Én inkább ki sem számolom, de szerintem 8-at simán bezabál.
A pontos érték nem érdekel, mert ha ráülök, nem igazán érdekel, hogy 8 vagy 9. A lényeg hogy jó legyen .
Az utóbbi időben elkezdett nyikorogni a kuplungkarom, viszont nem a kar felfogatása nyikorog, hanem valószínűleg valami beljebb.Nem igazán mertem eddig hozzányúlni, de mivel nem múlik el, ezért valamelyik nap megnézem.Tapasztalt valaki már hasonlót, esetleg valami tanácsa van valakinek?
ez a kanna es tenyleg van benne valamenyi benya de ha igy van nem is jo az egesz szamitasi mezeria,de ami mar jo lesz elraktam a bajan tankolt benzinrol kapott szamlat es ha megint vilog tankolok,varjunk csak nem is tankoltam csurig csak valameddig mindjart elokeresem a szamlat,de erzesemszerint 10 felett iszik
Én biztos reklamáltam volna a bontósnál, és biztos vagyok benne, h kicserélték volna, mert a Ricsiékről beszélsz.
Legközelebb már jártasabb leszel a témában.
indulaskor,20l benzint tankoltam,bajan villogott megint a tank lampa es 78merfoldet mentem,
most akkor mi az fogyasztasom?
vissza fele 20 l tankoltam,de mivel folyt az olaj a blokkbol ,nagyon lassan ,4000fole nem is ment a ford,hazaertem,de a benya lampa nem villog.
ki jo matekbol?
Ok szólok majd. Nekem is sok gondom volt mostanában az olajfolyással. Folyt a jobb oldali dekninél meg az utángyártott olajleeresztő csavarnál is. Most már minden ok.
A pontos érték nem érdekel, mert ha ráülök, nem igazán érdekel, hogy 8 vagy 9. A lényeg hogy jó legyen .
Az utóbbi időben elkezdett nyikorogni a kuplungkarom, viszont nem a kar felfogatása nyikorog, hanem valószínűleg valami beljebb.Nem igazán mertem eddig hozzányúlni, de mivel nem múlik el, ezért valamelyik nap megnézem.Tapasztalt valaki már hasonlót, esetleg valami tanácsa van valakinek?
az jo mert ut
Legközelebb már jártasabb leszel a témában.
Hazafelé kicsit átéreztem a TLR feelinget...
most akkor mi az fogyasztasom?
vissza fele 20 l tankoltam,de mivel folyt az olaj a blokkbol ,nagyon lassan ,4000fole nem is ment a ford,hazaertem,de a benya lampa nem villog.
ki jo matekbol?
Hallottam 8-10L eket...
Úgyvolt,hogy Csopakra megyünk,csak ott esett az eső...teljesen spontán jött....
Az enyém a szombati Román túrán 5,8-at evett, de mi 120 főlé nem mentünk.
Tegnap Oszival voltam Sopronba...foggalmam sincs mi számít jó fogyasztásnak egy TLR-nél,ez az első TL-em.Ezért vmi tapasztaltabb sofőrt kérdeznék meg,hogy 2 személyel 6.5L jónak számít-e.130-160al közlekedtünk...