Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.Hello Tornyi,hallottam Ancsától,hogy legyaláztad a jawa-t,szép volt a gép ,de lényeg,hogy nektek nincs bajotok .kár,hogy nem találkoztunk.majd jun.2-3 talán.
na sziasztok tl funok!
kovikkal nemrég értünk haza Rock&TiszteletbeliTLAncsá-éktól,megvan a maradék cucc is.
ANCSA:nagyon örültünk,hogy személyesen is megismerkedtünk,nagyon jó fejek vagytok .
mint írtam talán a zegi talin találka.KÁR,hogy nem lett kész az a fincsiillatú pincepörkölt,esetleges részünket adjátok a félős és a psziho kutyiknak. .mama észrevette,hoigy gixerreee vótam,oszt majdnem levette a fejemet.
Imrufo:NE alakítsd át,így sokkal jobb(legalábbis képen)
Amúgy a nagy rendőri intézkedésből veszprém-zala vonalon sem látszott semmi.De azért elővigyázattal.
Egyenlőre ennyi,adios,ola,buenos noches Amigos.
megyünk még melózni. kovik,tarka
Még vmi.

Sztem nekem a mai motorozásom motormosásból fog állni,mert a május 1-jei kunmadarasi elázásom óta nem sikerült még lemosnom szegény. Van végre első emelőnk,is feltesszük rá lemosom,aztán jól lefényképezem.

Szép napot mindenkinek!
Hello!

Húúú Tornyi!! Azt hittem a TL-lel estetek el. Szerencsére nem. Bár szép az a Jawa.

Peti gratula a vizsgához. Így átmenni....

Nekem van eücsomgom,de izzókészlet nincs. (na meg Akolr is van...de pssssszt ) A dobra meg az van ráírva,hogy NOT FOR ROAD USE. Tud a rendőrbácsi angolul??
Bazz, jó hogy megúsztátok, de ezekszerint nem igen voltatok teljesen felöltözve... még jó hogy nagyobb baj nem történt...
ahham értem, egyszoval cool az osszes sv és tl
no meg a hasonlo hangu mocik!!!!
Szia Gerle2!

Lényegében igen,bár kisebb változtatások lehet történtek rajta!

V2 az összes, ugyhogy, mindegy mekkora, a hangja egyformán király!
és ami a tl 1000ben volt blokk az átkerült az sv be??
amugy a tl nek és az sv nek is gyönyörű a hangja habár még 650es sv t még nem láttam/halottam
Na sziasztok srácok!!!!!

Ma motorbalesetet szenvedtem egy haverommal!!!! De mint látjátok élek!!
Mondom a sztorit mert ismét nem én voltam a hibás!!!
Szóval ugye van TL 1000R em de épp polírozzák a vázat. Így hát gondoltam előveszem az öreg veterán mocimat az igazi szemem fényét egy 34 éves 250 es Jawa-t!Amit még úgy örököltem és tökéletes állapotban tartottam eddig!
Gurultam vele pár kört és egy emelkedőn mentem felfelé és kiugrott elém egy nagyterstű németjuhász kutya! Késő volt cselekedni és egy hatalmasat pereceltem!
Most értem haza a palesetiről! A balk felem horzsolásból áll és akit vittem az is!!
A mocinak nem lett túl nagy baja mert volt rajta egy lábpihentető mint a choppereken és az megmentette a lábamat!!
Szóval vigyázzatok magatokra és a kutyákra is!
Hát ennyi!
Ilyen amúgy a jawam ha esetleg nbem sértelek meg benneteket!
Tasi,

láttam kerestél, de éppen hajtottam a Millét. Már kommunikáció képes állapotban vagyok, úgyhogy hívhasz.

Csá!
Szasztok srácok!

Most szálltunk le paripáinkról, voltunk 1 jót gurulni!

Természetesen nálunk sem volt semmilyen kötelezően előírt "cuccos"... , de hát nekünk sincs, sőt leginkább nincs is hova tenni, mármint az enyémben van, de Rock-nak egy gyufaszál sem férne már bele...
Hát így jártunk....rendőrrel nem találkoztunk!
Ki jön a Mátrába motorozni?
Gyerekek! Most szereltem fel a legfontosabb alkatrészt, amit csak egy törött motorra lehet:
Végre van hátsó sárvédőm!

