Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fekete-barna vezetéknek semmi más funkciója nincs, csak elektronikusan lekorlátozza a motort 100LE-re. Nyugodtan el lehet vágni, ha kell mind a 135 lovacska...
ha neked be van kőtve direktre a kuplung viszajelzö :( a elektronica ugy erzekel hogy be van huzva a kupplungod es kb 10% viszavesz a telyesitményböl ,) gondoltam jobb ha tudod ,)
Nem jó, vízszigetelt csati, ha kihúzza már nem lesz az! Nekem is az ECU oldali vége le van szigetelve ne kapjon vizet.
Elvileg elszabadulnak a lovak. Látod az enyémen már valaki bátor volt és müxik
nagyon igaz, bár ha valaki tudja hogy mi történik kiiktatás esetén, akkor sokkal egyszerűbb.
Napsütéses szép napot mindenkinek

RN012 miért nem húzod ki a csokiból egyszerűen és ha mégsem lenne jó akkor csak vissza helyezed?
történik valami ha elcsípem? Vagy hagyjam a toszba?
ja tényleg jól néz ki!
Az egy, 2007-es RS125. Szerintem a legszebb 125-ös, kis méregzsák! Ennek már rendes nagymotorformája van, nem valami bringa.
én is van egy kép ahol a fiaddal vagy hogy együtt gurultok az milyen aprilia moci mert majdnem olyan mint egy rsv de mégsem valami 125-ös vagy 250-es?
azaz.
Az enyém is simán elmegy 120-as tempóval (hosszútávon) 5.8-6 literrel.
Kérdeznék mégegyet. R-en az ECU-nál ki van csípve egy vezeték, fekete, barna csíkkal. Itt a tiltás van kivéve, vagy mi a szösz?
Hy!
R 1X evett 6 körül mert kopott gumival csak 140 -elmertem max menni, ez alföldön volt.
szerpenitezésnél kapja rendesen 9-10
alföldön 200 körül 8-9
de kit érdekel?!

lényeg az élvezet és a jó dolgok drágák!:(
Nekem az első blokkommal aminek az elektronikája meg volt írva, olyan 10-12 között evett, de azzal ment is rendesen, a vége valahol 285 körül volt. Aztán egy blokkfelújítás után visszaalakítva tök gyárira kb 7-8 liter lett az átlag. Aztán mikor belekerült a BerikZ blokkja, azzal beszarás, de elszaladgáltam 5-6 liter között. Persze az is számított, hogy a tempót visszavettem halálosból nagypapásra, de azé egykerózás volt benne bőven... (Leáttételezve GPS szerint 270volt a vége, ott szabályzott 6-ban).
Szerintem amíg kb. 8 liter alatt van a fogyi, addig nem érdemes vele foglalkozni, ha fölötte van, akkor már lehet valami baj... (vagy a motorral, vagy a csuklóval )
Tasi, mikor veled együtt motoroztunk, akkor evett az enyém 6 litert, nem többet. A 15 az vicc kategória, a ringen sem ment 14 fölé :D
15-16 literrel mentem 185 km-t hétvégén óvatos tempóban, felét esőben. Csak néha próbáltam ki, hogy gyorsul 110-ről, 180-ra . Ez kb annyi mint a tiéd. Haverom arra panaszkodott, hogy az BT1100 Bulldogja 5,5-öt eszik, abban 70 ló van 195 a vége.
azért kíváncsi vagyok tunyó mennyit iszik majd nekem
Ennyi! Ha van benne menni kell vele, ha nincs meg kell tankolni :D
Ha már V2, akkor csatlakoznék, nekem a jó VTR nagy átlagban 7.5-öt eszik. Nálam az alapsebesség országúton 150, mivel ekkor forog 5000-et a szekér, és ilyenkor már nem vibrál/zakatol, és gázparancsra is megindul ahogy kell. Tehát ha megyek Mátrázni, akkor 150-160-as utazó, némi 200+ huligánkodás, városban szigorúan 60 (manapság genya módon trafiznak, azt nem akarok rászaladni a cumira), a Mátrában pedig ahogy kell, ohne majrécsík. Légszűrő gyári, hátul pedig nyitott LeoVince dobok muzsikálnak. Így jön ki a 7.5l/100km. Az elég baráti, sokan kérdezik hogy mind a két henger megy e hogy ilyen kevés. Hát mondom pedig ennyi az annyi, minden tankolásnál számolok. Persze ha folyamatosan a 200-as tartomány felett jár az ember, vagy mindig üveghangig van pörgetve a gép, akkor jobban horpad a tank, de közúton felesleges az ilyen.
beírod a kersőbe hogy fogyasztás...
Sziasztok!Rég jártam erre!
Az én S-em 7.5-12lityit eszeget.De nem azé vettem,hogy a fogyasztásán aggódjak!Annyit eszik amennyi kell neki!
Az S-em volt, hogy megelégedett 6-al. Max 130-as sebességnél.
És ha nagyon izzítottam akkor sem ment 8,5 fölé.
Az rsv most 7,5-8,5 között kajál. Durva gyorsításokkal 140-170 közti tempókkal. Városközi üzemben.
Nem kamuzok, ha kell írok km/liter adatokat is, írom ebben a szezonban.
Érdekelne ki írta azt a marhaságot?!?

Egy 1000-es V2-es blokk sohasem fogyasztott 5-6 litert még a gyári állapotban sem csukott kéményekkel....

...talán az SV 650,de a barátomé is behörpiti a 8 litert!

Szerintem mivel 2 évig éltem együtt egy ilyen vassal elmondhatom hogy ha nem húzod mindig és elváltod időben vagyis városban közlekedsz autóúton pedig haladsz akkor be kell érnie durván 10 literrel....ez a jó fogyasztás!

Ha állat vagy és sokszor mész a 2-es számrendszer fölé sőt néha le is nyelezed mert nem vagy egy boka lef@@ós típus akkor 12-13 literes lesz a fogyasztásod és maradandóak az élményeid erről az Imrufóval tudnánk mesélni az autópályázást mi nagyon bírtuk :)

Ha sokban különbözik a fogyasztás az kopás vagy ellenőrzést igényel...hallottam már 15 literről is !

Végsebesség kiváncsiságomat elégítse ki valaki de ne legyen humbuk és ne akarjatok sokat mondani az ÉN TL-R-em órája annak idején 283.-at mért maximumon többet sohasem...valami ilyesmit hallottam Imrufó-tól is :)

A mostani tulajok miket mérnek?
Jöhet S modell adat is!

Mindenkinek jó utat aki teheti!
azt nemtudom én nem tudok úgy menni csak nagyon rövid távon