Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De még mennyire kezdődik ... !
jol hangzik ;) tetszik az ötlet ;)
Nézd meg a csatiját, hogy stimmel-e! Ha igen, akkor jó.
Hello Zoli!

Mi a következő cél? Hogy van a kezed?
kezdődik......
A Power Commandered megvan még? Jó lehet az 1000 S-be?
Sziasztok!
Bontom a 2002-es TLR-em. Váz, blokk, futómű, segédváz, tank, Wilbers hátsó rugóstag, stb..... Ha valakinek szüksége van valamire, hívjon nyugodtan! 06 30 530 3014
Van utasülésem ha érdekel. Én is egyedül nyomom, de volt egy barátnőm aki 2X felült mögém. Összesen ennyit volt használva. 16.000-ért odaadom. 20.5-ért vettem 2008-ban. Hívj fel ha gondolod! Ki is boltolhatjuk valamire, ha van mire. 06 30 530 3014 Üdv: Zoli
Pótkulcs nincs? Normális motoroknál megvan az is.
BP-en van egy olyan hely, ahol a zárhoz is tudnak kulcsot csinálni.
A Kulcskirály. Van pl. szaküzletük a Victor Hugo utcában, ők csinálnak olyat, hogy beviszed a három zárbetétet a motorról, szétszedik, átrendezik bennük a pöcköket, hogy a régi kulcsok ne nyissák, és csinálnak hozzá röhögve kulcsokat is. Csinálnak immo-s kulcsot is, mindent, a létező legbonyásabb zárakat is megcsinálják, nem véletlenül az a nevük, hogy Kulcskirály.
Én megcsinálom, de csak eredeti cuccokkal.
alszom megyek
ma es a heten mindennap godollore megyek suliba,3 ason le tiszatohoz/megmartozunk es vissza vasarnap
ules pupom van csak :) szoloba utazom :) keresek ulest de nem nagyon talalni :( pedig ma ebayen is kerestem, csak horoor aron adjak :( valami kanyargos jo ut ?
vasarnap jo nekem,vessuk ossze ki merre jart es merre menjunk,ha neked jo a vasarnap.utasod ?
szerintem az volt
ilyen színű szervek nincsenek
A szart szó szerint kell érteni :) ?
Tegnapi motorozásom:
1. emelőről vettem le, elfelejtettem hogy nem nyitottam le a sztendert, magamra borítottam a motort baja nem lett.
2. kb 100 al szétcsaptam egy macskát, nem estem el, de tiszta szar lett a moci.
3. otthon még megégettem a lábom!
most indulok holnap olaszba es pentek környeken erek visza, szombat vagy vasarnap egy 200-300 km tura valamere ?
igen,szivesen, 1eztetunk es mehetunk.
köszi teso ;) valamikor egy tura ?
Ohh, az gáz! De, ha már csináltál egy alig működő kulcsot, akkor ki tudod venni ha nehezen is, a zárhengert a lemezekkel, és akkor meg tudod igazítani a kulcsot, hogy a lemezek kiálló részei bedugott kulccsal egyszintben legyenek a hengerrel. Akkor már könnyen kell mennie.
van itt a forumben 1, 70-es szam bonto,esetleg..
kiraboltak olaszorszagba es elvitek a kulcsot :( most reszeltem kezel egyet de csak ha baszogatom, mozgatom eröltetem müködik :(
en most epp pestmegyeben logok de par perc fejer nekem
Mi a baj? Nehezen tudod elfordítani a kulcsot?