mar csinalta de ma is elojott,hirtelen odarantottam a gazt es csak 1 henger ment,de ha lassan huztam ment megint es aztan mar nem csinalta.ez lehet pumpa?
Köszönöm az infót! ......na igen egy kis fogalmazási hiba becsúszott az ECU tényleg nem látható a képen és nem benne kell elvágni a vezetéket. Amit ír Pfvari"Emellett az ECU-ből kijövő 25-ös számú fekete-barna vezetéket kell kinyisszantani." TLS-re is értendő vagy csak az R-re?
Kérdés! TLS-en mit kell megnézni ahhoz, hogy ellenőrizni tudjam 100 lóerőre fojtott változat e vagy nem? Ennél is kábelt kell elvágni az ECU-ban? Valakinek tapasztalat vagy megoldás? Segítséget előre is köszönöm!
nem tok mind1?
ugy is szetkepod mint en tennem es akkor majd +latod.
ha nem jo van itt a forumban 70es szam par oldallal elobb pesten bonto,a sracnak lehet lesz.
holnap balcsi.
Sziasztok!Egy olyan kérdésem volna,hogy a tl váltó mennyiben egyezik az sv váltóval.van e különbség a 3-4 fogaskerékpár között.kiment a tl-ből a negyedik és egyik haveromnak megvan a régi sv 1000-nek a váltója.válaszotok előre is köszönöm.
Az már majdnem itt van! Nem vót közelebb Milka? Húsz éve én meg Agárdra jártam palacsintáért motorral. Én is leszálltam a motorról ott
Szombaton délelőtt Nagykőrösin voltam motorral, simsonkarbit venni. Rövidgatyában mentem bőrfelsőben. Mire visszaértem, a pólómból csavarni lehetett a vizet. Azt hittem meggyulladok. Megállapítottam, hogy legközelebb én is csak estefelé megyek motorozni ebben a kánikulában.
taksonyon a rengo vel szemben nonstop abc ben voltam tegnap este milka csokit venni a motorommal.mar mint a motort nem vittem be belegyalogoltam az abc be
Tornyi,Tarka,találtatok indexet?
Zsoty
index asszem van, megnézem délután.
Tls bal első indexre lenne szükségem.Van valakinek elfekvőben?
Zsoty
Zsoty
az S csak szívócsonknál fojtott....de majd kijavítanak ha tévedek.
ott az első hozzászólásban a válasz amit pfvari (peti) írt anno.
a fotódon nem az ecu van, ha még jól emlékszem a tl-re....
Kérdés! TLS-en mit kell megnézni ahhoz, hogy ellenőrizni tudjam 100 lóerőre fojtott változat e vagy nem? Ennél is kábelt kell elvágni az ECU-ban? Valakinek tapasztalat vagy megoldás? Segítséget előre is köszönöm!
Karesz
Karesz
ugy is szetkepod mint en tennem es akkor majd +latod.
ha nem jo van itt a forumban 70es szam par oldallal elobb pesten bonto,a sracnak lehet lesz.
holnap balcsi.
Szombaton délelőtt Nagykőrösin voltam motorral, simsonkarbit venni. Rövidgatyában mentem bőrfelsőben. Mire visszaértem, a pólómból csavarni lehetett a vizet. Azt hittem meggyulladok. Megállapítottam, hogy legközelebb én is csak estefelé megyek motorozni ebben a kánikulában.
Próbáltam e-mail-t küldeni de valamiért amit megadtál e-mail címet arra nem megy el a levelem!
Tudnál adni egy pontos e-mail címet?
Üdv
1.jacis@gmail.com
vagy neked van valami bajod?