Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy újszerű TLR főfékhengerem. Ha érdekel...
Mjad ha fel lesz matricázva tesó !
egyébként jó gép,csak nagyon szarul indul és nem tudunk rájönni a bajára.
Sziasztok! Nemrég szopatott az AC pumpa, nem adott le elég nyomást így lecsökkent a TLR teljesítménye, végsebessége. Kerestem bontóban AC-t de nem nagyon találtam, ahol mégis volt ott horror árat kértek érte. Kis utánajárással találtam megoldást: olcsóbb AC 11.000ft, a gyári 25.000ft és ebből bőven lehet alkudni. Akinek hasonló gondja van vagy lesz szívesen segítek....
Sziasztok! Van egy megmaradt Power Commanderem (USBIII) TLR -hez. Sajnos motor már nincs meg hozzá:( Teljesen új, dobozában. Ha valakít érdekel 25 pénzért, hívjon! 06húsz-444-17hatvan
Lehet hogy az enyém is szar volt de nekem mindig minimum "2 ujjas" volt ha fékezni is akartam nem csak hogy világítson a féklámpám.
Sziasztok,
egy kérdésem volna: van egy 99-es TLS-em és az első fék az istennek se akar rövid úton(a fékkar egy ujjas fékezésével) fogni. Rendszerint akkor kezd el fogni amikor már ráhúzom a többi ujjamra, onnantól fog de nagyon rugózik(nem levegős az tuti). Féktárcsa+betétek cserélve , féknyergek szétszedve kitisztítva új fékolaj, főfékhenger 2002 R6-é próbaképpen(eredetivel is ugyanúgy "fogott"). Lehet, hogy a eredeti fékcső szívat ennyire? Vagy? Normális válaszotokat előre is köszönöm !
Karesz
üdv. eladó tl 1000 r -hez 4 db tökéletes állapotú index, valamint egy teljesen új goldfreen hátsó fékbetét. egybe 14 eft. 0620/992-4528
Szia Tesó
Szar idő volt ma, aztán elmaradt a motornézés, de ha holnap jó idő lesz, meglesem az tuti!
Egy képet tolhatnál a TLR-edről...
miért ne mondanál igazat?....én szállítok.....és ott még akár a sofőr is eljátssza az ilyet.....bár ez régebben a szervizeknek vitt hordós olajaknál volt sűrűbben, de drága olajnál megérhetett egy kis molyolást pár karton.......,de most persze nem ez a divat hanem másképp megy.......
ebben ne legyél olyan biztos....túl vagyok egypár ezer liter olajcserén. Láttam már csodákat.
akkor 2 dolog lehet: 1 nem mondok igazat . 2 mégis komoly nyereséggel dolgoznak a prémium minőségeknél ( is )
de amúgy én nem kételkedek semmiben és nem állítom, hogy bárki is kamu terméket árul.....csak elgondolkodtató, hogy miképp lesz egy listaáron(ami ugyan magas, de azért mindenki ahhoz méri a saját árait) 4 rugó feletti termékből 2000 úgy, hogy még ő is keres rajta......
Ezzel nem a gyárak trükköznek hanem kicsiben megy a beszállításnál......ott az a párszáz liter is pénz...
minek hamisítsanak valamit, amit relative nehéz és kevés fogy belőle. Amikor lehet nagy mennyiségben egyszerűen is gagyizni. Fele befektetés, dupla nyereség. Csakhogy mindenki képben legyen az árakkal: 1 L pl. GM 10W-40 vagy "hasonló" kimagasló minőséget egy román vagy bulgár finomító 1 - 1,2 EUR / L palackoz. Az 270 - 320 FT. Namost amikor úgymond nagynevű olajcégek is gyártatnak ezekben a finomítókban, akkor el lehet gondolkodni rajta. ...
Köszönöm mindenki! Akkor 10W50, vagy 15W50 lesz a választásom! A szivatóm nekem is szar, de mivel ugye nem autómata a cucc, ezért tényleg csak tempomatnak jó....bár nekem indítás után visszacsúszik majdnem eredeti állásba.
miért nem lehet?...a szaga miatt?...a színe miatt?....lehet....legfeljebb a 300V-t nem illetve azt a színt is el lehet érni csak tönkreteszi motort....
most nem használok semmilyen olajat, mert nincs blokkom, amibe beleöntsem...
ha sokat mész városban, és tötymörögsz a dugóban ahol belever a víz a 100-120fokba, vagy esetleg pályázol, ahol elkened a száját a gépnek, akkor érdemes a 10W50-esre beruházni.
ha csak túrázgatsz vidéken, akkor elég a 10W40 is. szerintem.
Ott valami tényleg nem stimmel, mert a sima alapjáratnak 1200 körül kell lennie. Mellesleg a TL-en nincs is "szivató" mert ha ráhúzod a szivatókart, az ugyanaz, mintha a gázkart tekernéd. Viszont mint tempomat tökéletesen lehet használni.
azért jó a Motul mert nem lehet hamisítani. Aki ismeri, tudja hogy miért. Az árképzés meg mindenki magányügye
ááá, van a tecsóban olcsóbb is ........amúgy inkább ezt az árat ha jó az olaj akkor úgy lehet elérni ha a nálunk elég magas díjakat nem fizeti meg a nagyker, de az veszélyes...
lehe hogy a legendás GM 10W-40 van benne....
Akkor a nagykerek akarnának sokat keresni?....lehet, de pl. az 5100 listaára minden olyan nagykernél ahol termékdíjat és hasonlókat fizetnek 4 rugó körül(fölött) van és aki onnan veszi(én is) akár 30-35% kedvezménnyel az is többért kapja mint 2 rugó nem beszélve arról, hogy az 5100-nél a 10W-40 a legolcsóbb a többi már jóval drágább......így 2 rugóért adni úgy, hogy még haszna is van rajta érdekes, de nyilván jó az az olaj...