Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere msnre ha tudsz!Nem tudok belépni az e-mailembe
Ok, dobj egy mail-t a részletekről.
kb.:350.000van még rajta!Nem az most a célom hogy másikat vegyek hanem hogy kifizessem legalább a hitelt ami rajta van!Egy darabig nem lesz másik motor!Vérző szívvel de ki kell bírnom!Ez van!
Engem érdekelne privátban, a hitele hogy áll.
Mail címem az adatlapon.
Hi,
Attól függ. Ha hamar akarod eladni akkor ugye keveset kell kérned érte, főleg mert hiteles, így még kevesebbet. Viszont abból be tudsz fizetni valami másikra. Ha darabokban adod el, akkor ne gondolkodj másik motorban, mert 2-3 éven belül nem lesz.
Én láttam 350-ért járóképes TLR-t idomok nélkül. Sztem 200 körül kérhetsz érte max. Akkor még talán el is viszik. Mennyi még a hitel rá?
Sziasztok! Bubu80:igen az enyém!Tavaly tavasszal volt a balesetem!Megbocsájtok,benézted kicsit a poént de semmi gond!Jó lenne ha lenne annyi lóvém hogy ki tudjam fizetni a fennmaradó összeget!Sajnos ez esélytelen!Arra gondoltam ha valakinek kell az fizesse ki a hátralevő részt és viheti az egészet!Kb.:350.000 van még rajta!Ha valakit érdekel akkor utána járok hogy mennyi a pontos összeg!
ki kell fizetned a fenntmaradó lóvét és megkapod.
Hello Imrufo!

Megy már a géped? Ha nem itt egy lehetőség egy bontott blokkra...
Hy! Peace van! Nem akartalak bántani! Nem néztem meg hogy a tied volt, azt hittem így vetted alkatrésznek és árulod! Bocs! Ne haragudj!
Köszönöm nektek a válaszokat!Nem haragszok én senkire csak szarul esett hogy valakinek jó poén a más baja!Na mind1! Már csak egy kérdésem van!Hitel van a "roncson"! Ilyenkor mi van?Hogy lehet eladni pl.:a blokkot ha a törzskönyv a banknál van!?
Ha van neted akkor látod, hogy 550-ért már van tlr (az ,hogy milyen most mindegy, mert a tied kicsit kárcos..... )
akkor meg is van a válasz: darabokban kell eladni,csak el fog tartani egy kis ideig míg pénzedhez jutsz és nyilván abból nem lesz "új" motor...
Ne haragudj bubu80.-ra, mert szerintem az árat
EUR.-ban gondolta!
a blokk engem erdekelene :P ha baráti áron van :) tartalekba elvan az nálam is :) nalam utolso idöbe fogyo alkatresz :) dobj egy üzi egy árkebzelésel ;) 20-6203024
Zenox! Köszönöm a jó tanácsot!Legalább benned van segítőkészség nem úgy mint Bubu 80ban! Lehet neked jó poén bubu 80 de ha hiszed ha nem nekem nem volt másom csak a motorom!És sajna nem tehetem meg hogy hipp hopp veszek egy másikat!Ez a szomorú valóság!Üdv!
Jobban jársz ha darabokban adod el, de sokkal tovább tart. Akár évekig is árulhatod, sztem ha nem sürgőd akkor darabold fel. A blokk olyan 150-250 pénz, műanyag elemek 10-35 pénz/ darab. De mint tudjuk minden annyit ér amennyiért el lehet adni.
20-25 ezret érhet de én adok érte 35 öt
Sziasztok!Tudnátok nekem abban segíteni hogy:Van egy törött TL1000R-em!Első villák,féktárcsák,oldal és fejidomok,első kerék alsó kis hűtő kuka váz sérült de lehet hogy javítható!Szóval az érdekelne hogy mennyit érhet ez így most!Motorikusan semmi baja!Egyben érdemesebb eladni vagy alkatrésznek külön külön! Eőre is köszönöm a véleményeket! üdv!
Motorozni akarok! Jó időt ! Sört!
Sziasztok!
Keresek TL-Rhez kipufogó szelepet, az sem baj ha használt csak hajolva ne legyen.
Üdv.
Köszi a segítséget..valóban így lehet,de csak ideiglenesen kell összeszerelnem..
K4-ig bezárólag megegyeznek a méretek, de mivel a TL nehezebb a gixxernél, a rugó túl kemény lesz...
Legalább is nekem a gixxer villa harmatos a TL-ben...
Ja TL 1000 S-ről lenne szó!
Sziasztok!
Motoromra keresek bukógombát, nem tudom, hogy milyen fajtát lehet feltenni egyéb átalakítás nélkül? Ha valami tud, akkor kérem segítsen!
Köszönöm előre is.
sziasztok!van egy tl1000-s em nem rég vettem szeretnék rá idomokat, faridom üléspúp van rajta. tudtok benne segíteni?
http://www.sportmotor.hu/motor...
itt a motorom! köszi a segítséget
robert0304@gmail.com
mindennap nézem az emailom!
széles utat:)
Szép sisak,.Fekete TL-hez király!...