Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy kell kimosni a rendszert és mivel? én annyit csináltam hogy öntöttem a fékolajat bele és közben pumpáltam ki a csúnyát alul. De nem nagyon hatotta meg a dolog.
Meg a felső munkahengert is persze.
Ha kimosod a tartályt a csövet és az alsó munkahengert, akkor nem lesz fekete.
Én is most vettem észre hogy nyekereg a gumibigyó :) Most töltöttem fel DOT 4-el mentem 20km-et és fekete az olaj. Nem tudom mi lehet az oka, de működik rendesen minden. Semmi lóvém úgyhogy nem is állok neki megvizsgálni hogy mi van vele, mert az mindig sokba kerül.
De ha valaki kideríti engem is érdekelne a dolog.

Üdv:
Zenox
Az enyémben is az van, de nem vettem észre ilyet...
létezik hogy a gyári 6-os gumicső ami összeköti az első fékolajtartályt a főfékhengerrel, nem bírja az 5.1-es fékolajat? Olyan mintha átizzadná.
anyaknapja lesz.
Sztem főleg a profiltól függ, h milyen vele kanyarodni..nekem 190van fent és jól lehet vele fordulni. Ha elég "hegyes" a gumi, akkor lehet vele kanyarogni...sztem.
Igen, szétrobbant a lánckerék mögötti csapágy, ami kiütötte, a blokköntvényt, és abból lett az esés...
Ha csak szivárog az olaj a lánckerék környékéről, akkor valószínűleg a mögötte lévő szimmering adta meg magát.
Nekem más motorom van, nem TLR
Viszont a KisSas gépét "szoktam" szerelni, és nála 180/55 van és avval jól fordul.
Lehet. Már nem emlèkszem.
Hétvégén kunmadár valaki?
nekem is gumicserés lesz. A tiéden mi a méret?
Én úgy tudom attól esett el, mert megszorult neki a váltótengely...
De Neki az esès miatt nem?
Még a 180/55-el is elég nehézkesen fordul az enyémhez képest. De ezt tapaztaltad te is. Inkább kicsit magasabb kéne rá...
Imrufo-é is ott repedt el...
Csodálkoznék azon ha a blokk repedt volna el. Főleg ott ahol Te mondod.
szempont az ha sokat eszik valami rossz a motoron ezt szurom ki .
akarom mondani 180/55
Szerintetek 180/55 vagy 190/50 ?
Természetesen nem versenypályára;túrázáshoz ill. városba...Most 180/50 van,nemtom milyen lenne a 190-es?
Én nem is nagyon számolgatom...nekem ez hobbi !Ha van pénz megyek,ha nincs akkor nem...k**va benzin !Talán J3sus írta:nem igazán érdekel,a lényeg hogy jó legyen nem ?
oldaltamasztva?
vagy rajtaulve?
lehet mar nem is eri meg kiszamitani menyit eszik?
lehet a blokk repedt el a lanckerektengelynel?
most onnan latom csopogni,de nem szedtem szet ,hetvegen fogom.
Teletankolod,mész 100km-t,megint teletankolod...a legjobb !
Elektronikai alkatrészre egyik bontó sem vállal gart, még a Ricsi sem.....nem vette vissza rá 1 órára a rossz fesszabot......igaz, előre megmondta.......viszont az amit Te is linkeltél nagyon jó cucc...
bakker...ez qrva sok.....
69 forint egy 10-es papírzsebkendőért....te nem vagy 100-as....