Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visszafelé szembeszél volt okos
de egy jó pár sportkipuffal lejjebb menne a fogyi az adrenalin meg feljebb
Az R-ben nem olyan vez.tengely van mint az S-ben.
Lehet, hogy buta kérdés: Az első, hátsó henger vezérműtengelyei ugyan olyanok, akár mind a 4? vagy csak a kipufogó szelepek feletti, vagy egyáltalán mások?
Sziasztok.
Úgy tűnik jó eséllyel meglett a kopogás forrása, a hátsó henger kipufogószelepek fölötti (hátsó) vezérműtengelyen apró bemarások láthatóak, a jobb oldalán csupán, amit valószínű a dekompresszor okozott, így azon az oldalon megnőtt a szelephézag 0,5-re a z optimális 0,25-0,30 értékről, míg a másik oldalt nem változott, tehát optimális maradt. Most úgy néz ki vezérműtengelyre lesz szükségem, ezzel kapcsolatban valakinek ötlete, bontó ahol lesz TL lehetőleg S, de igazából ha a vezérműtengely azonos, akkor R is okés lehet, erről tudtok valamit?
Vagy valakinek eladó alkatrészként?
Szevasztok motorosok!

Hétvégén motoroztam vidékre,oda-vissza kb. 370 km-t mentem végig pályán.
Kíváncsiságból mértem a fogyit és értetlenül állok a dolog előtt.
Oda 6.3l/100 km,vissza meg 6,7l/100 km.
Oda volt 200 feletti tempó is, vissza meg csak 130.
Az egyedüli magyarázat szerintem csak az lehet hogy nem egyforma nevű qtnál tankoltam. Nem?De! Naugye!
Faszság hogy leveszi a teljesítményt, gondolj bele, mi értelme korlátozni a teljesítményt olyan esetben, amikor elvileg be van húzva a kuplung és nincs is erő amit át kellene vinni a hajtásláncon.
Most voltam alkatrészért szervizben, 4870.- egy gyári mikrokapcsoló . Megrendeltem, mert ők is azt mondták, hogy leveszi a teljesítményt. Bontóban 3000 lett volna.....
van valakinek TLR -en olyan bukógombája, amelyiknél nem kell kifúrni az idomot? Volna egy CNC-s ismerősöm, aki szivesen legyártaná, csak kellenének a méretek.
kb ennyit, 2 éve egy barátommal mentünk nyaralni, ő tuonoval. egyszerre tankoltunk, szinte ugyanannyikat.
nos kuplung microkapcsoló visszahelyezve, fekete-barna vezeték elcsípve. Kiváncsi leszek...
Te kis buta.......
Látom nem bírsz aludni
jah...
csak most minden garast a fogamhoz verek, amíg ki nem találom, hogy mi lesz az utódja...
aljas vagy....
Pedig a corsára most nem is kell költened végre
hát nem így...
Nem. Nem, nem veszek márkát...
hát az összes az !nem?
szerintem 5 kommenttel ezelőtt is olvasta mindenki
Nekem nincs, de a 1200-as Banditokon a Hayabusákon, az SV1000-eken meg a DL1000-eken is ilyen kapcsoló van. Így talán hamarabb találsz.
motorhibás tl keresek valaki tud 70-9306946 kőszi
mármint 1. és 2. fokozatban, nemde?
Tényleg? Nekem is úgy van kötve... máris szétdobom!
Mammamia! Nagy neked az infóért ha ez így van! Holnap kerítek egy ilyen kapcsolót, nem akarok mindig kupluggal menni! Nincs valakinek fölösbe egy?
Sziasztok motorhibás tl keresek valaki tud hivjon 70-930694 kőszi