Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az valószínű. Akár 3000-ret is foroghat full szivatóval, ha teljesen ki van húzva. Nézd meg a bowdenét, mert sztem ott lesz valami nem jó...
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy a R-es hidegen full szívatóval menyit forog? Az enyén csak 1500 at. lehet hogy nincs szívató és ezért indul kurva nehezen?
Imrufo már nem cserél olajat... Majd ha meglesz neki a másik blokkja, akkor fog...
nem, sima magyar olajnagyker. Csak az a baj hogy itthon minden kereskedő mindenen nagyot akar keresni. Tisztelet persze ennek az egy kivételnek.
szlovák?....bár mindegy..
jó forrás, jó embereknek.
Jól hangzik! Merre is....?
2 rugóért motul.....15W-50?.....elég olcsó..
Akkor a 15W50 a tuti?, vagy a 10W50?...vagy a 10w40? Pályát is látogatok 1-2szer egy évben A castrol nekem is felejtős....egy rakás szar! Volt már benne...többet nem lesz!
A castrol, meg amióta csak európában 10 helyen töltik, azóta árnyéka önmagának. Totálisan felejtő.
Motul 15W50 5100-at. valahol 2000.- körül van literje. Vaj puha a váltó vele. Szerintem a 300V túlzás egy 10 éves technológiába.
A láng autóban lehet kapni, sült kolbász is van.
nem tudom miert langol,de nekem is kell milyen lang
Én 5100 10W50-et használok. Tökéletes.
Énis Motul 5100 félszintetik olajat használok és szerintem nagyon jó!
Annó Castroltis próbáltam de azzal megcsúszott a kuplungom!
Na és lestem még a 300V Factory line-t és a 7100-at is.....ezek full szintetikusak, mondjuk a 300V 19ropi a 4lityi....
És most mást használsz? Na és a másik nagy kérdés.....felesleges a TL-be a 10W50 és marajdak a 10W40-él? :)
Én használtam Motul 5100-at(évente 3-4 olajcsere), a TL szerette. Én is meg voltam elégedve vele...
Nekem arra nagyon bevált a félszintetikus...nem akarok marhaságot írni (10W 40)...ezt a Pvári tudja neked megmondani vagy Imrufó...azt hiszem annak idején ŐK is Motul-oztak mint Én :)
Ja a lényeg a Nagyvas-nál most motul olajra 20% kedvezmény van :)...ha Budapesti vagy....
És melyiket ajánlod?...ami bírja a terhelést, meg ha néha felmegyek pályázni...
Ha van rá Cash...javaslatom Motul az R-be az nagyon jó
Tapasztalat szerint szereti a V2-es!
Sziasztok!
Olajcsere előtt állok és érdeklődnék, hogy az R-be szerintetek melyik a tuti? 100helyen 1000félét olvasni. Tapasztalatok?
Kertitavat fóliázok :( és ráadásul nem is olyan kicsi a tó....
Szia jacis szombaton egy Jakabszállás?