Ancsa: köszi a segítséget, tényleg a kipufogódobokra van most a legnagyobb szükségem! szal ha találsz olcsóé, info jöhet egyből! eBayen má háromszor maradtam le qrvajó vételről...

Tarka: A gixxerhátsós-egycsöves átalakítás kényszerből jött létre. egy perec után... (előző tulaj). Most, hogy azt is sikerült lezúzni, azon vagyok, hogy visszaalakítsam eredeti kinézetűre, némi turpissággal...

A fokozott közúti ellenőrzéshez csak annyi a hozzáfűznivalóm, hogy nemsokára indulok motorozni...
természetesen nem lesz nálam izzókészlet, meg eücsomag se, mer nincs is... A kipufogódobokba meg amúgyse köthet bele senki, mer azok sincsenek... Ja, és GHOSTRIDER stílusban nyomom...
Persze ha bármilyen illetékes szerv olvasná az irományom, természetesen csak vicceltem!!!

Allowed Are The TL1000
Engem sem huztak meg még pedig már három jogsit csináltam ( M, A1, B)
Most megyek nemnsokára A-ra remélem folytatom a jo sorozatot
Sajnos a mai sörözésre megint nem tudok elmenni!!! Sorry, legközelelbb bepótolom
hálistennek eddig mindíg elkerült a baj, vagy ha az nem, akkor én kerültem ki azt
Gratula!!!
Nekem is elsőre sikerült.Azé bátor vagyol,voltál (sok-sok pénzbírság$$$$$$$$) jogsi nélkül.
ügyi vagy, lehet ha anno nem vagyok ilyen makacs és jó kis fordulékony motorral csinálom, nekem is meglett volna elsőre
Köszönöm, bár ennek már rég meg kellett volna lennie
A forgalomtól nem parázok, az korlátozottan is elsőre meglett, de a rutin anno csak harmadikra Nem adtam fel hogy a saját kis csutkakormányos banditommal csináljam végig, hát harmadikra sikerült is
Ja, má nem akarok dicsekedni , de nekem elsőre megvolt minden A korlátlanból.BE BE BE!
Kedves Pfvari Barátunk!

Fogadd gratulációnkat, eme jeles esemény alkalmából!

Rock&Roll qrva jó és rutinos sofőr,mégis vagy kétszer megvágták A korlátlan forgalomból, csak mert kihagyott 1-2 apróságot, amire amugy sem figyelünk a hétköznapokban.A vizsgabiztos nem díjazta, mikor kikerülte Apuka azt a szerencsétlen gyalogost a zebrán. Jó lesz odafigyelni!
ideje volt már a dolognak, mert eddig ugyan mindíg megúsztam, de már nagyon érett egy bebukás a jogsimmal, és kár lenne sok sok liter benzin árát a gy. feri zsebébe utalni...
Na Pfvari gratulálok te akko már tudsz valamit!!!!!!!
Leírom mi történt ma velem
Múlt pénteken beiratkoztam végre nagy "A" jogsira, merthát lassan három éve nyomom az A.korl. jogsimmal az illegálkodást kicsit nagyobb motorokon
Pályán gyakorolni még nem volt időm, aszonták, majd hívnak az iskolától hogy mikor vizsgázok...
Hívtak is, mégpedig ma délben, hogy félóra múlva jövök én Még szerencse hogy épp Pesten voltam mocival, így alig késve meg is érkeztem... Elémtettek egy motort (ER6N, amúgy naon fasza!), hogy akkor menjek, ott a pálya
Legutóbb 3 éve mentem végig azon a pályán, de emlékezetből sikerült, így végül meglett ez a szar
Persze logikus,hogy ez a mi érdekünk.Merthogy ki...basznak egy orrrbitális büntetést ezáltal Te,hogy jusson kenyérre,majd kevesebbet tamkolsz .Mivel kevesebbet tankolsz,kevesebb km-t teszel bele,tehát kevesebbet vagy az úton .Mivel kevesebbet vagy az úton,kisebb az esélye ,hogy halálos balesetet szenvedj,vagy okozz .Tehát ha egy rendőr megbüntet még hálás is lehetsz,mert lehet hogy az életedet menti meg.