Hi!
A gyári helyre nem tudod feltenni a jelen állás szerint.
Szóval tarókonzolt kell csinálni stb.
(A gyári a felső villabafogóba csatlakozik a másik fele bedig a gép bal oldalán a vázon, látszik is a képeiden a furat.) Csak a baj annyi hogy az a konzol ott mindent tart fejidom plexi tükrök stb itt egy kép..
sziasztok.vettem egy tl1000s-t nemrég és kaptam hozzá kormánystabit.nem tudnátok benne segíteni h hova rakjam fel?esetleg vki képet róla h hogyan?köszi előre is.
Bukógombát szeretnék az R-emre, de igazából vagy rohadt drágán adnának olyat ami ronda, és idomot kell fúrni hozzá, (gyári idommal nem szívesen tenném meg), vagy a Józsi bácsi által esztergált darab van , szintén idomfúrással.. Ha valakinek van épkézláb megoldása, az ne féljen megosztani. Ha kép is volna az lenne a legjobb.
hát ebay ról rendeltem ezt
én nem szarakodtam az ebay -el hanem egy srác rendelte meg. 32 ezer valamennyi lett volna és 35 ezer lett a vége annyit kért rá, ez 220 as dollár árfolyamon volt! ha gondolod tudok segíteni megadom a srác számát!
35 eFt volt postával!
A motort nem kellett összefúrni, csak azt a szart :) van két gyári lyuk a faridomon, elöl pedig az utas lábtartóhoz csináltam 1-1 fület ahhoz fogattam, meg csináltam egy konzolt a fesz szab nak meg az ecu nak!
rendszámtartót is küldtek hozzá
Van egy új tanktömítésem elfekvőben TL1000S-hez a bolti ár feléért. Elérhetőségem az adatlapon.
üdv z
Ha visszaépítenéd a gépet akkor vevő lennék a kormánykiemelőkre!
http://auto-motor.vatera.hu/al...
A gyári helyre nem tudod feltenni a jelen állás szerint.
Szóval tarókonzolt kell csinálni stb.
(A gyári a felső villabafogóba csatlakozik a másik fele bedig a gép bal oldalán a vázon, látszik is a képeiden a furat.) Csak a baj annyi hogy az a konzol ott mindent tart fejidom plexi tükrök stb itt egy kép..
Tudnátok nekem segitteni hol lehetne TLs-het fekete plexit venni?
elöre is köszi!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ettől függetlenül ha valaki tud olyat amihez nem kell idomot fúrni, azért hálás lennék.
én nem szarakodtam az ebay -el hanem egy srác rendelte meg. 32 ezer valamennyi lett volna és 35 ezer lett a vége annyit kért rá, ez 220 as dollár árfolyamon volt! ha gondolod tudok segíteni megadom a srác számát!
amúgy az!
A motort nem kellett összefúrni, csak azt a szart :) van két gyári lyuk a faridomon, elöl pedig az utas lábtartóhoz csináltam 1-1 fület ahhoz fogattam, meg csináltam egy konzolt a fesz szab nak meg az ecu nak!
rendszámtartót is küldtek hozzá
ez
35 volt 220 as dollár árfolyammal, nem kellett vámot fizetnem megúsztam, úgy lett volna vagy 45