Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépmotor
sürgösen keresek tl1000r hez gyujtaskapcsolo :( az sem baj ha van hoza tanksapka es uleszar ;) SURGÖS ! 206203024 DANI
Szevasztok!

Kb egy hete átültem a GSXR-ről egy TL 1000 S-re... nagyon nem bántam meg! A V2-es életérzést nem lehet összehasonlitani semmivel sem :))))))
Ha van valaki Fejér megyéből, szívesen összefutnék vele, egy kis eszmecserére... vagy bárkivel :)))
YT12A-BS
Hali. Milyen számú aksit használtok? köszi
Vasszörnyre nem emlékszem , de majd megnézem.
Betétet nem kérdeztem, de az a motorradban a nagykőrösin, volt polcon, előre is. Az nem kellett, a hátsót is csak azért kellett cserélnem, mert valamelyik okos kihagyta a betét alól azt a kis acéllapot ami megakadályozza, hogy fékezésnél beforduljon a betét. Jutalmul jól befordult, ferdére kopott, és mindig beszorult. Én meg azt hittem béna vagyok aztán nem tudok elindulni úgy fogta a kereket.
jartam mr ott is a bolt elott van 1 szorny vasbol csinalva,nem volt akkor raktaron betet.
Gyertyát NGK-t vettem bele cr9ek. Betét elöl tokico van nem cseréltem még. Hátul EBC organikus van. motorradban vettem, talán 6700.- volt. De mostanában ITT vásárolok ha kell valami itt a gyertya darabja is majd egy ezressel olcsóbb volt mint máshol. Ez az M0 Szigetszentmiklósi leágazójánál van Csepel felé fél percre, igényesen kialakított bolt.
milyen type gyertyat hasznalsz a susuki tl 1000r be?beteteket mit raktal bele menyibe kerulnek es hol vetted?
Hmm, Hmm, jól látod, valamelyik előző gazdi követte el. Elöl hagyott egy fehér csíkot amin kukkerolni lehet, de rohadtul nem látszik a szint így sem.
miert fekete a viztartalyyod,mert en bizony ugy lato az feketere festette valaki
kontakthiba!
aksi csatikat nezd at.
felul baloldalt a spoilerben van csatik azok szivatnak mont engem,de csak addig mig ossze nem forrasztom,zsugorcso es hali.
They say that GOD rides a Harley,But we know that JESUS rides a TL1000R
R-en testpont gyárilag a hátsó henger mögött, bal oldalt, a lánckerékburkolat felett van. Jó gyík helyen, nőgyógyász kell hozzá.
Hali.

Így ahogy írták: akksi vagy indítórelé vagy mivel minden világított a műszerfalon, lehet testhiba is. A blokkon is van testpont az önindító körül, vagyis nekem S volt azon ott volt az R-é is ott van e azt nem tudom. Egy próbát megér az is.
Javitom magam: HA AZZAL SEM JÓ!
Külső akksival próbáltad? Ha azzal jó, nézd meg az indítórelénél az akksi felett a 4 pólusú csatit, nincs-e lerohadva.Ott van a főbiztosíték is. Enyémen 2 láb lerohadt, akkor nem kap rendesen áramot az egész gép. Fényszóró mellett bal oldalon az indextartó alatt van néhány csati azt is nézd meg nincs-e megzöldülve valamelyik. Nem kap áramot rendesen valamilyen oknál fogva. Ha valami elkezd komolyabban fogyasztani(pl. AC) leesik az áram, és kiejt a relé. Hátha.
Szerintem meghalt az akkud.
Sziasztok

A segítségeteket kérném.Van 1 TL1000R-em.Elindulnék motorozni,kitolom,beindítom,hagy melegedjen.70 fok a víz,start!És a következő történik:nem tudom pontosan h én fullasztottam le vagy magától állt le,de azóta nincs áram!Csak kattog az ac-nak a reléje villog a műszerfalon minden.De van olyan h minden működik ahogy kellene,akkor viszont indításkor csak 1 kattanás és megint miden eltűnik!Volt már valakinek hasonló problémája,vagy esetleg tudna segíteni?Előre is köszönöm
Hy

Nekem Szabó János (Bregyó) csinálta mindenestől 15 eFt
tudom mire gondolsz hayabusan en csereltem telo szimering nem volt gyerekjatek lefesziteni a rugo
Nem tudok, én mindegyikkel megszívtam. Most csináld magad mozgalom van
tl1000r tanksapka is erdekelene ha van valakinek ;)
nem tuc szerelö aki normal aron telo szimering cserelne nekem ? mint 2 telo szimering kuka :( olaj sem sokk bene :( felre huz kanyarban :(
keresek hoza hatcso üles mert ami rajta van xana xet van tud e valaki segiteni ? gsx-r e ramegy ?