Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs ezzel baj,ezek a TL ek ilyenek:)Enyém is így indul!
hy, erdekel masnak is 2-3ik inditasnal indul a TL1000R reggelente ? utana egesz nap pöc röff, de elsö inditas altalaba elsöre picit lassu, olvastam külföldi forumok es ot is mindenki ere panaszkodik, alitolag normalis ezeknel
delutan, 14-15 körül nyugati asztoria környeken teszek pär kör, ha nem esik az esö, nem iszunk egy tl1000 kave vagy tea a BurgerKingbe ? csak dumalni, VALAKI '?
lätom calibrad is van ? nekem is volt vagy 4 belöle :) a legszebbik belölük :P
Hát jövöhéten ha jobb idő lesz picivel gurulhatnánk páran egyet:)) Aki jelen lenne irjon;)
jo szemed van ha ebböl a kepböl lätod :)
Az egy öhlins villa elől, hátsó csillapítás szintén, a kerék minimum pvm vagy marchesini.
hat az elsö vila hayabusa K2 a felnik pedig honda :) nem nagy cucc :) de teny hogy jobban nez ki :)
sikerült TL1000R gurulás szervezned? engem érdekel a dolog ;)
A képen szereplő motorból kérem a futóművet a kerekeket és a fékeket!
18000ert vetem ujszerü karcmentes, es ugyananyiert tied lehet ;) ugyanaz mint a kepen
Nekem jó lenne!
sajnos a tank meg a farokidom az s-sé, igyhát szerintem nem:(
remélem el tudják hozni
1000r jo hozä ?
azta mazlista, hat igen igy könyü äm :)
hát nem
de rokonom jövő szombaton jön haza amerikából
ha elérem hazahozatom vele
Van valakinek 98as tl1000s-hez púpja eladó? Vagy tud valaki eladót?:$
az 150 dollar, mire hazaer :( nem ep olcso :(
ha talalsz undertail amibe Hayabusa lampa kell (foto ) es lampa nincs bene me gondolom igy olcsobb, kapsz egy komplet Hayabusa hatcso lampa ajandekba tölem ;)
Kicsit felborult a bilim, és kifolyt a sz...

Sajnos így kellett döntenem:
Vérző szívvel eladnám a TL-em. Gyönyörű állapotban van, nagyon minimális esztétikai hibákkal. 2db Yoshimura RS3-as dobbal, egy gyári, és egy púpos plexivel, üléssel, üléspúppal, fémfékcsövezve. Pici karbon indexekkel. Zörej, és füst mentes blokk, gyönyörű V2 hang. Durrog, csattog ahogy kell! :)
A hátsó lengéscsillapító tipushibásan nyikorog... ennyi az össz baja a motornak!
Supermoto csere érdekel...

airbrushfehervar@gmail.com
:)
Köszi de ne kapkodjuk el!
szétnézek még lámpaügyileg.
találtam most 100 dollár alatt
és gondolkozok hogy hogy legyen!
hat teso mennem kell a boltba vegyem az üvegszäl meg a gyanta es utana egy nap allat elvileg megvan a nyers undertail, vagas , csiszolas, lämpa tervezes beepites marad hatra, jövö 7vegen nekialok