nem erdekel ha megmarad akor megmarad az is, olcsoban nem adom el, jön megnezi vigye szervizbe alapotfelmeresre es utana beszelhetünk, vagy vegyen egy mas es kolcse ra a gatyajat :D
neztem utana, 450ert , mocsok szaratört motorok vagy regi foss köszörügepeket kapni, ha nem viszi el senki akor marad, kap egy takaro konzervolaj es ennyi , nem szivesen välok meg töle, nagyon szeretem, de elöreläthatoan nem tudom majd hasznalni, ha nem nem adnam oda, föleg a kocsim nem , az is vetem 570ert, költötem rä 170, ere 450 böl alkudnak, akor vegyenek 1000 rozoga swiftet
kiköltözöm , legalab 5 evre ot akarok maradni, azert raktam fel korekt äron, en a farkamat földhöz vagtam volna tl1000r ert 450ert , papiros 1 evre be van fizetve a biztositas is
szerdäig tudok värni, nem sürgös de jobb lene penzel kimeni, ha nem megy el akkor megy szerdaigmegy tesomhoz garazsba, letakarom es majd tavaszal megy visza eladasra :(
kocsiba 4 uj porlasztocsucs van, uj olaj, szürok es 2 ev garik akksi, 2 gyari kulcs, alufelni, 15col, imädom a kis kocsit de sajna kint jobbkormanyos utak vanak :( es 3 honap utan ki kel meni kulföldi autoval,
kulturält belsö, nem dohanyoztam bene, talan 2x ragyujtotam ablakon, hamuzo aprotarto nälam, es kärpit is szakadas mentes, ulesek nincs kiülve, nem szalona sütöt szagu auto. szerda estig vagyok magyarba, elfogjak vini mert sok az erdeklödö, 400ert törötet adnak,szoval ajandek, es a motor is papir nelkülit nem kapsz ennyiert föleg töresmentes nem
californiabol szarmazik, onan Lazioba kerult Romaba, ot alt 4 eve es onan hozatak nekem ide, en rakatam forgalomba, uj lancszet, olaj es szurok kapot, MIV dobok, povercontrol elektronica es sport szurö van bene, elvileg ez erösebb az europai vältozatnäl, forgalmiba 92le :D evi ado 17.000, uj metzeler hatcso gummi, motor nem fustol nem kopog, mentem vele 290 es meg let volna bene erö, elsö telo szimering cserelni kel ahogy jot a hideg kezdet ereszteni, vizpumpa weephole nel minimalisan szivärog, altalaba värosba 85 fokos a viz, fogyasztasa ha normalis tepmpot huzok 6L ha vadulok 10 :D kb ennyi :D a ruha a siksak+ csizma+ 80.000 M52 meret 170-180cm magas es 70-90kg, Vanucci (uj ara 600euro
hät, az uj csajom, az uj melo, az uj elet, es azok a kibaszot jo kanyargos utak :P majd teszek fel nektek kepet marka tarsak ;) es egyertelmu maradok a TL1000R nel :P a v2 1000 nem adok egy furogep hangert :)
Pl ott a sevi mögött a ford ká ért mit kérsz?
előre is köszi
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...