Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mar csinalta de ma is elojott,hirtelen odarantottam a gazt es csak 1 henger ment,de ha lassan huztam ment megint es aztan mar nem csinalta.ez lehet pumpa?
Nem kell találnom van nekem! Ha kell írj!
Szevasztok!

Tornyi,Tarka,találtatok indexet?

Zsoty
Nekem van R-es az nem ugyan az mint az S?
ha ámerikai akkor ez nem hiszem, hogy butított....csak az európaiak voltak azok....talán német-francia üzembehelyezésű.

index asszem van, megnézem délután.
Üdv

Tls bal első indexre lenne szükségem.Van valakinek elfekvőben?

Zsoty
Köszönöm az infót ...
Akkor az én tls vasam le van butítva és csirkebél vágással nem is lehet plusz erőre sarkallni? Amerikai modell

Zsoty
Az S csak szívócsonknál fojtott, kivéve a francia modelleket, ahol a vezérműtengely is más.
nekem úgy rémlik, hogy csak az R-re....
az S csak szívócsonknál fojtott....de majd kijavítanak ha tévedek.
Köszönöm az infót! ......na igen egy kis fogalmazási hiba becsúszott az ECU tényleg nem látható a képen és nem benne kell elvágni a vezetéket. Amit ír Pfvari"Emellett az ECU-ből kijövő 25-ös számú fekete-barna vezetéket kell kinyisszantani." TLS-re is értendő vagy csak az R-re?
írd be ide a keresőbe: ecu.

ott az első hozzászólásban a válasz amit pfvari (peti) írt anno.

a fotódon nem az ecu van, ha még jól emlékszem a tl-re....
Sziasztok!

Kérdés! TLS-en mit kell megnézni ahhoz, hogy ellenőrizni tudjam 100 lóerőre fojtott változat e vagy nem? Ennél is kábelt kell elvágni az ECU-ban? Valakinek tapasztalat vagy megoldás? Segítséget előre is köszönöm!

Karesz
Karesz
nem tok mind1?
ugy is szetkepod mint en tennem es akkor majd +latod.
ha nem jo van itt a forumban 70es szam par oldallal elobb pesten bonto,a sracnak lehet lesz.
holnap balcsi.
Sziasztok!Egy olyan kérdésem volna,hogy a tl váltó mennyiben egyezik az sv váltóval.van e különbség a 3-4 fogaskerékpár között.kiment a tl-ből a negyedik és egyik haveromnak megvan a régi sv 1000-nek a váltója.válaszotok előre is köszönöm.
És most amúgy milyen gyertya van benne? Mert kétpolusú kell bele, abból meg nincs iridium...
A Tatabányai fesszab jó!
Az már majdnem itt van! Nem vót közelebb Milka? Húsz éve én meg Agárdra jártam palacsintáért motorral. Én is leszálltam a motorról ott
Szombaton délelőtt Nagykőrösin voltam motorral, simsonkarbit venni. Rövidgatyában mentem bőrfelsőben. Mire visszaértem, a pólómból csavarni lehetett a vizet. Azt hittem meggyulladok. Megállapítottam, hogy legközelebb én is csak estefelé megyek motorozni ebben a kánikulában.
taksonyon a rengo vel szemben nonstop abc ben voltam tegnap este milka csokit venni a motorommal.mar mint a motort nem vittem be belegyalogoltam az abc be
Bocs én szúrtam el vedd tárgytalannak
Hello Jacis

Próbáltam e-mail-t küldeni de valamiért amit megadtál e-mail címet arra nem megy el a levelem!
Tudnál adni egy pontos e-mail címet?

Üdv
Szia. Kérdezz nyugodtan. Ha akarod tudok mail-ben is vàlaszolni:
1.jacis@gmail.com
2002 es r1 volt a seggem alatt es jobb nint a tlr
mi a baja az r1 nek?
vagy neked van valami bajod?