Hogy kell kimosni a rendszert és mivel? én annyit csináltam hogy öntöttem a fékolajat bele és közben pumpáltam ki a csúnyát alul. De nem nagyon hatotta meg a dolog.
Én is most vettem észre hogy nyekereg a gumibigyó :) Most töltöttem fel DOT 4-el mentem 20km-et és fekete az olaj. Nem tudom mi lehet az oka, de működik rendesen minden. Semmi lóvém úgyhogy nem is állok neki megvizsgálni hogy mi van vele, mert az mindig sokba kerül.
De ha valaki kideríti engem is érdekelne a dolog.
Sztem főleg a profiltól függ, h milyen vele kanyarodni..nekem 190van fent és jól lehet vele fordulni. Ha elég "hegyes" a gumi, akkor lehet vele kanyarogni...sztem.
Igen, szétrobbant a lánckerék mögötti csapágy, ami kiütötte, a blokköntvényt, és abból lett az esés...
Ha csak szivárog az olaj a lánckerék környékéről, akkor valószínűleg a mögötte lévő szimmering adta meg magát.
Én nem is nagyon számolgatom...nekem ez hobbi !Ha van pénz megyek,ha nincs akkor nem...k**va benzin !Talán J3sus írta:nem igazán érdekel,a lényeg hogy jó legyen nem ?
oldaltamasztva?
vagy rajtaulve?
lehet mar nem is eri meg kiszamitani menyit eszik?
lehet a blokk repedt el a lanckerektengelynel?
most onnan latom csopogni,de nem szedtem szet ,hetvegen fogom.
Elektronikai alkatrészre egyik bontó sem vállal gart, még a Ricsi sem.....nem vette vissza rá 1 órára a rossz fesszabot......igaz, előre megmondta.......viszont az amit Te is linkeltél nagyon jó cucc...
De ha valaki kideríti engem is érdekelne a dolog.
Üdv:
Zenox
Ha csak szivárog az olaj a lánckerék környékéről, akkor valószínűleg a mögötte lévő szimmering adta meg magát.
Viszont a KisSas gépét "szoktam" szerelni, és nála 180/55 van és avval jól fordul.
Hétvégén kunmadár valaki?
Természetesen nem versenypályára;túrázáshoz ill. városba...Most 180/50 van,nemtom milyen lenne a 190-es?
vagy rajtaulve?
lehet mar nem is eri meg kiszamitani menyit eszik?
lehet a blokk repedt el a lanckerektengelynel?
most onnan latom csopogni,de nem szedtem szet ,hetvegen fogom.
69 forint egy 10-es papírzsebkendőért....te nem vagy 100-as....