Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kAJASZÜNETEM VAN ÚGYHOGY UTÁNALESTEM A RAZZIÁNAK. www.orfk.hu keresőbe írd:motoros 2.cikk.Itt azt írják,hogy május hónapot erre szánják az egész ORSZÁGBAN!!!!!MIndezt a motorosok érdekében
vagy 2003 ban!
Gerle2: Már sajnos nem gyártanak TLeket! Jól tudod sv-ket gyártanak helyettük!
Ha jól tudom 2002 ben gyártották utoljára!
Köszi én Bábolnára és győrbe megyek inkáb a kipufogomon kivül másba ugysem tudnak belekötni hát remélem ellkerülöm öket.Mégegyszer köszi legyen ijen napod
sziasztok!
csinálnak még tl 1000 -t??
vagy azt váltotta fel az sv széria?
Szija madzag!
Veszprém megye az tuti,a megyei rfk közl.osztályának fejét ismerem Ő mondta.De úgy tudom,hogy ez országos,mert sok volt a motoroshalál.egyébként veszprém vezet ebben.
Sziasztok motorosok info kellene hogy hol is lesz ez a nagy ellenörzés kipuf meg ilyesmi.mert jövö héten megyek barátlátogatoba,és keresztűl megyek az országon széltében vagy kétszer.Előre is köszi.
Jó reggelt mindenkinek!!

Nah akkor én is szerzek be elsősegély csomagot meg izzó készletet! F...om, ezzel a normális motorosok is megszívják, na meg az autós ugyan úgy kikanyarodik elém!
A zajszintemről nem is beszélve!Két raptordob nem éppen halk!
Őrülök, hogy jól van a férjed urad Ancsa!Üdvözlöm!
Neked is Madzag!
Neked is jo reggelt
Szép jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm,Rockot mintha kicserélték volna! Hál istennek jobban van, sőt.....

Holnap buli, hurrá! sok-sok szép motor lesz a kertünkben!

Mindenkinek szép napot,ja és rakjatok el eü.csomagot, izzókészletet....stb., oszt széles mosollyal röhögjetek minden rendőr pofájába!

Imrufo!

Szerintem, te el se indulj!
JA,meg asszem a tasi szervezi,de lehet,hogy csak ez is az én agyszüleményem,szerintem.
azt,hogy mikó lesz azt csak sejtem:júni 8-9-10???azt,hogy hol azt tudom:bükön egy k-val.(szombathely környéke)azt,hogy mennyien lesznek,azt nem tudom.HÓNAP MEGYEK!!!!!SZIJJASZTOK.
Férjurad megjavult???
Hurrrrá!
Tegnap este 11-ig térdepelve varázsigéket moromoltam a pincében,és meglett az eredménye:a gyönyörű vasparipa 2 ánuszából 25 nap mély hallgatás után ismét előtört az isteni dübörgés .Ennek szerintem csak én örültem,a szomszédaim nem annyira.Mindegy,eddig sem voltam a kedvencük.
Tudjátok-é,hogy ebben a hónapban a policáj megszorító intézkedéseket tervez kis hazánkban(legalábbis megyénkben az bizzzztos) melynek fedőneve:szopassuk meg a összes bunkó motorost,fájdalmat mindenkinek!
Infóim szerint amit figyelnek a sasok:elsősegélykészlet,IZZÓKÉSZLET(bár ezt nem mindegyik tudja),KRESZ betartása,KIPUFOGÓ ZAJSZINT(hallod imrufó?)---ha nem ok forgalmi el,irány a KPM felülvizsgálatra.Civil autók,útlezárások ésatöbbi ésatöbbi.Lehet,hogy csak nagy port kavarnak,oszt csak valaki belefingott a nulláslisztbe! NNA ADIOS,BUENOS AIRES.
Mikor is lesz az a Tl-es buli, és hol, ki szervezi és mennyi embert vártok ( TL-est)?
Ancsa köszönet a bőröm és Pirosszkám nevében is. Ami a ruhámban igencsak tetszik, h nem szaladgál tucat példányban kishazánkban.

Tornyi a videókat most butítom, de 2 DVD nyi anyagot igen lassan tudok átszerkeszteni......

TL talira oldalbordák jönnek????? (Mármint Ancsán kívűl aki benfentes )
Elég elszomorító h itt Baranyában eddig minden nap esett ez a szájbavert eső.
Szevasz imrIFA !
A te vasadon gixer hátulja van vagy miaszösz???tudom,hogy sokan meg akarnak majd gyilkolni,de kijelenthetem,hogy így sokkal pofásabb a masina(szerintem).megazhogyvan,hogy csak 1 kipöffentő van rajta?gondolom asse gyári.de tök állat,nagyon teccccik.
Szióka Pilacs!
06705606900
carbonmad@vipmail.hu
anyagában színezett fej és oldalidom egyben!!! Pályázni....
Hát igen! Ez igaz Ancsa!
De remélem minél töb TL es lesz a zalaegerszegi találkozón!!!!!!!!!!!!!
Dino: Mikor lesznek meg a videok a honlapotokon????
Dino!

Má akartam mondani volt, ki-be baszo...tul odabasz....os a bőrcuccod! Nagyon tecccik!

Hát mond meg a Pirosszkának, hogy emberelje meg magát (ááááá, ezekkel a nőkkel mindig csak a baj van....)

Ja, köszi a jókívánságokat!
Ancsa!!

Heppi börsztdéj stúúúúú júúúúú, kissé megkésve.....
Pirosszkám lelki állapotától függ h ott tudok e lenni a Zalaegerszegi talin. Ha a technika helyreáll, tupperwáre h ott leszek!!!!!!!!!!!!!

Szobaszán

Dinó
10-nél előbb nem,értettem.Isten mentsen,hogy egy nőt magamra haragítsak ,tapasztalatból beszélek .
Jó reggelt Motorosok!

Hülyére röhögöm magam.... , nektek oszt van dumátok!

Rock köszöni a jókívánságokat, rá is fér, mert igen tré módon néz ki szegény drágám!

Tasi!
Ma lesz a nász Elenorral? Aztán csak gyengéden, tudod a nők ezt szeretik (egy ideig, aztán.....inkább nem folytatom)!

Tarka !

10-nél előbb ide ne gyere, mert akkor morcos leszek!

Tornyi!

Örülök, hogy két keréken jössz bulizni,feltéve ha lesz buli,ha nem kapom el a devlát...reméljük!

Pfvari!

Nagyon találó neveket tudsz kitalálni,éljenek a találékony emberkék!

Berik!

Én nem vagyok olyan találékony, neked szép napot, csak azért ennyi, mert a Te mocid egyben van!

Imrufo!

Körülnézek itt a dunántúlon kipufogó ügyében, hátha tudunk keríteni valamit occcsón!

Aki kimaradt attól elnézést! Ja, Dino, gyere Te is Zegre!

Szép napot!
Na akkor mindenkinek alakul a mocija!!!
Tasinak: nagyon keményen néz ki burklat nélkül mi!! Nekem is teccik.Pont tegnap vetkőztetem le én is mert polírozzák a vázat! Úgy motoroztam vele! Hát nézett mindenki mi a rosseben ülök!?
Sziasztok
Ancsa ,Rock-nak jobbulást ,hányni ráér a szombati bulidon is!
Terveim szerint valamikor délelőtt érkezem,bár ember tervez bla-bla......Majd megcsörgetlek.
Tegnap lefényezték a motor ruháját,gyönyörű lett,úhhogy ma jó napom van,lesz.Elkezdem este összerakni.Később még benézek.szép napot mindenkinek.