Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en peddig irtam välaszrt :D
be huzod a kuplung kart a bal oldalon a kormanyon?
Hy!

Az mitől lehet hogy nem emel ki a kuplungom?
Nemrég volt szétszedve a blokk a bele az tuti jó!
Lehet hogy lelevegősödik a munkahenger? Az olaj nem fogy belőle!
Most elrakattam a tárcsát. Remélem tényleg jó lesz :)
Szia. Igen árulom és most tényleg végleges a döntés. Teljesen átállok túrára. Az új kiszemelt egy Suzuki GSX1400. Jó lenne már a következő szezont azzal kezdeni.
Hi! Látom árulod a gépet.... Mire váltanál?
Köszönöm.
Ugyanaz, meg a hagyományos 4 dugós féknyerges gsx-r tárcsa is jó rá, meg a régebbi busájé is.
Valaki?
én odaadom az enyémet felpolírozva és kitaláljuk,hogy mennyit fizetek rá.
volna egy kék buborék plexim TLR-re. Valaki nem akarja sima gyárira elcserélni? Mivel karcmentes, én is hasonlót szeretnék cserébe.
Szeva!
Ahogy Mézga Aladár mondta:5 forintért megmondom :-)
Nagyon 1szerű.Gyújtás le hátsó ülés fel. Alatta van két csati amiből neked a fehér kell,amit egy darab dróttal átlósan tudsz rövidre zárni.Ha ez megvan akkor ráteszed a gyújtást és a hőfok helyett a c00 jelenik meg és mellette a kis vonal,a másik szélen meg az Aladdin lámpa. A gyújtás ne legyen rajta amikor beleteszed vagy ki veszed a kis drótot. Lehet,hogy semmi baja nem lenne de én így csináltam. Tájékoztass,hogy mire jutottál.

Zsoty
egy R-es fesszab.-om van, de nem tudom hogy kompatibiles -e az S-el. Pláne hogy műkszik-e?
ezt hogy tudod megnézni?
Üdv Srácok!
Valaki tudna nekem adni egy feszültségszabályozót egy próba erejéig,hogy biztoson ki tudjam zárni a szabályzó hibáját?

Zsoty
Szia!
Kérlek küld el a tel. számod a boroczdaniel@gmail.com -ra- Hívlak. Köszi!
SV1000-nek a véktárcsája jó lehet az enyémre?
Sziasztok,
Kicsit hullámos az első féktárcsáim közül a jobb oldali.
Szeretném őket kicserélni, de újra nincs pénzem. Használtat hol tudok venni? Valakinek van esetleg kontak ahol ezt megtudakolhatom?
Válaszokat előre is köszönöm.
Igen, szelepekkel, vezműtengelyekkel, szelepfedéllel.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy TLR-en egy jó állapotú akksi, kb hány másodperces indítózást bír ki összesen mielőtt elmerül?
kompletten mindenestül?
Johine írtam mailt! :)
35 pénz
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Egy TL 1000 S hengerfejet keresek, (mindegy hogy első vagy hátsó) henger nélkül az összes belevaló cuccal. Tud nekem ebben valaki segíteni?