Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit tudsz adni kulföldnek,mit vársz tölük?
És az az 1 mennyi forintban van olcsón megszámolva?
Hova mész?
mint a képen: csak 1.
jövö 7en költözök külföldre, eladok minden , kocsim, 1.5dci clio, clima, abs, felni, 2002es az is 450ert, mindent eladok hiszen nem tudom hasznalni külföldön
2ö kipuff van?
szia ne vevö v,gyok,de erdekel miert adod el,evjárat,es miert most ha jol tom télen alacsonyabba motorok ara,azt tudom en soha nem adom el a motorom de vennek melle 1 montit
Eladnam tl1000r em ! 2 ev muszaki, torzskonyves, jo motorikus allapotban, uj gummik, toresmentes! pover control electonica, minimalis karcok! vizpumpa tomites cserelni kel es a telo szimeringet (adom hoza!) ara fix 450.000 alku kizarva! idiotak es penznelkuliek ne hivjanak! 306090366
Az nem gáz. Nekem a zsír új is picit lötyögött arra. Oldalirányban nagyobb gáz lenne.
van pár maradék tls cuccom. ha kell valami,keressetek.
a kipuff elado?
milyen a hangja?
osszeb ko uttni a szegecseket es jo,en is igy csinatammeg nem is ut
Sziasztok!

Stílusváltás miatt eladó sorba került szeretett TL1000S motorom.

Ha valakit érdekel vagy ilyet szeretne az alábbi linken megtekinthetőek az adatai.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000s_lear
aztam-5383201
menetirányba
Oldalra lötyög, vagy menetirányba?
SZiasztok nincs valakinek használt tl-s féktárcsái? eladok
megr az enyimnek elkezdtek lötyögni a felfogatásnál(kézzel mozgatható) esetleg ezt valahogy lehet orvosolni ? a cserén kivül?
köszönöm a segítséget!egyébként ettől nem veszít a teljesítményéből?
Ne foglalkozz vele.Van aki megcsináltatja és nem sokra rá ugyan ilyen lesz.
köszönöm a gyors választ! ugyolvastam h elégsoknál előjön ez a baj ajánlott orvosolni? vagy van más mód? olvastam azt is h 1000kmenként előjön...de nem tudom azért írtam ide hátha vki okosabb.
Sztem is az lesz az.
sziasztok!van egy tl1000s-em a hátsó hengertől kattogóhangot hallok mint az injektornál csak hangosabb de halkabb mintha szelepes lenne.egy ismerősöm azt mondta h tipushiba az automata dekompresszor és annak hangját hallhatom! vmi ötlet?köszi előre is.
Válasz ment!
Hy!

Cserélt valaki mostanában üzemanyagszűrőt?
2 helyen kérdeztem meg 16 ezer
Bigoneoszi Imrufo! Küldtem a Mailt
Üdv!
Szomorúan látom, hogy leamortizálódott a motorod...
Mint azt sokan tudják itt, én meg blokknélküliségben szenvedek már jó régóta. Szóval ha esetleg alkatrészenként akarod eladni a motort, a blokk engem érdekelne. Pár infót írhatnál róla! Gondolok itt évjáratra, futásteljesítményre, stb. Elérhetőségeim az adatlapomon...
Béke!