Az mitől lehet hogy nem emel ki a kuplungom?
Nemrég volt szétszedve a blokk a bele az tuti jó!
Lehet hogy lelevegősödik a munkahenger? Az olaj nem fogy belőle!
Szia. Igen árulom és most tényleg végleges a döntés. Teljesen átállok túrára. Az új kiszemelt egy Suzuki GSX1400. Jó lenne már a következő szezont azzal kezdeni.
Szeva!
Ahogy Mézga Aladár mondta:5 forintért megmondom :-)
Nagyon 1szerű.Gyújtás le hátsó ülés fel. Alatta van két csati amiből neked a fehér kell,amit egy darab dróttal átlósan tudsz rövidre zárni.Ha ez megvan akkor ráteszed a gyújtást és a hőfok helyett a c00 jelenik meg és mellette a kis vonal,a másik szélen meg az Aladdin lámpa. A gyújtás ne legyen rajta amikor beleteszed vagy ki veszed a kis drótot. Lehet,hogy semmi baja nem lenne de én így csináltam. Tájékoztass,hogy mire jutottál.
Sziasztok,
Kicsit hullámos az első féktárcsáim közül a jobb oldali.
Szeretném őket kicserélni, de újra nincs pénzem. Használtat hol tudok venni? Valakinek van esetleg kontak ahol ezt megtudakolhatom?
Válaszokat előre is köszönöm.
Segítségre lenne szükségem. Egy TL 1000 S hengerfejet keresek, (mindegy hogy első vagy hátsó) henger nélkül az összes belevaló cuccal. Tud nekem ebben valaki segíteni?
Az mitől lehet hogy nem emel ki a kuplungom?
Nemrég volt szétszedve a blokk a bele az tuti jó!
Lehet hogy lelevegősödik a munkahenger? Az olaj nem fogy belőle!
Ahogy Mézga Aladár mondta:5 forintért megmondom :-)
Nagyon 1szerű.Gyújtás le hátsó ülés fel. Alatta van két csati amiből neked a fehér kell,amit egy darab dróttal átlósan tudsz rövidre zárni.Ha ez megvan akkor ráteszed a gyújtást és a hőfok helyett a c00 jelenik meg és mellette a kis vonal,a másik szélen meg az Aladdin lámpa. A gyújtás ne legyen rajta amikor beleteszed vagy ki veszed a kis drótot. Lehet,hogy semmi baja nem lenne de én így csináltam. Tájékoztass,hogy mire jutottál.
Zsoty
Valaki tudna nekem adni egy feszültségszabályozót egy próba erejéig,hogy biztoson ki tudjam zárni a szabályzó hibáját?
Zsoty
Kérlek küld el a tel. számod a boroczdaniel@gmail.com -ra- Hívlak. Köszi!
Kicsit hullámos az első féktárcsáim közül a jobb oldali.
Szeretném őket kicserélni, de újra nincs pénzem. Használtat hol tudok venni? Valakinek van esetleg kontak ahol ezt megtudakolhatom?
Válaszokat előre is köszönöm.
Van valakinek tapasztalata, hogy TLR-en egy jó állapotú akksi, kb hány másodperces indítózást bír ki összesen mielőtt elmerül?
Segítségre lenne szükségem. Egy TL 1000 S hengerfejet keresek, (mindegy hogy első vagy hátsó) henger nélkül az összes belevaló cuccal. Tud nekem ebben valaki segíteni?