Szedte már szét valaki a hátsó rugót?
Elvileg az szokott nyikorogni?! Szétkaptam a hátulját kivettem a lengőkart is de a csapágyak nem voltak szárazak! Érdemes szétszedni a rugót és megkenni?
fax ki van :( ma is dolgozom :( megyek kaposvara :( es ejel 1es kapuidöm van Bicskei Spara bar en akasztot hus viszek sok dolgom nincs es holnap iräny Olasz
Már 3,5 t-n vagyok! Nem tudnám betartani az előzési tilalamat !
Nem nagyon szerettem a kisautót, de megbarátkoztam vele, igaz kicsi a hely benne, de nincs aetr, előzési tilalom. Csak a ssebesség határokra kell figyelni.
köszi a kepet ;) van elkebzelesem milyen :) hayabusan mar csereltem :( na ako teleszkop szimering es vizpumpat kell javitanom az uj szezonra :) ki akar segiteni ? :)
hat autoszerelö vgayok :) es szervize van a sogoromnak :) de nem felek :) meresz vagyok :) inkabb magam csinalom mint egy smeretlen szerelöre bizam :) inkabb en rontom el :D
Suzuki gyári alkatrész kell, ergo bármelyik suzuki képviselet, rendelni kell többnyire, hetek kérdése és meg is érkezik, tizenpárezer forintért mérik. Ha nem nagyon csináltál még hasonlót akkor azért minimum a gyári szervízkönyvet töltsd le előtte, mert el lehet baszni és akkor megint folyik, a pénz pedig ment a kukába.
vízpumpa felújító készletet kell venned, vízpumpa tengely, tömszelence meg egy szimmering plusz vízpumpa fedél tömítés, nagy vonalakban ennyiből áll. Nem nehéz, csak időigényes.
(Nálam ő volt a hibás.)