Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!
Tudnátok segiteni nekem melyik lenne jobb Tls-re?
Pirelli Diablo Corsa III vagy Michelin Pilot Power 2CT
Pl ezt is úgy fújtam!
Fekete vagy ezüst!
De én ha fújnám nem matricáznám hanem airbrush technikát alkalmazva a csíkokat is festeném!
Ha érdekel keress meg!
szevasztok kolegak ;) kene kiss segitseg :( vizpumpa felujito keszlet hol tudnek venni ? SOSba kene :( ha valakinek van 1 a polcon az is jol esne :)
Van benne fantazia de cigireklam nem dijazom
Ez feher alapon fekete matrica
Így nem tudom megmondani neked hogy mennyi!
Attól függ mire kell festeni mennyit az előkészítő munka és attól is függ milyen festékkel szeretnéd és mindent festve kérsz e matricázás nélkül!
Ha érdekel a dolog keress meg e-mailben!
Mikor fényeztetni akartam kértem árajánlatot több helyről, 70k volt a legkevesebb, egyszínű. Háromszínű gyárimintás 140k. De abban a tank is benne van. Hongkongi fényezett idomszettnél még a tankot is meg kell fújatni sajnos.
es mennyiert is fujnäd ? :)
hät 220 mär reeg megvetem volna ;) de a szälitäs 230 ami zavar :) az mär 500$ :(
Most nem veszek és nem is adok! :P
Tl1000S-re fellehet pattintani az SV1000S hasidomját úgy hogy ne kelljen fúrni faragni tehát kompatibilis vele?Az SV fórumon azt írták h faragni kell!De láttam egy Tl-t amin Sv hasidom (eke) volt fent!
Szerintem ez is szép!
Tóóóóónyi mester, venni akar, nem lopatni!
Suzuki TL 1000 R Carbon első sárvédőt keresek elérhető áron magyarföldön. Ha esetleg valakinek van felesleges Karácsonyra meglepném a masinámat vele ;)
lattam sok festest de az eredeti a legjobb,vasarnap voltam guru de faztam rövidre is fogtam,1 orat voltam ,aki mint en teli sportnak gondolja gyorsasági motorozást ovatosan
Ezt az idomot simán megfújom!
hajrá! óccó nemdrága!
Tl1000S-re fellehet pattintani az SV1000S hasidomját úgy hogy ne kelljen fúrni faragni tehát kompatibilis vele?
na jo, akkor ezt :)
ilyen idomot keresek , hat ha valaki tud olcson :P
Ez már 13 hónapos hirdetés.
Megfújták a TL-s kollega gépét!