Én meg azt hittem hogy az új tulaj nem rendeltetésszerűen használta(gumis felével lefelé)
De máris újra eladó...nem jött be neki ezek szerint bár sokan mondják hogy olyanok a TL-ek mint a ducati 748-as vagy megszereted vagy sohase nem akarsz ilyen mocit!
Mert akarok venni egy pár éveset
Amúgy nem járt vele rosszúl az új tulaj mert minden rendben volt a géppel, szelephézagok beállítva,új gumik lánc lánckerék olaj fékolaj....... Volt egy kis szépséghibája mert a tankot és a jobb hátsó elemet fújni kellett volna de nem volt rá idő mert megvették
Köszi az infókat. Most már kezdem magam elszánni,csak a sok negatív, megbízhatatlanságáról szóló vélemény ami kicsit elkedvtelenít. Azért annyira csak nem kényes mint mondjuk egy aprilia...
Szerintem a TL-el nagyon jó és vad gép!
A mai motorokkal simán versenyben van és esztétikailag is megfelel a kor követelményeinek szerintem!
Az enyém is leadó de csak komoly érdeklődőnek!
Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni. Új gépet szeretnék magamnak és már ki is szemeltem egy K4-es gixer 600-at,de tegnap megnéztem egy 2002-es TL1000R-t és dilemmába estem. Árban kb. ugyan ott vannak, győzzetek meg! Viccen kívül, ezres V2-m még nem volt nem tudom mit várhatok,eddig csak sor4 sportmotorokkal róttam a kilométereket már hosszú ideje. Köszi előre is!
Szerintetek milyen fékbetétet érdemes vennem? EBC tárcsáim vannak, és kétféle betét van:
Organikus (FA188), és a szinteres (FA188HH). E-bayen kb 1500 a különbség a 2 között.
Olvastam, hogy az organikus nem eszi annyira a tárcsát, a másik meg jobban fog..... Valakinek van esetleg bármilyen tapasztalata, akkor azt megoszthatná. Előre is köszi
Tekergette a fene
Hosszú évek alatt motoroztam bele
Nesze
egy V2 sosem megy el ennyit...
vagy az előző motorodban is ez az óra volt?
Én meg azt hittem hogy az új tulaj nem rendeltetésszerűen használta(gumis felével lefelé)
De máris újra eladó...nem jött be neki ezek szerint bár sokan mondják hogy olyanok a TL-ek mint a ducati 748-as vagy megszereted vagy sohase nem akarsz ilyen mocit!
Az enyémet nagyon megszerettem
Régen jártam itt , de nem tudtam megállni , hogy ezt a képet fel ne tegyem . Olyan szép kerek ez a szám .
A Főnök üdvözletét küldi és én is
Ui.: Örülök , hogy éltek :-)
http://www.infernotattoo.hu/in...
Amúgy nem járt vele rosszúl az új tulaj mert minden rendben volt a géppel, szelephézagok beállítva,új gumik lánc lánckerék olaj fékolaj....... Volt egy kis szépséghibája mert a tankot és a jobb hátsó elemet fújni kellett volna de nem volt rá idő mert megvették
A mai motorokkal simán versenyben van és esztétikailag is megfelel a kor követelményeinek szerintem!
Az enyém is leadó de csak komoly érdeklődőnek!
az én vasam is eladó,nézd meg a képeket.
használtautón is fent van .komoly hang és nyomaték ez biztos,hogy a tl mellett szól.
Organikus (FA188), és a szinteres (FA188HH). E-bayen kb 1500 a különbség a 2 között.
Olvastam, hogy az organikus nem eszi annyira a tárcsát, a másik meg jobban fog..... Valakinek van esetleg bármilyen tapasztalata, akkor azt megoszthatná. Előre is köszi