Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
Szükségem lenne egy hőgombára TL1000R-hez, nem tudja valaki hogyan, mennyiért és hol juthatok hozzá?
Ha vki tud PCIIIhoz full yoshi és K&N szűrős térképet, az adjon már! Köszi
hat , keresem a megfelelöt, es ugynez ki megtalamtam
Ta aztán aktívan cserélgeted a mocikat nem mondom! :)
Johine ez is váztörött mint a busa? :)
guru a hetvegen?
akor ezek szerint 1forma mocink van :) enyem is ugyanilyen csak nem karbon MIVV hanem titanium DE MAR NEM ADOM EL szereztem gyorsan lovet megmarad a DRÄGÄM itt az enyem
Héjjjjjj. A képen az én motorom van. Bár az is eladó....
Szia! Nincs. Csak ez a lánc! :)
also kuplung munkahengered van elado?
Sziasztok!
DID 530 ZVM2 Gold lánc érdekel-e valakit?
Teljesen új, 0 km-es! Ha érdekel valakit írjon.
A Bolti ára 36.708 Ft!

érdeklődni: 30/603-8688 v. safrankabalint@gmail.com
az ara csakis sürgös anyagi gondok miat ennyi ! es csak 1-2 napig elado :)
Eladnam TL1000R em :( 1999 Californiabol szarmazik, (erösebb valtazat) friss müszaki, uj rendszam, törzskönyv! mivv dobok brutalis hang, motorja füstmentes, ara fixx 600.000 20-6203024
szerintem e-bay ott tutti találsz széen nez ki a tls az tutti
hat az a legszebb a mocim amerikai de mikor europaba hoztak kapot europai lámpa és műszerfal :) de kőszi a info nem akar senki egy H1 xenon izzot cserélni egy H4 Bixxenon -ra ? a másik dolog, megy valaki palyazni valamikor a kőzelben ? kiprobálnám én is és nem akarok egyedúl meni
Sziasztok!

Ilyen, vagy ehhez hasonló hasidomot keresek a TL-emre... ha valakinek van, ne tartsa vissza!
Üdv. mindenkinek:) Egy új TL1000 tulajdonossal bővült a fórum;) Kinek, milyen tapasztalata van a mocival kapcsolatosan? Szervízigény? Stb?
Sziasztok csináltam Tl-emre nyeregtáska tartót hátha valakit érdekel és szeretne készíteni. A galériámban megtaláljátok.
amerikai változatban H4 van, az európai aminek az egyik fele lencsés, az H1-H1...
nekem az S-ben H1 volt.
És mivel az R is két izzós, ezért nem hiszem, hogy H4 lenne....
ebay 35$ + posta
ok , lehet baromsagot kerdezek de: mindenhol a neten az van hogy TL1000R hez H4 xenon jar ok vetem egyet ere mikor kicsereltem volna: H1 van bene nektek H4 vagy H1 izzo van bene ?
altalaban 7vegen vagyok itthon, pent vasig., 20-6203024 dani
Hy!
ilyet lehet kapni itthon?
undertail
en benne vagyok de elore +kell beszelni mikor