Sziasztok srácok ! Dobogókőn és Visegrádon jártam az asszonnyal 6Liter/100 km - 120-130 km/h tempóval. Egy kicsit meg is lepődtem :) Városban nem tudja a 6ot sajna :) Valamire figyelmes lettem menet közben komolyabb gázadásnál 4-5000 fordulat környékén eléggé ráz a gép, és néha meg is torpan egy pillanatra ami elég zavaró főleg előzésnél, eddig nem tapasztaltam ezt. Ha valakinek volt hasonló kérem segítsen. Semmilyen hibát nem jelez a műszerfalon. Előre is köszönöm az segítséget.
U.I.:
Ha van valakinek magyar nyelvű Service Manual az engem is érdekelne.
voltam a kekes teton a vassal es a kov tortent:
Paradon a panzio eltt allt a vas szombat este kb 4 orat,es amikor elindultam ugy fustolt munt a trabant a kipufogokon,a baloson jobban,jart rendesen nem hagyott ki,budos egett motorolaj szag volt.
leallitottam neztem rajta az olajszintet volt rendesen,amikor megint elinditottam,csak kicsit fustolt es 3,4 perc mulva rendben volt.
azota semmi ,hazajottem,400km lett belerakva jo,azt leszamitva nehe erotlen lesz,elfogy a benya szerintem a kormanynal baloldalt a stekker kontaktbibaz es az ace neha keves aramot kap,de csak feltetelezes azert mert a csati meleg,es a multkor szethuztam,es le is allt.
na akkor mondom en
pentek delutan feloltoztem nyak to labfejig borbe,elindultam a kutr tankolni indultam siofokra,csurig tankolva elindultam dunaujvaros fele es domsodon oriasi zuhi 30 varakozas utan hazamentem nem mertem bevallalni,de hazaig be voltam szarva mikor dobom el a vasat,de kb 40km.h val mentem es megusztam.
U.I.:
Ha van valakinek magyar nyelvű Service Manual az engem is érdekelne.
Üdv.:
Zenox
Paradon a panzio eltt allt a vas szombat este kb 4 orat,es amikor elindultam ugy fustolt munt a trabant a kipufogokon,a baloson jobban,jart rendesen nem hagyott ki,budos egett motorolaj szag volt.
leallitottam neztem rajta az olajszintet volt rendesen,amikor megint elinditottam,csak kicsit fustolt es 3,4 perc mulva rendben volt.
azota semmi ,hazajottem,400km lett belerakva jo,azt leszamitva nehe erotlen lesz,elfogy a benya szerintem a kormanynal baloldalt a stekker kontaktbibaz es az ace neha keves aramot kap,de csak feltetelezes azert mert a csati meleg,es a multkor szethuztam,es le is allt.
majd e-mailben dobok szlaszámot,aztán utalod a lét.
üdv.
Zsoty
Magyar Posta díjszabása: simán csomagként 1500ft, utánvéttel 2500 ft.
Döntsd el mi legyen.
pentek delutan feloltoztem nyak to labfejig borbe,elindultam a kutr tankolni indultam siofokra,csurig tankolva elindultam dunaujvaros fele es domsodon oriasi zuhi 30 varakozas utan hazamentem nem mertem bevallalni,de hazaig be voltam szarva mikor dobom el a vasat,de kb 40km.h val mentem es megusztam.
anyádnak meg ne mondd meg.