na srácok, vihetem müszerfalashoz az órát...nem müxik a fordulatszámmérőm...ugye az r-ré van a mocin, de az s-sé is jo még, kettőből lesz épitve egy müködőképes...10e HUF igeeeen:(:/ a váltásra még mindig nincs senkinek ötlete?
valaki nem akar segiteni teloszimeringet cserelni ? egyedül nem akarok nekiälni mert a Hayabusaval is bajom volt miko feszitetem a rugot :( meg nincs is garazsom, na jo van szervizem csaladba :) de az nem ugyanolyan jo mint ha en csinaltam volna :)
en tudok neked egy komplet service manual adni ;) söööt ;) adok egy linket es onan mindenki letöltheti maganak ;) ajandek markatarsaknak ;) köv hozaszolasba lesz a link ;) SZIVESSSEN :)
Gyertya új benne, vezérlés mit takar? Szelepek, meg vezérmülánc? Szelepek is fel vannak ujitva, injektorra gyanakszom, meg kéne nézetni:) a váltást meg elvileg befolyásolja az is, h a lánc (hajtás) laza, és meg kéne húzni, vagy rosszul sejtem?
hat gyertya , vezerles, elektronika lehet csak a bibbi :) sajnos :) nekem peldaul 1 fokozatba nem tudom huzatni telyesen mert allitolag valami electronica alitolag 6ik sebesegbe erzi a valto es kihagy a gyujtas viszont igy erösebb me nincs környezetvedelmi tiltas bene :P es nem is vagyok 1 fokozat gyilkos :)
A nem egyenletes alapjárat minek köszönhető? Meg az ha megyek vele néha nemtudom (csurig behuzott kuplungnál) feljebb pakolni a sebességet pl 2-ből 3-ba, mintha ott lenne vmi és nem engedi, huzok neki kis gázt, és azonnal, elvileg friss kuplung cserés...:/
Köszi!
Ha sok a baj a gsxr farokidommal akkor kilőve:(. Lehet az undertail olcsóbb is. Csak a csik ledes index nem tetszik annyira de nem nagyon találok mást normális áron:(
Amikor fekete volt a motorom, akkor egy GSXR pálya-farokidom volt rajta, de a segédváz is ki volt cserélve egy maszek GSXR utánzat segédvázra. Ha egy zakóval nem teszek bele nyolcast, talán még mindig az lenne rajta...
De azóta jobban tetszik a gyári cucc, szal én inkább az undertail megoldást választanám. Nekem csak azért nem került fel soha az undertail, mert sajnáltam elveszteni a baszottnagy csomagtartót.
hat megnezed es az ar + szalitas mas nem kell fizetni en sokat vetem ebayröl es nem fizetem semmyi vam altalaban ajandekkent küldik a csomagot ;) kb mindenestöl 100 dollar, vagy hasznalt ha talalsz olcsobban de altalaban azok serültek :(
Megbeszéljük! Milyen van? van benne lámpa, vagy a gyári van?
backnorbi@freemail.hu címre küldesz egy tel számot?
Ha sok a baj a gsxr farokidommal akkor kilőve:(. Lehet az undertail olcsóbb is. Csak a csik ledes index nem tetszik annyira de nem nagyon találok mást normális áron:(
De azóta jobban tetszik a gyári cucc, szal én inkább az undertail megoldást választanám. Nekem csak azért nem került fel soha az undertail, mert sajnáltam elveszteni a baszottnagy csomagtartót.
a az ebay.eu - nincs is
nem tudom mennyi lesz vámmal, meg minden szarral