Köszi, megnéztem, hát merem remélni, hogy csak csésze lesz.
Egyébként, ha alkatrészt keresek jó lesz SV1000-DL1000-TL1000S/R is? vagy ez nagy hülyeség? :)
Hello mindenki.
Sajnos úgy néz ki megadta magát a gépem. Tegnap kihoztam egy körre, az új gumit tesztelni, aztán hazafelé az utcánkban megszorulhatott, de azóta is pöcc-röff indúl és jár a motor, de egyre hangosabb, nem túl jó a morajlás a blokkból. Olaj lámpa nem ég, és még járni is tud a lábán, de nem az igazi. Valakinek volt már motorgenerálos a TL-e? vagy tapasztalt már ilyesmit?
Egy fújással több mint 500 km-t el tudtam vele menni, nekem bevált. Az SP azért hamarabb megeszi. Egy a baj vele, az esőt nem szereti, szinte azonnal száraz lesz a lánc ha elkap a zuhé. A Valvoline viszont jobban bírta az esőt.
Szóval aszongyátok a MOL láncspray is jó? Lehet kiprószálom legközelebb.
valvoline olajat forgalmazott az elozo munkahelyem,nem volt gond vele,igaz a kocsim ette,de hat ha jo az olaj mi tudna ellenallni neki.
mi a tuti a tl 1000r be 2001 -es evjarat.(valvoline)
a mostani castrol actvo 5-os ha osztalyozni kell.
2l olaj hiany,130km megtetel utan hiba elharitast kovetoen proba es minden oke,valto nem ragad,csorges nem lett hangosabb megy mint a meszes.
voltam kalocsan 2 hete az 51-es utat jartam volna be a hatarig,de bajanal lelazult a kuplung fedel,ma dirkozom va gy wurtozom,vagy fbsezem,vagy szilozom,vagy soudalozom vissza
Egyébként, ha alkatrészt keresek jó lesz SV1000-DL1000-TL1000S/R is? vagy ez nagy hülyeség? :)
Sajnos úgy néz ki megadta magát a gépem. Tegnap kihoztam egy körre, az új gumit tesztelni, aztán hazafelé az utcánkban megszorulhatott, de azóta is pöcc-röff indúl és jár a motor, de egyre hangosabb, nem túl jó a morajlás a blokkból. Olaj lámpa nem ég, és még járni is tud a lábán, de nem az igazi. Valakinek volt már motorgenerálos a TL-e? vagy tapasztalt már ilyesmit?
Miért úgy érzed szükséges?
Szerintem aki ért hozzá annak 2-3 óra,azt hiszem az S-nél egyszerűbb...kevesebb a héjja,bár a tiednek van :)
Jó lenne tudni hova adta el a Pfvári a Mile-t?!
Van egy nagyon törött az apróban,dunaföldvár?!?
Tasi
ma gurultam ,meghuztam a lelazult kuplu.deknlit nem folyik ne is szedem szet.jo volt .
én is silkolene pro chaint használok,nekem is bevált.
De hát ahányan vagyunk, annyi félére esküszünk.
http://store24.hu/motolend/ter...
Egy fújással több mint 500 km-t el tudtam vele menni, nekem bevált. Az SP azért hamarabb megeszi. Egy a baj vele, az esőt nem szereti, szinte azonnal száraz lesz a lánc ha elkap a zuhé. A Valvoline viszont jobban bírta az esőt.
Szóval aszongyátok a MOL láncspray is jó? Lehet kiprószálom legközelebb.
mi a tuti a tl 1000r be 2001 -es evjarat.(valvoline)
a mostani castrol actvo 5-os ha osztalyozni kell.
2l olaj hiany,130km megtetel utan hiba elharitast kovetoen proba es minden oke,valto nem ragad,csorges nem lett hangosabb megy mint a meszes.
Sokáig küzdöttem én is hasonló jelenségekkel majd rászoktam a Valvoline ill a Mol termékeire próbáld ki