Olyan cukipofa vagy! Széjjje váglak, ha nem jössz le az egerszegi találkozóra!
Én is szeri-meri! (ma van a szülinapom - ne kérdezd a sokadik)
Tarka!
Írni fogok!
Kovik!
Köccci az infót!
Tornyika!
Tudod, erről beszéltünk a múltkor, ha átnéztek a másik topicba (motorosok egyenlőségéért-kevesebb halálos balesetet), akkor látni fogjátok, hogy hatalmas motoros megmozdulásokra lehet számítani, aminek majd én is részese leszek itt a dunántúlon.Az apropó, hogy nemrég meghalt 1 nagyon jó srác, mert 1 kamion figyelembe sem véve, eltolta, miközben a srác 50-60-al ment.Mi szoktunk vele levelezni, 1 higgadt, és tapasztalt motorosról van szó.A testvére szervezkedik,és megpróbálja-juk, elérni, hogy a köcsög autósok végre belássák, hogy mi is az utakon vagyunk, és nem csak száguldozó barmok vagyunk.A célunk, hogy többé, ne általánosítsanak, és kevesebb baleset legyen az utakon.
Lesznek matricák, tájékoztató füzetek, sőt létrehozunk 1 alapítványt is! Még sorolhatnám, de azért némely motoros fejében is rendet kéne rakni, mert köztünk is vannak barmok sajna!
De tudom ám, hogy ti nem olyanok vagytok!
Na fijjúk, szép napot, és széles utat, napsütést, igyen benzint!
Tudom tudom és tisztába is vagyok vele amiket írtatok!!
Hisz már rutinosnak mondhatom (9 éve motorozok)magam bár jó sofőr nem létezik hisz emberek vagyunk mindenki hibázik!
Csak kimérgelődtem magam egy kicsit és figyelmeztetni akartalak bennetek hogy vigyázzatokk magatokra!!
Az első esetet amit leírtál egyféleképpen lehet elkerülni. Sajnos ilyenkor számítani kell rá,hogy azt a fostalicskát az autós is meg akarja előzni. És tök mind1,hogy hátulról motoros jön,vagy autós nagyobb tempóval,nem az fogja érdekelni az átlag autóst,hanem az,hoy mihamarabb megelőzze. És ezt csak azzal tudod kivédeni,hogy előrelátóbb vagy. Más nem fog vigyázni ránk. A második esetet meg nem lehet elkerülni. Mindig számíts arra,h az illető kijön eléd. Talán így tudsz kezdeni vmit a dologgal. Sajnos ezt nekem is a saját bőrömön kellett tapasztalnom,hogy ne bízz a másikban.
Ezt a fórumot valószínüleg nem sok autós olvassa maximum MOTOROS-autós,de ők(mi) egyébként is figyelmesebbek a motorosokkal szemben.Egy jóbarátom ilyen nemfigyelés miatt vesztette el a kisujját kb 1 hónapja:stoptáblás kereszteződés,opel kihajt egy 82 éves fürge sofőrrel csak épp ott volt a motoros cimbi is.Leszakadt bal kézről az ujja és mikor megkérte a bácsikát,hogy ugyanmá kösse má be a kezét,a válasz a következő volt:ott az elsősegélyláda a csomagtartóba,meg különben is nézze meg mit csinált az új opellal.mert ezek a motorosok mennek mint az állat,stb,stb,.........De legalább nem halt meg más hibájából.amúgy meg a közmegítélésben a motoros egy külön állat aki veszélyezteti a társadalmat,megrontja a gyerekeket,kifossza a benzinkutakat,nőket gyaláz és így tovább .SAJNOS. Tehát bármi is a tényállás először mindenki a motorosokat fogja minden bajért hibáztatni.
Tegnap motoroztam egy keveset a TL-el és nagyon jó volt!
Csak míg motoroztam kétszer majdnem meghaltam!
A sok köcsög autósból valahogy elegem van!
Az 1. szitu: traktor lassan halad, mögötte egy zsír új passat fiatal suttyó csávó vezeti. Mögéértem és szépen már időben előre jelezve indexeltem sőt reflektorral mentem és amikor mellé értem rámrántotta a kormányt. Erre én is teljesen balra húzódtam és természetesen kilőttem a TL el így megúsztam a csattanást!!
A 2. szitu: Kb. 15 perc elteltével egy faluba értem ahol egylejtőn lefelé szép lassan 55km/h val beengedtem a vasat.Mikor leértem a lejtő aljára, oda betorkollik egy mellék út de a vén fasz lada szamarás az elsőbbségtáblát valami oknál fogva figyelmen kívül hagyta, és bejött elém!
Már látni lehettt hogy nem akar lassítani így felkészültem arra hogy bejön elém, és el tudtam kerülni az ütközést! Aztán 10másodperc duda a pöcsnek, laza középső ujj kinyújtása, majd melléérve finoman szabályoztatam. ő annyit mondott ne haragudjak!!!!
Kérem az autósokat kicsit figyelmessebben vezessenek!!!!!!
Tarká-nak:-Köszönöm Elenor nevében az érdeklődést szerintem...Ő jól van max én fogok gutaütést kapni a szervíznek fizetendő számla miatt!!!
Na sebaj,lesz egy majdnem vadonatúj Elenor-om!
Szerintem én most nagyon elúsztam,úgyhogy egyenlőre senkinek semmit nem igérgetek...az nem lenne fer...úgy hallottam az aprilliások DK-ra költöztek,úgyhogy mivel onnan csak egy ugrás a ring,Május 24.-én tartanak egy nyilt napot amin az Aprillia paletta apraját nagyját kipróbálhatják a népek!
Pubec-nek:-Te neked ott a helyed Tuano!!! mellesleg az unokanővérem látott a Hollós-nál a családddal,ők adták el a Gikszert?!
BerikZ-nek:-Úgy tünik,egyenlőre hogy 2 héten belül utal a biztosító!!
Sürgetem őket keményen,de ennél többet nem tudok tenni!
Szevasztok!
Szegeden lessz egy kis motoros összejövetel és egyéb érdekesség.
Akit érdekelne az nézze meg a plakátot vagy irjatok nekem.
Mivel ez szombaton lessz ezért jó lenne ha péntekig szolnátok és akkor összefuthatnánk.
Mindenkit szeretettel várok.
A plakát:
Jól van Dinó, így már teljes a kép!!!!!
Látom jó buli volt, örülök hogy faszát buliztatok!!!!!!
Gyertek ZALAEGERSZEGRE JÚNIUS 2-4 Mad Hooligans motoros talira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ha akkorra járóképes lesz a vasdarab akkor van némi esély rá. Márpedig addigra járóképesnek KELL lennie.De ez még odébb van,majd még megbeszélhetjük-írhatjuk.
Egyfolytában csak irulok és pirulok!
Annyira kedvesek vagytok, hogy szavakba sem tudom önteni! Köszi a bókot Tornyi! Te is jó srác vagy, különben nem is lennél a barim!
Az előbbi felsorolásomból kimaradt Pfvari, és Tarka, természetesen Őket is szeretettel várjuk az egerszegi talira!
Szóval, nemtom: