Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg a sisakokat,vannak jó árak
huuu de nagy basztatás lett volna!
Nem akartalak megint téged basztatni.meg gixer kornéllal beszéltem pár szót,oszt bejöttem.
Ne Bántsátok a 2ütemüeket,valakinek a szunyogokat is kell irtani!
tarka:
te máár megint bent???
ez szép.
Rock&Ancsa!gondolkodjatok első lámpa árán is,30 perce szedtem szét az elejét,és a hátsó műanyag burkija szarrá törött.
Mr2ütem:vigyetek a felvonulásotokra oxigénmaszkot,nem szeretnék valamelyik médiában tömeges MZ-s öngyilkos szektáról hallani (szénmonoxid mérgzés)
Ha R&A-ékon kívül van valakinek első lámpája szívesen adnék érte kevéske pénzt!!!
hájja, nehéz úgy motorozni hogy az előtted vonuló ködfejlesztőktől nem látsz semmit
No meg utol sem tudnatok erni.
Abból nem sokat látunk majd a mindent elborító kék füsttől
Vard meg amig majd mi is felvonulunk.
Akik a TL-eseket képviselték Villányban: Dinó, Tasi, BerikZ, szreg és jómagam, vagyis 5 TL, ezzel szerintem az SV-k után TL-ből volt a legtöbb a rendezvényen
Hehe én nem nekem fekete van! :)

Hééjj Ancsa baby!! Nyugi csak viccőőtem!!
helyesebben:papkeszin látam ma egy tl1000ret,kék fehér színű,srad matricás
ma látam egy tl1000ret,kk fehér színű,srad matricás,ki votl az?
Tornyi:
De TL 1000 s-t már vezettem, amugy én csak poénkodtam, ja és Tőled hallom mindig, hogy tök faccca!
Tasiék!
Majd rakjatok fel képet a buliról!
A Suzuki egy speciális SV szériát dob piacra 2005-ben. Az SV1000 SZ jelzésű motor gyakorlatilag egy felöltöztetett ezres SV, ami a TL1000 R hagyományait szeretné feleleveníteni.

Az importőr tájékoztatása szerint, tavasztól már hazánkban is rendelhető a Suzuki SV1000 SZ, ami egy "majdnem gyárilag" felöltöztetett paripa. Azért csak majdnem, mert a különleges szériát a japán márka németországi importőre dobja piacra. A motor alapját az SV, fejidomos, azaz S változata adja, amelyre néhány extrát szereltek. Ilyen például a teljes alsóidom és a bukógombák. A speciális SV áráról egyelőre még nincs információ.

nah fasza kéteszer elment!!
Sziasztok!!!

Na örülök hogy jó volt jó a borzsongás és hogy jól éreztétek magatokat ha már mi nem tudtunk elmenni!!
Itt már az idő teljesen elbaszódótt a tököm ki van vele!!!
Ancsa: Honnan tod milyen a TL1000R??? Hisz olyanon még nem is ültél menet közben!!! HIhi
Nah páá
Ha vannak képek a borzsongásról tessék ide felrakni!! THX
Sziasztok!!!

Na örülök hogy jó volt jó a borzsongás és hogy jól éreztétek magatokat ha már mi nem tudtunk elmenni!!
Itt már az idő teljesen elbaszódótt a tököm ki van vele!!!
Ancsa: Honnan tod milyen a TL1000R??? Hisz olyanon még nem is ültél menet közben!!! HIhi
Nah páá
Ha vannak képek a borzsongásról tessék ide felrakni!! THX
üdv! jelentem hazaértünt a borzsongásról, sajna a ma esti programot kihagytuk, mert nem akartunk megkockáztatni egy esetleges szarráázást. egyébként fasza volt nagyon, eső nem volt, csak minimális, mi jól éreztük magunkat. Köszönet érte zolinak és dinónak! Dinó! megvolt a "kiskút kerekeskút"?
megin tarka, S-hez kell.köszi.
szasztok,tarka vagyok .
tud-e vki első henger kipuleömlőt?ha igen írjatok.kösszi.
Polilali:
Milyen motor? : Tök facca!
Tarka-Kovik:
Sikeresen megérkezett mindkét címemere az emil.Köszi, igyekszünk minnél előbb reagálni!
Más:
Nálunk 3-ik napja locsog az eső, ezenkívül már qrva hideg is lett.Tele van a hócipőm....motorozni szeretnék!
Hi!
eBay-es vásárlásról majd a pfvari tud többet mondani, ha kiborzsongta magát ,ő képben van.
Én is vettem már kuplung-fékkart, meg kiröffenőt (ami még meg se jött) de mivel nekem se volt semmi közöm az internetes kereskedéshez (most sincs ), ezért megkértem pvari elvtársat, hogy segítsen...
és segített...
Ha mázlija van az embernek, halál olcsón meg lehet szerezni cuccokat, sőt, a postaköltség több néha, mint a kiszemelt áru... hehe
úgyhogy sok sikert!