Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak a vonalkának úgy kell középen lennie, hogy a motor üzemmelegen az előírt alapjáraton ketyeg, szívató nélkül. Ha rátolod a szívatót, vagy feljebb van tekerve az alapjárat, akkor mutathat magasabb értéket a visszajelző, de ez nem jelenti azt hogy állítani kell rajta.
Sziasztok segitseg kellene ,egy tl 1000-re vagyom ,mire figyeljek oda mi a gyengeje,a boncteremben mar neztem,valami plusz informacio kellene meg a tipusrol,eredetileg egy 1000 sv et probaltam ki abba szeretem bele de nincs 3000 eurom lt-t talatam 2000 ert .Koszonom elore is a hozaszolasokat.UDV.SZeles utat
mariusfauru@hotmail.com
Az az aksi megfeküdt.
Viszont a TPS szenzort be kéne állítani rajta, h középen legyen a vonal.
tudsz adni egy mailt?
Mi ugyanaz vagyunk ?) vagyis haver geperől irtam :)
Az akku a ludas,ki lett mérve.
Köszi a tippet
Szia! Mértem az akksit csak úgy 12,09 V
Megmérem majd terhelés alatt is mert akkor fog kiderülni a turpisság.
Én be tudom neked állítani, viszont ez önmagában nem indokolja hogy nem indul a motor. Alacsony akkufeszültség okozhat ilyen hibát, próbáld bikázni.
Igen. Én is úgy tudom,hogy középen kellene állnia.
De ez nem ott van. És mitől állítódott el?Ki tudná ezt nekem orvosolni?
Hy!

ez nem a pillangószelep szenzora lenne? ha középen van az a jó. de nem vagyok benne biztos a többiek majd megerősítik. (vagynem)
A TL-ről átültél egy busára, amit elcseréltél egy TL-re, amit most busára akarsz cserélni? Maaargit, hát nóóóórmááális?
Jó moci de nekem a busa jött ben nagyon!
Mindenki TL-t akar? :)
2002es hayabusa, ledes index lämpä, friss müszaki, uj länc,olaj fekpofäk, + uj kuplunglamelak, jo gummik, http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_hayabusa-4805110
Üdv katona 007 emailben tudsz küldeni a gépről képeket és további infókat?
Érdekelne a dolog! :)
Üdv Motorosok!

Nem indull a gép
Hazaértem vele,leállítottam ma meg nem indult be.
Benzin van benne,akksi forgatja rendesen.
Megnéztem a hibakódot de nem ír hibát,viszont a három állás közül a legfelsőn van az a jel ami a computer szerinti benzinbeállítást mutatja. El sem tudom vinni szerelőhöz mert se trélerem se futóm és különben is hová vigyem.
Méghogy tyukhúzó!?!?!Megmondtam már neked hogy isten nevét a szádra hiába ne vedd!Meg elmondtAM MÁR HOGY MESTERNEK KELL SZÓLITANOD!
suzuki TL1000R re cserelnek 2001es Hayabusat ! 20-3168228
Sziasztok,
Holnap megyünk a csapatommal egy kisebb (800km-es) túrára. Ottalvós lesz.
Vasárnap este jövünk. Maj lövök fel egy pár képet vasárnap este.
idáig csak egy hiba, az mondjuk már kétszer: indítórelé. javítható, időnként meg kell puccantani.
Volt valami komoly baja? Holnap megyek megnézek párat
2005.
jól tudtad, csak szívom roki vérét.
Hali Tarka. Mikori a géped?