Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja most is az sztem, csak elkopott rajta a gumi, úgy olvasom itt egy kicsivel lejjebb. Bár a kép kicsi, de mintha Maslow kollégánál lenne a géped.(a lódarázs)
Nekem szerencsém volt! 3 vevőm volt aki a legtöbbet adta az vitte!
Bár a moci jó vot, egyben volt, szép volt! Remélem most is!
Egy ideje már árulom a motorom. Próbálok korrekt lenni,mindent elmondok a motorról, és amikor meghallják,hogy szét volt szedve a blokk,mindenki hátat fordít. PEdig azért volt szétszedve mert baja volt, meg lett csinálva minden,át lett nézetve,márkaszervízben csináltattam,és mégis amikor ezt meghallják,mintha azt mondtam volna,hogy tk volt a motor...
Hát sztem se add el, inkább majd szezon elején 600ba, és azonnalm egveszik annyiért is. én szezon elején 500-ba vettem az enyém ez is ajándék ár, ahhoz képest milyen állapotba van, meg a két gumi mellé kaptam még két új michelin gumit...erre kb még egy évig nem nagyn kell költenem, müszakilag. csak kopo alkatrészek, meg design, am 16. kerületbe lakom, sashalmon, sztem a tls-el kint vok gödöllön 15 p alatt:)
Ok! Majd összehozzuk!

A Vanucci ruhád kényelmes? Bevált? Pont ilyet nézegetek piros feketében, azért kérdezem.
Persze, de sok időm nem lesz, mert melóba leszek ott. Pesten hol laksz egyébként?
hät legy en örülnek ha csatlankoznäl
hät sräcok, ezt a qurva elet :) korekt 490ert raktam fel a mocim eladasra 600e vetem, 130forgalomba helyezes, uj lanc, aksi, olaj meg a többi (100e kb), es meg abol a 490 ajandek ärbol is alkudoznänak :) hät baxäk megg ! inkäbb nem adom :)
Köszönöm a tanácsot, de hajlando lennél, vagy lennétek talizni pénteken velem is? Ki mennék én is gödöllöre, és dumálgathatnánk:))
hät ha pentekig hazaerek Romabol ;) ako öszefuthatunk ;) ha nem posta
en aszonyom ugyes csajszi :P mindent ert motorokhoz es megsem mer melem ülni 1x eljöt velem es azt mondta soha többe :)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a tapasztalt TL-esektől hogy melyik gumi a legjobb, ami bevált a TL1000R mocikra?
Milyen gumit ajánlotok 1000s hez mert gumiválasztás elött állok és jó lenne pár tipp elöre is köszi!:D
Én kicseréltem LED-re, a Homasitában vettem. Fehér volt az alja az világított, lefestettem feketére. Így most nem látszik a fényforrás, csak fehéren világít a lámpatest a verődő fénytől, mivel felfelé vetít a LED. Nem túl erős, de legalább nem sárga gyertyafény.
Ok! Köszi! Pénteken 3-4 körül Gödöllőn leszek, ha az jó neked.
De majd hívlak holnap.
hát hallod, nem tudom, nem lebeszéllek rola, nekem TL1000s-em van ami csak 125 ló de ez is untig elég a 250es ninja után (52 ló) sztem várj még evvel vagy ahogy Johnie mondja inkább egy svt ujits be...sztem az 1000es nagyon erős lesz, bár nemtudom hogyan motorozol.
srácok az én TL-em most kapott uj akksit, de ez lényegtelen, öhm azt szeretném megtudakolni töletek, hogy ezt a gyári semmitérö helyzetjelzőt le lehet cserélni vhogy? eléggé gáz ahogy kinéz, vmi ledes téma kéne, de ez a gyertya feeling középen...nem nagyon tetszik.
én ma meg holnap ráérek gurulni:))
Igen, megvan, köszi szépen!
Az ilyen a jó asszony aki tudja, h mi az a féknyereg, és még fel is adja ha kell...
Dehogy, 1 cimbinek kell az R1-ére...
hol vagytok ? fogadom motoroztok ! es engem itt hagytatok ?! :)
jo idö van ma es gurulnek egyet
akor lesz tl100r guruläs ma ?
csak nem a tl1000r rakod ? jobb mint a gyari zuzukis ?
megvan a cucc ? ätveted ? elvileg neked külte az aszony ;)