Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aaah, tegnap nagyon jol idö volt es jol is viselkedet a moci az aszfalton, na jo a Arena parkoloba kicsit drifteltem a segget :) ma is kint leszek Oktogon környeken 1kicsit :)
hüüü, nagyon ütös let a motor hatulja :) es a fenyezes is tökeletesnek tünik :P te fujtad le ? mert ha igen, lefujatnam a mocim alpin weiss-re es kapna egy corona matricazas :) hat ha tucc segiteni:)
már csak csúszkálás van :(
majd nyáron akkor össze is futhatnánk
Sziasztok.Szeretném a segítségeteket kérni,nemis inkább tanácsot.Mit nézzek meg egy TL 1000R en ha elmegyek megnézni 1et.Mert elhatároztam hogy ha törik ha szakad veszek tavasszal 1et.Az olyan dolgokra gondoltam ami csak erre a típusra vonatkozik.Meg én laikus vagyok a v2 ben eddig csak sor4 em volt.

Előre is köszi
Hali!
Lefényeztem a púpot, nagyon cool lett a gép vele! Tettem képet a galériába..... Én ilyenkor már nem nagyon motorozok, régen suhanc koromban hóban is megtettem, lábam a földön, mint a sítalp. Farmerban, mert akkor nem volt más. Most meg időnként csak négykézláb megyek a térdeimmel.
nem csatlakozik senki :)
kibaxot jo idő volt ma, dőg melegem volt (bőr ruciba:) ha jo idő lesz holnap is gurulok 1kicsit :)
Köszi!

közben már csináltam egy konzolt a cuccnak :)
ilyenkor motorozni?
gyerekek :) bementem a Arena plazaba parkolojaba :) öcseeem, minden riaszto szolt ahogy melete mentem :) gurultam oktogon környeken, es rakoci ut :) de nem igazan latam motoros :( egyedül gurultam :(
hät : megneztem, kepet nem tok csinalni me semmit nem latni :( a undertailre van csavarozva a gyari müanyag tarto es ara van rögzitve a cdi es valami relek, ösze van eszkäbälva de külturält modon :D
baxki, akkorat motoroztam :) csöpögö vizpumpäval igaz:) de qurva jol eset :) öszefutotam egy brigad Burgman fanokal is :)
előre is köszi!
a kép király lenne!

jó utat
hat idaig volt vagy 30autom (bmw-opel-audik) az utolso 5 evbe de most egy 1.5Dci 2004es Cliom van :) szamit a fogyasztas 420 ft- üzemanyag aron ;) most a kocsim kevesebet eszik a motoromnal :) 4.5L gazolajal meggjarom a 100km, a tlr1000em kb 6L eszik szazon ha finoman jarok vele :) bar a mocimon nem szamit es nem is merem a fogyasztas mert ha vadulok szerintem 8 literböl sem jarom megg :)
hat nem tudom hogy van rafaragva a fesszab, de megnezem holnap es leirom, most ertem be az orszagba holnapra megnezem es leirom vagy csinalok efgy foto rola ;)
én is segítek szívesen 1 hét tesztelés után többet tudok majd mondani.
az a sok kocsi mind a tiéd?
Silver barátunk ezt poénnak szánta gondolom, most már jót nevettünk a sugárzó értelmen.
Error 404

.
Mondjuk guminyikorgásra jó lesz.
WD40 gyorsan eltűnik róla sajnos. Vékony az kenésnek. Szerintem.
köszi!
gondoltam szétszedem a rugót, de aztán wd40 fejjel lefele és kész!
az összes csapágy újrazsírozva:)
Hi,
Tatabánya közelében(Környén) én is tudok segíteni.
Mail címem az adatlapomon.
Milyen TL-ed van? S vagy R? Kép?
Szervusz!
Mind tanácsban, mind szerelésben tudok segíteni
Üdvözlök minden tl gazdit!új belépő vagyok és máris kérdeznék ha nem baj.BP v környékén keresnék megbízható normális szerelőt aki szereti és ért is a tl-hez nem csak ront rajta és lehordja mindenféle régi szar konstrukciónak.Előre is köszönöm motoros üdv
sokadik alkalom 1kerekezés közben lecsúszok a púpnak és letörik.