Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is jó volna igazából eltudnád küldeni?
Bocsánat , azt hittem , hogy a kísérletért legalább egy piros pont jár.
És még a ruhám is kiszakadt , az anyukám is le fog szidni
jó nagy hüle vagy fiam, ülj le , eggggyes. Mondtam,hogy ne csinálj ilyent, a gumis fele mindig lefelé álljon,nem jegyezted meg?

lényeg,hogy jól vagy.
olvastam, holnap postára dobom.
User Manual-ból van magyar, de az nem jó szerelni...
OK
Csörögj majd rám.
Jah köszi azt találtam én is csak azt hittem van itt valakinek magyar nyelvű mert láttam még régebbi fórum hozzászólásban egy beszkennelt részt.De majd ha arra járok megmutatom hogy milyen szép fényében tündököl a kicsike!
Szia Kristóf,
Nekem van egy angol ha kell. Gyere erre egyszer felém és akkor odaadom.
Nem hiszem, hogy létezik magyar nyelvű, de ha találtál írd meg nekünk is. köszi.
illetve lehet hogy az izomlázon tulvagy, az a lényeg egybe maradtál!
a soraidat olvasva olyan dezsavű érzésem támadt .szerintem majd ma lesz egy kis izomlázad (tetőtől-talpig )
Sziasztok
Két hete vettem meg "jacis" gépét úgy hogy újdonsült Tl tulaj vagyok!
Mivel nem tudott nekem semilyen szervíz könyvet meg ilyen olyan a motorhoz tartozó kézikönyvet adni ezért megszeretnélek titeket kérni ara hogy akinek van MAGYAR nyelvű az felrakna ide egy linket ahonnan le tudom tölteni!Angol nyelvűt találtam már de azért egy magyar nyelvűvel kényelmesebb volna.

Előre is kösz
Küldtem mélt
Majd holnap nézd meg, hogy hol mennyire leszel kék-lila...
Jóvanakkor.... aztán máskor ne csinájj ilyet ám..... mer" elkopnak a dugattyúk
Itt-ott fáj de amúgy minden ok . Öreg vagyok én már ehhez a z esés keléshez.
Hát hülyén is hangzik....
Veled minden OK?
Szia
Tudom vazze de ha azt mondom , hogy a dugattyúig döntöttem , azt senki nem hiszi el .
ez a dugattyú bazze......
Ez a kormányvég.
Sziasztok
Rekordgyanús mutatványt sikerült összehoznom gondoltam megosztom veletek.
Röviden sikerült egyenes úton kormányig döntenem a főnököt Eredmény : A motor kb. 250m-es(+ / - 10 méter) egyenes csúszás az aszfalton ( természetesen csak is a saját sávban senkit sem veszélyeztetve )finom leparkolás az út jobb oldalán . Jómagam még az akció elején szépen hanyatt feküdtem az aszfalton és a hátizsákomon ( minusz 1 Laptop) csúszva a motorom után eredtem ennek eredményeként Kb. 175 métert sikerült így megtennem. Az út hátralévő részét a motoromig, tehát egyből felpattanva gyalogosan (kicsit zavartan és bicegve ) tettem meg .
Mindezt múlt pénteken munkából haza jövet esőben kb. 170-es tempónál a 8-as úton Rátót és Csákánydoroszló között .
Szóval így jártam És megúsztam pár kék-zöld folttal és lábon (lábtartó és hátsófék nélkül ) folytattam az utamat haza felé.

Ui.: Ezt a mutatványt gyakorlott kaszkadőr, kizárólag a jelenet kedvéért hajtotta végre , kérjük otthon ne próbálja utánozni!
de él, csak nem sűrűn nézem, mindjárt lesem....
Téged nem lehet elérni sehogy sem csak a fórumon keresztül?
A "gyümölcsös" e-mail címed nem él?

Zsoty
a ringen volt
csúnyán bántam vele
úgy kezdődött mintha kihagyott volna a gyújtás, rántott egy párat, aztán semmi. a 2. menetben meg megadta magát, a végén már magától váltott, aztán megállt a hátsó kerék.
szia
a motorodon mikor szetment a valto ,volt elojel?
pl nehezen veszi a sebiket,ureset valt stb?
nekem is van,első balos is jobbos is, egy hátsó is (nemtom melyik oldal) ,hátsó lámpám is,meg még rendszámvilágítás is....

ha kell írj.