Nem tudom ti milyen láncsprayt használtok, de nekem valószínűleg sikerült a létező legrosszabbat kifognom.
Gondoltam mivel a Q8 motorolaj nagyon bevált veszek egy azonos márkájú láncsprayt. HIBA VOLT. Langyosan fújtam a láncra, 2 napig hagytam száradni, és a képeken a végeredmény. Szóródásmentes mi? A f@***t.
210 km/h volt a vége, 4.-től nem pörgött ki teljesen, gyengécske volt de indult, szépen járt. Gázállás utolsó 1cm-nél fulladt, visszaengedve megindult. Gyári nyomás 2.9 BAR, enyém 2.4 - 2.5 volt
sziasztok!
végre valahára elkészült a motorom!.teló szim.+porvédő,fékbetét,aksi,indexek,gyertya,olaj+szűrő,csere fejidom,sárvédő,üléspúp festés. mindent én csináltam.egy pár képet feltettem az indulástól a végkifejletig.
most már szívesen beállnék a tl-esek táborába.
a kuplung dekni csavajai lazultak ki onnan folyt az oil,+huztam de kicsit meg xivarog holnap leveszem a deknit soudal deknitomitovel vissza rak .
hetvegen gurulunk?aki olvassa is valaszol ha van kedv gurulni kozosbe szombat v vasarnap
Én 1ujjal fékezek...általában megállok. Most cseréltem ki a felsőmunkahegert k7gixerére, de nem lett 100x jobb. Eddig sem volt rossz...én meg vagyok vele elégedve.
Vasárnapra ha nem esik én valószínűleg Kalocsára megyek:
http://sportmotor.hu/motoros_e...
Akinek van kedve, csatlakozzon.
mi a cikkszáma?
Gondoltam mivel a Q8 motorolaj nagyon bevált veszek egy azonos márkájú láncsprayt. HIBA VOLT. Langyosan fújtam a láncra, 2 napig hagytam száradni, és a képeken a végeredmény. Szóródásmentes mi? A f@***t.
köszönöm az elismerő szavakat,sok munka van benne mire ilyen lett.
Borcsa nagyon fess a masina!Mondjuk az összes tl az
láthattalak a hétvégén orosházán?
mentél szentes fele és egy lakodalmas menetet előztél?!
végre valahára elkészült a motorom!.teló szim.+porvédő,fékbetét,aksi,indexek,gyertya,olaj+szűrő,csere fejidom,sárvédő,üléspúp festés. mindent én csináltam.egy pár képet feltettem az indulástól a végkifejletig.
most már szívesen beállnék a tl-esek táborába.
hetvegen gurulunk?aki olvassa is valaszol ha van kedv gurulni kozosbe szombat v vasarnap
Cseréld el velem az s-re. Az enyém könnyen indul
Zsoty