most lätom: te egy 125ccm mociröl akarsz egy TL1000R re ülni ? bätor gyerek vagy en egy 650SV ajanlanek neked inkäbb, de ahogy erzed en is moho voltam anno es megusztam daig
hät az igazsäg hogy ez a 490 fix mint katiba a gyerek :) en közel 900.000ert vetem fel eve :( es mär 3 jelentkezö is van szval aki nem alkuszik az viszi :(
Néztem már a motorod régebb óta,azonban a pénz nem gyűlt még teljesen össze rá,addig meg nem akartalak zaklatni!De most látom,hogy sürgős...435000-nél járok....ha gondolod megegyezhetünk...
Víz le, tank fel, légszűrőház ki, két? csavar a termosztátház fedele. Nem vészes. De kiskezűek előnyben, mert eléggé lent van. S térhálós vázában lehet, hogy jobban lehet matázni nemtom.
honan tudod nekem van r1 alkatreszem :) megvan aszem elsö 2 nyereg csövekel, betetekel, viszont aszem 1ik nyeregbe van egy töröt csavar az ki kel hajtani belöle ( nem biztos de valami remlik) 7000 a pär nyereg betetekel mindenel ':) barati är ;)
Régen az enyém is 2.-ra indult. Utánaolvastam, mindenhol azt írják, hogy ezek ilyenek. A szerelőm később beállította az injektort, utána 1-re beindult mindig. Azt mondta nagyon nehéz összehozni az egyensúlyt a szívatóval, ami csak a gázon húz egy kicsit. (ha megfogod a gázmarkolatot és ráhúzod a szívatót, érzed hogy kb 1mm-t húz a gázon). Az alapjáratot is jól el kell találni. Neki sikerült beállítani és 1-re indult mindig. Ami érdekes volt, hogy úgy beállította sehol egy durranás, lángolás csak hörgött vissza szépen, a fogyasztás is 6-8 közé csökkent. Mondta, ha kell megcsinálja hogy durrogjon, lángoljon, de nincs értelme...
olvastam utana es senki nem tudja miert van ez, es megoldas ssem sokk :) regelente kitolom, huzom a szivato, es 1-2-3 inditas mire indul, utana akarmenny äll aznap elsöre indul de 1 esti älläs utan megin jon a 1-2-3 meg a szivato ha rahuzom jaro motornäl nem igazan vältozik semmy
Néztem már a motorod régebb óta,azonban a pénz nem gyűlt még teljesen össze rá,addig meg nem akartalak zaklatni!De most látom,hogy sürgős...435000-nél járok....ha gondolod megegyezhetünk...
Én is termosztát csere előtt állok. Mennyire kell megbontani a gépet hozzá?
oszitrek@gmail.com az email címem, ide írj,aztán írom a címet.
Ha megveszed az olajat, meg a szimeringeket, meg a porvédőket, gyere aztán kicseréljük.
de nem akarom a gyári lámpát megtartani.
olyat akarok amiben van már
ilyen lenne fasza de nem találok