Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy sokat szabályzott a gép a nálad töltött idő alatt? Állítólag amiatt jön elő ez a hiba.
Szerintem ha az lenne a baja akkor nem indulna be.
Köszi, megnéztem, hát merem remélni, hogy csak csésze lesz.
Egyébként, ha alkatrészt keresek jó lesz SV1000-DL1000-TL1000S/R is? vagy ez nagy hülyeség? :)
írd be itt fennt a keresőbe, hogy hengerfej, vagy lapkatartó csésze....meglátod hány embernek volt gondja vele...kivétel nélkül S-es verzióval.
Hello mindenki.
Sajnos úgy néz ki megadta magát a gépem. Tegnap kihoztam egy körre, az új gumit tesztelni, aztán hazafelé az utcánkban megszorulhatott, de azóta is pöcc-röff indúl és jár a motor, de egyre hangosabb, nem túl jó a morajlás a blokkból. Olaj lámpa nem ég, és még járni is tud a lábán, de nem az igazi. Valakinek volt már motorgenerálos a TL-e? vagy tapasztalt már ilyesmit?
Helló!

Miért úgy érzed szükséges?
Szerintem aki ért hozzá annak 2-3 óra,azt hiszem az S-nél egyszerűbb...kevesebb a héjja,bár a tiednek van :)
Mennyi időt vesz igénybe egy szelephézag ellenörzés és esetleg beállítás?
Hali!

Jó lenne tudni hova adta el a Pfvári a Mile-t?!
Van egy nagyon törött az apróban,dunaföldvár?!?

Tasi
Xenon szett
ez mi?
ma gurultam ,meghuztam a lelazult kuplu.deknlit nem folyik ne is szedem szet.jo volt .
sziasztok!
én is silkolene pro chaint használok,nekem is bevált.
van egy garnitúra újszerű JT lánckerék szettem, TLR ről, 17 - 39. Tehát gyári fogszámú. Ha valakit érdekel...
mióta motorozom csak Castrol, semmi gondom vele.
De hát ahányan vagyunk, annyi félére esküszünk.
Ha valakit érdekel..... (5 darab pénz)
Nekem anno a Valvoline-t a VTR-F hamar lerágta (kb 200-250 km és már fényesek voltak a görgők), akkor tértem át a Fuchs Silkolene Pro Chain-re:

http://store24.hu/motolend/ter...

Egy fújással több mint 500 km-t el tudtam vele menni, nekem bevált. Az SP azért hamarabb megeszi. Egy a baj vele, az esőt nem szereti, szinte azonnal száraz lesz a lánc ha elkap a zuhé. A Valvoline viszont jobban bírta az esőt.
Szóval aszongyátok a MOL láncspray is jó? Lehet kiprószálom legközelebb.
Nekem a Repsol vált be nagyon, csak most nem kaptam sehol hirtelen, és gondoltam kipróbálom ezt.Hát azt hiszem többet én sem fogok kísérletezni.
valvoline olajat forgalmazott az elozo munkahelyem,nem volt gond vele,igaz a kocsim ette,de hat ha jo az olaj mi tudna ellenallni neki.
mi a tuti a tl 1000r be 2001 -es evjarat.(valvoline)
a mostani castrol actvo 5-os ha osztalyozni kell.
2l olaj hiany,130km megtetel utan hiba elharitast kovetoen proba es minden oke,valto nem ragad,csorges nem lett hangosabb megy mint a meszes.
Én is Valvoline-t használok és nagyon bevált.
Szia! Már elkelt! Köszönöm az érdeklődést!
Szép napot mindenkinek!

Sokáig küzdöttem én is hasonló jelenségekkel majd rászoktam a Valvoline ill a Mol termékeire próbáld ki
olyan lesz a vegen
max 90-el mentem vele, és ezt művelte, bele sem merek gondolni, mit művelne "utazótempónál"
Új gyári tömítés?
nagy sebessegnel 6odikban,akkor csapodik ki nekem a zsir a lancbol,ha legalisan kozlekedem nincs gond,
voltam kalocsan 2 hete az 51-es utat jartam volna be a hatarig,de bajanal lelazult a kuplung fedel,ma dirkozom va gy wurtozom,vagy fbsezem,vagy szilozom,vagy soudalozom vissza