3ik ra indul tl1000r betegseg , ällitolag egy injector älitäs rendbe hozä, (ma kihoztam a mocit a garazsbon ami nem fütöt es nem is indult a tl-m szerelöm azt mondta ne is eröltessem hidegbe mert nem tesz jo neki a -10 fokba inditäs, na azt mondtam hogy öve sem volt patika ällapot, jo moci, majnem hozäm került csak nem sikerült megälapodnunk, vagyis mire üzleteltünk volna en mär eladtam a hajabusat, ennyi , csak nem ertem miert jön mindig ezel a (töröt väz szövegel) mas hozaertö emberek is azt mondtäk talan serült volt de nem biztos. na mind1 nem tartozik ide ez a sztory. csak nem szeretem ha valaki jäcca az agyät, ennyi
nekem is sokba van a motor es még többe lesz gumik lánc,lánckerék idén is kell,stb,kuplung munkahenger miota megvettem folyik,nem merem szétszedni mert ha jön 1 kicsi jo idö már megyek is. amikor ráülök minden gondom elmúlik
Maslow: Sosem hazudtam és a lelki ismeretem tiszta!
A TLnek semmi baja, legalábbis amíg nálam volt. Hidegen 3-ra indul de azt itt is elmondtam!
Bármikor hívhattál és hívhatsz ezt te is tudod!
Remélem elkészült a TL és meg vagy vele elégedve!
Üdv!
1.
Johnie: Nem mondtam hogy rossz a TL-ed csak mondtam hogy lehet furcs is és igaz is! Nem fikáztam és bántottam senkit, téged sem! A busáról annyit hogy aki nem ért a motorokhoz az is látja hogy heggesztették a vázat, bár mindegy régi ügy csak aki rajta ül azt féltem BOCS! Az Én TLRem ami volt a sárga nem tudom mire célzol de nem volt baja? Amit elmondtam róla az igaz, máig használják sőt ide is írt a srác! Ami volt az az hogy hidegen 3-ra indult!
Á atix: Nem bántom a barátodat, nem is ismerem csak vélemény volt!
Viszont már neked is írtam régebben és sajna nem válaszoltál!
Kisi a világ látom nálad is volt a 400-as GSXR!
Ezek szerint nálad is volt! Gondolom átiratni te sem tudtad! Volt valami baj a motorszámmal vagy alvázszámmal!
Utánam aki megvette valamit kókányoltak vele! Győr mellé vitték!
Az új gazdának csak gratulálni tudok mert a TL1000R egy bitang jó motor!
Nekem kettő is volt! Széles utat hozzá és vigyázz vele! :)
Ha valakit megsrtettem elnézést kérek!
No további szép napot!
zavar hogy pecsen lätad ? miert pecsen nem lehet motor ? egy pecsi ismerösöm hozata a mocit Laziobol (Miki ö is motorokkal foglalkozik valoszinu kicsit jobban ert a motorokhoz) a hayabusa 950ert adjak es mikor megvetek megneztek es nem talaltak semmi baj vele kapcsolatban pedig szervizbe neztek, a velemenyed egy parkoloba nezve szerintem nem egyenlö egy motor szervize, mai napig is semmi baja, söt ha jol emlexem a volt tl1000r ami tied volt, sem volt tökeletes. tarcsd magadnak a szakszerü velemenyeid, köszi. most ez nem beszoläs csak nem ertem, ahanyszor irsz mindig a hayabusaval jösz.
Nem akarok beleszólní de nekem is olcsónak tűnik a moci!
Ez léehet gynús is persze igaz is!
Engem kicsit zavar hogy ezt a mocit annó Pécsen láttam hirdetve!
Arról nem is beszélve hogy a volt hayabusádnak meg törött volt a váza!
Remélem nem vagy szélhámos Johnie!
Jól teszed. Huzzál el errről a szemétdombról. Sajna én már nem mehetek veled! Közbejött egy kis ,,apróság"! Juliusra várjuk a Kis Atixot" De sok szerencsét Neked hozzá! A vasad meg ne kótyavetyéld el! Ha akarod átsuhansz a mühelybe, letakarod azt kész! Itt melegbe van télen -nyáron!
Reggel hétkor örültek a szomszédok: hutyutyutyutyutyutyutyu----döRRRR---hutyutyutyutyutyutyu---pÁKKKKK---
hutyutyutyutyutyutyu---PUFF,DÖRR,PÁKK....dödödödödödödöd és már járt is röpke 3 perc nógatás után.
Akkorákat durrogot azt hitték vadászidény van.
azt hogy eggy kettöö há-há romm
vagy ki mondod hogy 3 és magétol beindul?
vagy tolásra harmadikba indul be?
A TLnek semmi baja, legalábbis amíg nálam volt. Hidegen 3-ra indul de azt itt is elmondtam!
Bármikor hívhattál és hívhatsz ezt te is tudod!
Remélem elkészült a TL és meg vagy vele elégedve!
Üdv!
1.
Johnie: Nem mondtam hogy rossz a TL-ed csak mondtam hogy lehet furcs is és igaz is! Nem fikáztam és bántottam senkit, téged sem! A busáról annyit hogy aki nem ért a motorokhoz az is látja hogy heggesztették a vázat, bár mindegy régi ügy csak aki rajta ül azt féltem BOCS! Az Én TLRem ami volt a sárga nem tudom mire célzol de nem volt baja? Amit elmondtam róla az igaz, máig használják sőt ide is írt a srác! Ami volt az az hogy hidegen 3-ra indult!
Á atix: Nem bántom a barátodat, nem is ismerem csak vélemény volt!
Viszont már neked is írtam régebben és sajna nem válaszoltál!
Kisi a világ látom nálad is volt a 400-as GSXR!
Ezek szerint nálad is volt! Gondolom átiratni te sem tudtad! Volt valami baj a motorszámmal vagy alvázszámmal!
Utánam aki megvette valamit kókányoltak vele! Győr mellé vitték!
Az új gazdának csak gratulálni tudok mert a TL1000R egy bitang jó motor!
Nekem kettő is volt! Széles utat hozzá és vigyázz vele! :)
Ha valakit megsrtettem elnézést kérek!
No további szép napot!
Mi volt a baj Tornyi TLr-jével?
Én vettem meg kellene valamiről tudnom.
Nem akarok beleszólní de nekem is olcsónak tűnik a moci!
Ez léehet gynús is persze igaz is!
Engem kicsit zavar hogy ezt a mocit annó Pécsen láttam hirdetve!
Arról nem is beszélve hogy a volt hayabusádnak meg törött volt a váza!
Remélem nem vagy szélhámos Johnie!
Köszönöm!
jó éjt.
szia