Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit kel vegyek ? nehez cserelni ?
Az a kifolyó, olaj vagy víz tud folyni rajta, ebből látod hogy a tömszelence melyik oldala fosta szét magát. Teljesen mindegy melyik folyik, mert egyben cseréled ki az egészet, vízpumpa felújítás vár rád.
ok segitseget kerek :( a vizpumpa melet van egy luk a legtelenito csavar melet :( ot kezd csopogni a huto folyadek ! :( alitolag vizpumpa csere vagy tomites, tud vlaki segiteni ezugybe ?
most ertem haza ;) ha gondolod oszefuthatunk ;)
nepstadion kornyeken vagyok, de csak 7vegen mert ältalaba olaszba vagok 7koznap :( most eppen 2 hetig kint szoptam :( de itthon vagyok elvileg szerdaig ;) es szabad is vagyok adig ;)
hat, az igazsag hogy elejen tartotam tole, most megis azt mondom legjobb ruha :) kenyelmes, jol szelozik es jok a vedok rajta, kinezete sem rosz :P megvagyok elegedve vele, es szeretem is :) jo vetel volt :) en majdnem ujonan vetem 50 papirert :)
Sajna sokan félnek az ilyen motoroktól, bár nem értem miért?
Inkább mondják el, h egyszer földhöz vágták, meg lett csinálva aztán kész. Nincs abban semmi gond. Minden hülye sérülésmentes 10 meg 20 éves motorokat keres, meg kevés kilómétereset...
sziasztok!
keresek 4 csavaros kipufogó összekötő csővet termszetesen Tl-re valakinek? vagy hol lehetne bszerezni olcson?
Akkkor már bedobom én is,hogy eladó a motorom. Idén szegény egy métert nem ment. Attól,hogy voltam vele pályázni,nincs lelakva a motor.
Nem is tudom. Lehet érdekelne a dolog...
Meg kell válnom a motoromtol sajnos,anyagiak miatt!:(
5.éve van velem...Ha valakit érdekel adatlapomon meg lehet nézni!Hátha tudtok valakit aki TL-R t akar venni!?
Nekem ő csinálta:
http://www.suzukimotorszerviz....
Nagyon korrekt, viszonylag gyorsan elrendezte a dolgot(bár az első nem passzoló alkatrész nem az ő hibája volt), és ha jól emlékszem 9000 + valamennyi volt, én adtam egy tízest.
Megkérdezhetem hogy hol cseréltetted és mennyiért? Mert én felhívtam a Motorradot és azt mondták hogy 11.000ft+Áfa a tömítés és majdnem hátradőltem a székkel... :)
Kicserélték, mert a régi tömítést megkaptam a kezembe.
Most leengedtem a benzint belőle, de akkor majd szétszedem, és letakarítom, hátha tényleg kentek alá valamit.
Köszi a gyors választ.
Ugyanez a szitu volt nálam is. Mikor vettem előtte 3 évig állt a gép és csöpögött a pumpánál a benya. Kiszedtem, látszólag jól nézett ki a tömítés meg minden megszépítettem a környékét mert egy kicsit festékes volt a tank és jó is lett.
Én igen!
Újra a szokásos paranoiám! Kicserélték? Láttad? Merthogy csak az a biztos amit te csinálsz. Spec tömítés kell alá.
Ha kicserélték, ugye nem tettek alá szilót, sem más csodaszert? Nekem volt alatta valami. Fényezéshez kivettem a pumpát, tömítés eléggé kemény volt , gondoltam bekenem én is. Hiba volt. Benzin kikészítette a szilikont. Nem kísérleteztem másikkal. Kivettem, letakarítottam a felfekvő felületeket, forró hajszárítóval megmelegítettem a tömítést míg visszanyerte az eredeti alakját, megvártam míg kihűl, összeraktam, és tökéletes. Nem kellett alá semmi, pedig a tömítés a régi. Én így jártam.
Szerintem vedd le a tankot, vedd ki a pumpát, tisztítsd meg a felületeket, nézd meg, ha nincs esetleg összeverve vagy festékmaradvány, vagy ilyesmi, esetleg állás miatt kis rozsda a tömítőfelületen. Ha új a tömítés jónak kell lennie. A tömítésnek két éle van belül, olyan mint egy félbevágott X gyűrű, annak tömítenie kell.
Közületek járt már valaki úgy, hogy a benzinpumpánál a tankon a tömítésnél eresztett? Mert nekem 1 hónapja volt ez a gondom. 6 évet állt a gép, gondoltam elöregedett a tömítés. Kicseréltettem, és ma megint elkezdett ereszteni . Csavarok nem lazultak ki, a tömítés tök új. Esetleg valakinek van valami ötlete, mit lehetne tenni vele?
Nincs mit, az úttörő ahol tud segít!
Köszönöm szépen a segítséget. Örülök neki hogy ilyen segítőkész társaságba kerültem!
Alublokkba való fagyállót vegyél bele, csak ennyi. Vízpumpa oldalán felül, van egy hatos hatlapfejű légtelenítőcsavar, azt lazítsd ki, míg kibuggyan a víz. Felmelegíted míg kinyit a termosztát, oldaltámaszon pont a hűtősapkánál gyűlik össze a levegő, utántöltöd. Semmi különös. Feltöltésnél szoktam nyomkodni a vastag gumicsövet ami bal oldalt felül van, nagyja levegőt az kidolgozza.
Segítséget szeretnék kérni tőletek! TL1000R felső hűtőt le kell szednem (javítás miatt) és arra lennék kíváncsi hogy a visszaszerelésnél és feltöltésnél mire kell figyelni. Gondolok itt a folyadékra és a légtelenítésre. Sima fagyálló vagy valami speckós folyadékot öntsek bele inkább?

Thx.
Zenoxx
Hogy látod hazaérsz?
Valakinek nincs TL1000R főtengelyéről fotója? Azt tudom hogy nem egyezik az S és az R-é. De azt nem hogy végig egyforma volt R-ben vagy van évjáratban is különbség?
Igen, nála van! Rendes srác szerintem, csak vigyázzon a lódarázsra és magára is!
Szia Tornyi!
A moci egybe van szép is, jó is,csak gumi cserére szorul.
Itt érdeklődök hogy milyen gumi lenne jó rá.